Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אחת לאוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה. הרכב נצבע פעם אחת בצורה חובבנית משהו, אבל ניראה עדיין סביר למעט כמה חלודות שיטופלו בהמשך ,אפשר ליראות את הגוון המקורי של הצבע במקום של המספר הקידמי שם הוא לא דהה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה 10

עשית פוליש ווקס?

נראה חדש בתמונות. סחתיין על הצלחות החדשות

אבי

היתחלתי פוליש וקס בחזית והצלחות אכן במצב חדש נישארו לי מהטרנספורטר 82 של אבא שלי ז"ל תודה על הפירגון
פורסם
מה הסיפור של החלונות הקטנים בדלת האחורית?
רצו לשפר את שדה הראיה לאחור כמדומני .זה לפחות מה שסיפר לי בנו של בעל הרכב עליו השלום. ואכן יש שדה ראיה נהדר גם במראה וגם במבט לאחור :-D
פורסם
אם עדיין משעמם לך וחסר לך עוד אחד לאוסף אז בבקשה:

http://www.sunsetclassics.com/1964-vw-bus/

כזה עוד אין לך בהצלחה-רן

תודה רבה אבל זה קצת גדול עלי בשלב זה. מהגם שאני יותר טיפוס של T3 הT2 הגיע רק להשלמת האוסף הנה תמונה של אחת כזו אצל חבר שלי בלונדון

volksworld2009 133.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היתקדמות רצינית, סיימתי לשפץ מערכת בלימה ,משאבות אופן חדשות, שיפוץ קליפרים ,חריטת דיסקים .לצערי מה שמצאתי חדש לא מתאים ננסה להשיג חדשים בהמשך.בקיצור בלמים פועלים כשורה. בתוך הקבינה שיפור משמעותי .חבילה הגיע מאנגליה , שכוללת את כל שטיחי הגומי שטיח מרכזי, סכי שמש, כפתורי נעילה, שרוול אטימה של דגם אמריקאי למוט ההנד ברקס ,וגומייות לסף דלת, כמו כן הורכבו פנלים חדשים לדלתות שהוזמנו אצל איגור הרפד, ניראים ממש כמו מקורים יופי של עבודה. רמקולים בדלתות נישאר להרכיב אנטנה ולהתאים את המקום של הרדיו שמעולם לא הותקן בו לרדיו מודרני. ושכחתי הקרדנים פורקו ושופצו כולל גרמושקות חדשות וגריז. הנה קצת תמונות . השבוע טסט!!!

טרנספורטר 76 001.jpg

טרנספורטר 76 002.jpg

טרנספורטר 76 012.jpg

טרנספורטר 76 015.jpg

טרנספורטר 76 018.jpg

טרנספורטר 76 019.jpg

טרנספורטר 76 023.jpg

טרנספורטר 76 024.jpg

פורסם
כן, ולצערי עוד מעט היא תגיע למצב של הקמארו/פיירברד הצהובה מהשרשור "ענתיקות", שעומדת בנמל ומוזכרת כאן באופן תדיר!cry: מי היה חושב, שדווקא הסאטלייט, שעמדה לידה, והייתה גמורה+ מהחלודה- תגיע הרבה לפניה לידיים האוהבות (לפחות הבעלים הנוכחי שלה עובד על שיפוצה, לא יודע באיזו רמה, אבל בכ"ז!).

אתמול הייתי שם וראיתי מרחוק מספיק חלודה על האוטו!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...