Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעסה על הצילום :?

לפחות לא יהיו נקודות, זה חשוב!

הניידת התחבאה טוב או שפשוט לא חיפשת אותה באמצע העיר? (סתם תהייה...) :roll:

בנוגע לנקודות - DONT BE SO SURE.

הניידת עומדת עם 4 גלגלים על המדרכה בצד ימין, רמזור אחד לפני הרמזור של מכון מור (סמוך לצומת שפעם לא היו בה רמזורים), כמובן ללא אורות עם ש-ו-ם אפשרות לזהות אותה מבעוד מועד.

שעות ה"עבודה" שלהם שם הם בעיקר בלילות.

פעם הם היו נמצאים אחרי מכון מור (2 צמתים לפני שווארמה "שמש", למי שמכיר) - עכשיו הם שינו לוקיישן.

מה שכן - המצלמה שלהם שם לא מפסיקה לצלם... כביש תלת נתיבי, פנוי למדי עם הגבלת מהירות ל 50 קמ"ש....ממש "להיט".

שיהיה להם רק לתרופות.

איציק

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן

מה שעצוב במשפט הזה הוא, שכל עוד תמשיכו לעבור על החוק ולשלם דוחות להם לא יחסר כסף לתרופות :roll: .

יש אנשים שאפילו כסף לתרופות אין להם.

:roll::roll::roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
לפחות זה יהיה קנס בלי נקודות כי זה רכב חברה.

....

העדיפות היא קודם כל לבליינדר בגלל שיקולים שבכל מקרה לא יהיה לי שלילה או נקודות ממצלמה כי אני כרגע רק על רכב חברה, אבל מממל"ז אני יאכל הרבה קש.

אתה טועה טעות מרה.

על-פי הוראות משרד התחברוה והמשטרה, החברה חייבת להעביר את פרטי הנוהג ברכב אם בוצעה עבירת תנועה. המנעות מחובה זו סופה בקנס גדול ושלילת רשיון לבעל השליטה.

לפני כחמש נכנס בי רכב מסחרי ברמזור וסירב לתת את פרטיו.

הגשתי תלונה במשטרה, הסתבר שהנהג היה שב"ח, על הבעליו של החברה הושת קנס כבד, ושנה וחצי שלילה בפועל...

בקיצור סע בזהירות ואל תסמוך על הנס..

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפחות זה יהיה קנס בלי נקודות כי זה רכב חברה.

....

העדיפות היא קודם כל לבליינדר בגלל שיקולים שבכל מקרה לא יהיה לי שלילה או נקודות ממצלמה כי אני כרגע רק על רכב חברה, אבל מממל"ז אני יאכל הרבה קש.

אתה טועה טעות מרה.

על-פי הוראות משרד התחברוה והמשטרה, החברה חייבת להעביר את פרטי הנוהג ברכב אם בוצעה עבירת תנועה. המנעות מחובה זו סופה בקנס גדול ושלילת רשיון לבעל השליטה.

לפני כחמש נכנס בי רכב מסחרי ברמזור וסירב לתת את פרטיו.

הגשתי תלונה במשטרה, הסתבר שהנהג היה שב"ח, על הבעליו של החברה הושת קנס כבד, ושנה וחצי שלילה בפועל...

בקיצור סע בזהירות ואל תסמוך על הנס..

נראה לי שאתה טועה, אלא אם כן זו עוד איזו תקנה חדשה שנכנסה ביולי עם עוד הרבה תקנות חדשות.

לפני חצי שנה בדקתי את העניין והמשטרה דרשה רק קנס בלי שם נהג.

• תוכן חדש...