Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממממ - נזק - לפי איך שהת'רד הזה מתפתח אני מציע שלא תמהר להתקין את המערכת לפני שתעשה...נזק!

תחפש כאן בפורום "התקנת מגבר" וכדומה בכדי לקרוא כמה שיותר מידע על איך להתקין מגבר בצורה נכונה ואיכותית.

אם לא ברור לך ממש מהוא חוט רימוט (פיקוד) ומהם עוביי החוטים - כדאי שתקדיש קצת יותר זמן וסבלנות ללמידה או שלפחות תעשה את ההתקנה בליווי של מישהו מנוסה או בעל מקצוע.

בבקשה אל תיעלב - אני אומר את זה כדי שלא תהרוס לעצמך מערכת שאתה משקיע עליה מהנשמה שלך ואני גם בטוח שאתה לא רוצה לדפוק איזה מחשב רכב או חיישן של כריות אוויר שכל אחד כזה בדרך כלל עולה כמה אלפי שקלים. תחשוב על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תקשיב לבחור הוא צודק אם לא ביצעת אף פעם התקנה וזאת פעם ריאשונה רצוי שלא תתעסק עם זה או אם יש לך מישהו עם נסיון שיכול לעזור לך עם זה מה טוב ככה גם תילמד לפעמים הבאות תמיד יש פעם ריאשונה בהצלחה....

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אל תבין אותי לא נכון - אני לא אומר תתייאש - חס וחלילה

אני כולי חי בשיטת העשה זאת בעצמך - אבל אני מציע לך לא לגשת לזה בקלות ראש וגם לא להתבייש להיעזר במישהו עם נסיון בכמה פעמים הראשונות.

מדובר כאן בכל זאת ברכיבים חשמליים וכמובן, בחשמל.

הרכב הראשון שלי היה בלי שום מחשבי רכב או חיישנים - אבל בלאנוס שהיה לי דפקתי את החיישן של כריות האוויר - הפסדתי אלפיים שקל בגלל זה במכירה של הרכב - לא חבל?

והרכבתי בלי עין הרע מעל 50 רכבים כבר ואני בכלל לא בעל מקצוע בתחום - ראיתי הרבה ח@$...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי

אני חושב שאני יכול להגיד שאני לא מקצוען

אבל אני עד היום עבדתי לבד

אף פעם לא אהבתי לתת לאחרים לעשות את העבודה שלי

כי אני חי בשיטה של "אם אתה רוצה שזה יעשה טוב (או כמו שאתה אוהב) תעשה זאת לבד"

אני יודע שזה לא נכון לגבי ההתקנה כי המתקין אמנם יותר איכותי ממני ויודע בטח גם להרכיב יותר טוב ויותר סטרילי

ממני ובכלל הוא מבין איפה יהיה הכי טוב לשים את כל הציוד ואיך לכוון אותו בכדי שהוא ישמע מצויין

אף פעם לא התנשאתי מול אחר ואמרתי כי אני יותר טוב

אני פשוט אוהב ללמוד (אני אחד כזה שאוהב לדעת הכל)

אני כבר באמת חושש לשלום האוטו (בעבר חשבתי שזה יהיה סבבה להרכיב לבד)

היום אני יודע שזה יהיה קשה (לא בגלל החיבורים אלא בגלל הרכב (הרצת כבלים וכאלה)

אני אישית לא יודע אם אגרום נזק לאוטו כי אני מבין קצת באלקטרונקה והרבה בחשמל

אבל עדיין בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה

אולי באמת אלך למתקין

יש לכם מישהו באיזור חולון ראשל"צ והסביבה

ואם אתם יודעים בערך כמה זמן וכסף זה יקח אני מאד אשמח

ואם בכלל אפשר למוד מהמתקין או שהוא שומר הכל בסוד ורק מחבר לפי דרישות

תודה,

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

אם אתה רוצה שני חברה שיזרמו איתך בסבבה של ההתקנה הייתי ממליץ לך על שיקו ורפי מsr systems בחולון.

Pioneer TS-X150

פורסם

הם ממש סבבה - אם אתה מגיע מכוון חולון - לפני שאתה פונה שמאלה לרחוב הפלד - יש עליה קטנה כזאת (יש שם מכון לקרבורטורים ומוסך קטן מאחורי המסעדה) הם יושבים שם

אין לי כרגע טלפון שלהם אבל אתה יכול לאמר להם שאדי עם הטויוטה קורולה 96 טורקיז שלח אותך אליהם.

אפילו שאני אוהב לעשות בעצמי - יש דברים שאני כבר לא הולך לשבור עליהם את הגב וגם מעדיף בכל זאת שלמישהו תהיה פרנסה - במיגון אני לא נוגע.

הם ממש בסדר וגם אם הם לא יתנו לך להתקין הם בטוח יתנו לך להסתכל ואני מאמין שהם גם יהיו מוכנים להסביר מה הם עושים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...