Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

איך חברי הפורום שומרים על כלי העבודה שלהם כגון: מפתחות פתוחים,מברגים,רצ'טים ומפתחות אלן לאחר סיום העבודה, או יום העבודה.

אני אישית אחרי סיום העבודה מנגב את הכלי שלי ומכניס אותו לארגז הכלים.

קליבר וכלים יקרים שאינני משתמש בתדירות גבוהה אני נוהג לשמן בשכבת דקה של שמן סיליקון או WD40.

תנו לנו טיפים כיצד לשמור על הכלי בפני קורוזיה ובלאי :idea:

איזה כייף לי :)

פורסם

"איך אתם שומרים על הכלי שלכם?" אני פשוט משתמש באמצעי הגנה.;-)

ובנימה יותר רצינית- מהכלים שאנחנו עובדים איתם (ויש הרבה) אני יכול לומר שמלבד ניקיון אין צורך בשום שימון. כלי איכותי לא אמור להחליד כשהוא מאוכסן. במקרים שעבדתי עם הכלי בסביבה רטובה ואין דרך לנקות ולייבש את כולו (כלים עם ציר, לדוג' פלייר) אני נוהג לשטוף בשמן דק, לנגב קלות ולאכסן.

פורסם

אני לא שומר/מנקה/משמן

מצד שני אני גם לא נוגע בהם ללא כפפת לטקס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עגלת הכלים שלי היא 90 אחוז מהעבודה.

כלומר כשיש לך כלי טוב אז אתה "מתקתק " את העבודה .

ישנם מכונאים שבסוף יום העבודה הם זורקים את הכלים לעגלה, נועלים ובורחים למקלחת.

כמו שאמר מרק 10 יש לנקות את הכלי מלכלוך ע"י סמרטוט או נייר,

וכלים שעובדים איתם פעם בכמה זמן אני מתיז עליהם שכבת wd40 עדינה.

ירון מאיר

פורסם
אני אישית אחרי סיום העבודה מנגב את הכלי שלי ומכניס אותו לארגז הכלים

לא הבנתי למה לשים מחשב בתוך ארגז כלים, לא חבל ? :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למכונאי במוסך, ניקוי כלים עי" ספריי ממש מיותר, רוב היום היידים שלך גם כך משומנות וכך גם הכלים. ניגוב קצר עם סמרטוט ישן או נייר ניגוב ידיים וחזרה לארגז.

כלי אויר - חשוב לשמן כל יום, מספר טיפות של נוזל ATF לתוך כניסת האויר יעשו את העבודה יופי.

**קבצי PDF אני נוהג לסרוק עם אנטי-וירוס לפני אחסנה לתיקייה המיועדת.

פורסם

לא פחות חשוב מכלי העבודה ,

הידיים שלנו.

האם אתם מורחים משחה לפני תחילת יום העבודה?

לנו יש משחה מעולה אשר נכנסת לתוך חריצי היידים .

ולאחר שטיפה במים כל הליכלוך יורד ממש בקלות.

לאחר שטיפת ידיים יש למרוח שוב את המישחה .

ירון מאיר

פורסם

איזה מישחה, של כימגת?

כל קרם ידיים יהיה יעיל יותר מהמישחה הזו, ומנסיון של שנים אני יכול להמליץ על קרם הידיים של נוטרוג'ינה, המשחה היחידה שמנעה את תופעת הסדקים בידיים בתקופות החורף. להשתמש לפני ואחרי יום העבודה.

פורסם

**קבצי PDF אני נוהג לסרוק עם אנטי-וירוס לפני אחסנה לתיקייה המיועדת.

ועל זה נאמר - לירן ארואטי.

(אחד החזקים).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תלוי בכלים.

מדידי הברגות בתוך תושבות מלאות סולר, קליבר מנוגב (משתמש רק במכאני. לא סומך על דיגיטליים ןבטח לא על שעון), מפתח מומנט מנוגב ומשומן אחת לשבוע, כלים פניאומטיים עובדים על קו עם מיבש אויר ומשמן קן בנקודה שמזינה אותו, מפתחות רק מנגב חפיף וכנ"ל בוקסות.

ציוד יותר כבד כמו מחרטות וכרסומות עוברות ניקיון עם PRECISION CLEAN של LPS אחת לשבוע (חומר מעולה שמנקה הכל בלי לפגוע במתכת, בצבע, בגומיות או בידיים) ואחר כך שימון בשמן מסלולים. שאר הטיפולים בהתאם להוראות היצרן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני רוצה להבין משהוא בקשר למשחה. אתה משתמש לפני תחילת העבודה או אחרי??(אני כבר התרגלתי לכפפות לטקס) אבל יכול להיות מעניין. אגב הבנתי שאם אתה בקשר מתמיד עם שמן מנוע ושאר הירקות ...ישמצב שהרבה מהחומרים נספגים לנו בגוף ועושים צרות. מה חושבים המומחים??

פורסם

תמרח שכבה נדיבה של קרם ידיים לפני תחילת העבודה ואחרי שאתה שוטף ידיים. כלום לא יידבק אליהן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...