Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להמליץ לחברי הפורום על חנות סטריאו לרכב "לה קאר" מראשון לציון שנתנה לי שירות יוצא מהכלל, מיקצועי ואנושי, בשני מיקרים שונים בהפרש של 4 שנים.

לפני 4 שנים חיפשתי "מתחת לאדמה" אופציה לחבר צ'ינג'ר (אז זה היה במודה) שיתאים למערכת המקורית של פיג'ו 306. (צ'ינג'ר מקורי עלה אז מחיר שערוריתי כ- 4000 ש"ח ). חרשתי את הארץ והעולם דרך האינטרנט, ניסו לחבר לי כל מיני מכשירים שלא התאימו. עד שהגעתי אל החנות הזאת שמישהו סיפר לי עליה, יש שם שני אחים נחמדים יעקב ושלומי שנותנים שרות מאד מיקצועי ומאפשרים אפילו להחזיר מכשיר אם לא מתאים. והם סופ סוף מצאו לי מתאם מתאים שפתר את הבעיה במחיר "שוה לכל נפש", וסידרו לי אפילו אופציה לשירות קרוב למקום מגורי

גם הפעם כשהלכתי לקנות מערכת פניתי אליהם, (למרות שאני מירושלים והם ברשל"צ וכך גם היה לפני 4 שנים) הם עזרו לי להיכנס ולהתמצא בתחום ונתנו עצות מועילות. בסוף לא קניתי אצלהם כי רציתי מכשיר שלא היה להם, אבל מאחר והם עזרו לי בלי לקבל תמורה לעמלם לציתי להודות להם דרך המלצה זאת באתר

• תוכן חדש...