Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה טובה סוף סוף אימא שלי קיבלה את האוטו החדש. סיאט איביזה 2004.!~!

:multi:

:onfire:

האוטו ממש נחמד - וכמובן שבדקנו והכל בסדר.....

בתור האיש שאחראי (בלעדית) על הניקיון וההברקה, רציתי לשאול אתכם איזה חומר הכי טוב למרוח על הגומיות של האוטו (אני מעוניין שהן יישארו גמישות ושמורות כמה שרק אפשר) כדי לשמור עליהן.

חשבתי על שמן תינוקות (שמן מינרלי) או דברים דומים.

איזה חומר למשל אתם ממליצים למרוח על כל הפלסיטיקים בפנים/ומבחוץ בדלתות?

אשמח לתשובות,

סער

ד.א אני מחר אהיה באוטו דיפו וב- ACE לקנות דברים !!!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לגבי חומר לגומיות אין לי מושג ואף פעם לא השתמשתי וגם לא היה נראה שיש צורך בזה.

חומר לניקוי ושמירה של הדש בורד וחלקי פלסטיק אחרים מומלץ להשתמש בתחליב של ארמרול.

בנוסף אני משתמש גם במגן לעור שלהם להגנה על ההגה והשק של ההילוכים.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

דבר ראשון, זו שאלה לפורום טכני.

דבר שני - האוטו בקושי יצא מהמפעל, וכבר אתה רוצה לעשות טיפול לגומיות ולפלסטיקים?

אני לא יודע עד כמה האיביזה נשמרת, אבל ביאריס שלנו, יותר משנתיים על הכביש, הגומיות והפלסטיקים עדיין במצב חדש לגמרי, ללא שום טיפול. אני לא חושב שתצטרך בזמן הקרוב (והרחוק) להשקיע כל כך הרבה בטיפול מונע מהסוג הזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

על תקשיב לאף אחד שנתיים זה לא זמן לבדוק בלאי של גומיות אחרי חמש או שש שנים כבר לא ישארו גומיות , צריך מהרגע הראשון לשמור עליהם , החומרים שציינו כאן הם מצוינים רק לא ללכת על ספריי סקאי למיניהם הם רק הורסים .

פורסם
דבר ראשון, זו שאלה לפורום טכני.

דבר שני - האוטו בקושי יצא מהמפעל, וכבר אתה רוצה לעשות טיפול לגומיות ולפלסטיקים?

אני לא יודע עד כמה האיביזה נשמרת, אבל ביאריס שלנו, יותר משנתיים על הכביש, הגומיות והפלסטיקים עדיין במצב חדש לגמרי, ללא שום טיפול. אני לא חושב שתצטרך בזמן הקרוב (והרחוק) להשקיע כל כך הרבה בטיפול מונע מהסוג הזה...

רוני

רוני, ההורים שלך השקיעו בך כבר מגיל 0 ועדיין יצאת חאפר :p - זה עדיין לא מנע/ימנע מהם לעזור לך, למרות שאנחנו יודעים שאתה...וחבל על הכסף.

הבחור מנסה לשמור על האוטו להגן עליו לאורך זמן, מחשבה נבונה ומבורכת...הרי מה יעזור לו "טיפול מונע" אחרי שהגומי כבר התייבש ? :idea:

כמו שאמרו קודמי, ARMORALL ו SUN OF A GUN יעשו עבודה מעולה, מניסיון.

ברכב חדש אפשר למרוח את הגומיות אחת לחודש, את איזור תא הנוסעים לפי הצורך. הטיפול והשמירה הכי טובה לפנים הרכב יהיה להגן עליו מהשמש, אז הצטייד בצילון טוב (מתקפל) לחלקו הקדמי של הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על כל התשובות...

מה שהכי נחמד זה שיש הרבה דעות ... :lol:

אני אבדוק את העניין. אגב, כשירתתי בחיל האוויר היה לנו מן חומר שמזכיר במרקם את הוזלין הידוע אבל נועד לשמור על הגומיות...

סער

ד.א לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת - וככה יצא שהיא פה

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...