Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתר של משרד התחבורה רשום שמותר לנהוג על טרקטורון כשאתה מוציא רישיון לטרקטור בגיל 16.

מה שמבינים מפה זה שכשאתה בגיל 16 אתה מוציא רישיון לטרקטור ויכול לנהוג על טרקטורון, דבר שנשמע דיי הגיוני לפי מה שראיתי פה באשכולות כשהרצתי חיפוש מקודם.

היה רשום באחד האשכולות שחלק ממורי הנהיגה הביאו טרקטורונים, ומי שרוצה לנהוג על טרקטורון עושה עליהם שיעורים + טסט.

חבר שלי היום נכנס לאתר של לימודי תיאוריה, ושם היה רשום שרק מגיל 17.5 כל מי שמחזיק ברשיון לטרקטור יכול לנהוג על טרקטורון.

השאלות שלי הם:

1). מה שאני מבין מפה זה שגם אם אני מוציא רישיון בגיל16 אני לא יוכל לנהוג על טרקטורון עד גיל 17 וחצי? :cry:

2). למה רשום באתר של משרד התחבורה שמי שמוציא רישיון בגיל 16 לטרקטור מורשה לנהוג גם על טרקטורון?

אלו שני דברים שסותרים אחד את השני.

אם אפשר תשובות אני אודה לכם מאוד!

תודה רבה.

-גילאור.

פורסם
באתר של משרד התחבורה רשום שמותר לנהוג על טרקטורון כשאתה מוציא רישיון לטרקטור בגיל 16.

מה שמבינים מפה זה שכשאתה בגיל 16 אתה מוציא רישיון לטרקטור ויכול לנהוג על טרקטורון, דבר שנשמע דיי הגיוני לפי מה שראיתי פה באשכולות כשהרצתי חיפוש מקודם.

היה רשום באחד האשכולות שחלק ממורי הנהיגה הביאו טרקטורונים, ומי שרוצה לנהוג על טרקטורון עושה עליהם שיעורים + טסט.

חבר שלי היום נכנס לאתר של לימודי תיאוריה, ושם היה רשום שרק מגיל 17.5 כל מי שמחזיק ברשיון לטרקטור יכול לנהוג על טרקטורון.

השאלות שלי הם:

1). מה שאני מבין מפה זה שגם אם אני מוציא רישיון בגיל16 אני לא יוכל לנהוג על טרקטורון עד גיל 17 וחצי? :cry:בגיל 17 וחצי אתה יכול להוציא רישיון.

2). למה רשום באתר של משרד התחבורה שמי שמוציא רישיון בגיל 16 לטרקטור מורשה לנהוג גם על טרקטורון? את האמת שאני בכלל לא מבין את השאלה שלך.

אלו שני דברים שסותרים אחד את השני.

אם אפשר תשובות אני אודה לכם מאוד!

תודה רבה.

-גילאור.

תקרא את הכיתוב המודגש האדום.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ברוב בתי הספר ללימוד נהיגה על טרקטור אם לא בכולם אתה לומד על טרקטור במקביל לטרקטורון והרשיון הוא טרקטור+מכונה ניידת. לאחר שהוצאת רשיון כזה אתה יכול לנסוע על טרקטורון. את הרשיון ניתן להוציא בגיל 16.

בהצלחה

פורסם

נחזור על עיקרי הדברים:

1. ללמוד נהיגה על טרקטור תוכל לעשות זאת בגיל 16(כמו גם להוציא לגשת למבחן).

2. לנהוג בטרקטורון תוכל רק ב-17.5.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחי יש לי רישיון טרקוטר והיה לי DVX בגיל 16, אתה יכול לנהוג על טרקטורון בגיל 16 אם יש לך רישיון טרקטור. תשאל חברת ביטוח הכי פשוט, כי ביטחתי את הטרקטורון ישר אחרי שהוצאתי את הרישיון שכלל קורס טרקטורונים.

פורסם

רשיון לטרקוטר זה לא רשיון לטרקטור, הבחור שאל לגבי רשיון לטרקטור.

אגב - אם אתם אחים לא יותר פשוט להחליף את האינפורמציה בבית?

• תוכן חדש...