Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נהג חדש ומידי פעם אני נוהג לצאת לבילויים בסופ"שים עם הרכב חברה של אבא שלי.

הבעייה מתחילה כשאני רוצה לשתות ואז אני צריך לתת את המפתחות לחבר שלי שינהג ברכב.

כידוע ברוב חברות הליסינג כולל זו שלנו אסור לתת את המפתחות לאדם שאינו רשאי במפורש לנהוג ברכב (רק עובדי החברה וקרובי משפחה מדרגה ראשונה).

מה שאני רוצה לדעת זה מה יכול לקרות במקרה שאני נותן לחבר שלי שאינו רשאי לנהוג ברכב, מבחינת המשטרה, החוק, הביטוח, חברת הליסינג וכ"ו.

ועל מי תהיה האחריות במקרה של תאונה?

תודה לעונים!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

אני משערת שאין ביטוח לחבר שנוהג ברכב.

במידה ותהיה תאונה, חברת הביטוח, וחברת הליסינג תתנער מכל אחריות בנושא.

במקרה הטוב זה יסתכם בפגיעת רכוש בלבד, במקרה הגרע יותר אנשים עלולים להפגע.

תשקלו שוב את השימוש ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה, אבל אני צריך תשובה יותר מפורטת עם כל התרחישים האפשריים.

מה שמוזר לי זה שאם אני מבוטח לנהיגה ברכב (נהג חדש) איך חבר שלי לא יהיה מבוטח?

זה אפשרי בכלל מבחינת חברות הביטוח לבטח נהג חדש פרטי (ולא ביטוח נהג חדש לכל נהג חדש)?

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

הכל אפשרי.

בד"כ ביטוח חובה יהיה לכל נהג, וביטוח מקיף לנהג ראשי + מורשי נהיגה מקרבה ראשונה, או כל קומבינה אחרת שהוחלטה על ידי חברת הביטוח / אחראי רכב בחברה.

לכן, בקש מאביך שיפנה לאחראי הרכב בחברה, ויברר איתו, ולא איתנו, שכן אנחנו לא כתבנו או קראנו את האותיות הקטנות, וכל תשובה שתקבל בפורום היא ניחוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בביטוח החובה רשום בפירוש שמותר לנהוג רק ל:

1. בעל הפוליסה

2. מי ששמו מופיעה בפוליסה

3. כל אדם הנוהג לפי פקודת בעל הפוליסה או ברשותו

השאלה היא רק מי בעל הפוליסה? אבא שלך או חברת הליסינג?

פורסם
בביטוח החובה רשום בפירוש שמותר לנהוג רק ל:

1. בעל הפוליסה

2. מי ששמו מופיעה בפוליסה

3. כל אדם הנוהג לפי פקודת בעל הפוליסה או ברשותו

השאלה היא רק מי בעל הפוליסה? אבא שלך או חברת הליסינג?

אני מניח שחברת הליסינג.

ועל מי האחריות במקרה של תאונה, עלי או על חבר שלי?

פורסם

אחת השאלות הכי מגעילות שאתה יכול לשאול.

יש לי שאלה:

סעיף "נהג שלא בדרך קבע" לא תופס כאן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במקרה של תאונה בזמן שהנהג ברכב אינו עובד או קרוב משפחה מדרגה ראשונה חברת הביטוח טטעון להפרת החוזה, מפני שההסכם (בדרך כלל) הוא רק עובד חברה או קרוב משפחה מדרגה ראשונה יוכלו לנהוג ברכב ולהיות מבוטחים.ברגע שמישהו שלא עונה על הדברים שציינתי, יהיה הדבר זהה לרכב ללא ביטוח כלל.

לפחות ככה זה עם חברת הליסינג שלי

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

אני יודע (לפחות ע"פ חברת הליסינג של אמא שלי)שאם, אדם אשר נוהג על הרכב

ומאיזשהי סיבה לא כשיר לנהוג

במקרה כזה. מותר לתת את המפתחות לאדם אחר

כל עוד אתה איתו באוטו!!

פורסם

האחריות תהיה החל מסירוב של חברת הליסיג לשלם את הנזק ועד לפיטורי אביך ותביעה נגדו על הפרת חוזה וגניבה ממקום העבודה.

מכאן השיקולים הם שלך אם לתת או לא לתת לנהוג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעייה מתחילה כשאני רוצה לשתות ואז אני צריך לתת את המפתחות לחבר שלי שינהג ברכב.

הבעייה לא "מתחילה".

אתה "רוצה" לשתות.

אתה לא חייב לשתות.

מכאן ועד להגיע לזה שאתה "צריך" לתת את המפתחות לחבר המרחק הוא גדול.

אתה יוצא עם הרכב של אבא שלך - אל תשתה.

ככה לא תצטרך לתת את המפתחות, ולא תהיה שום בעייה.

לא פשוט?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צריך פשוט לשאול, זה לאו דוקא מובן מאליו שאסור.

בחברה הקודמת שעבדתי בה נאמר לי מפורשות (לשאלתי לפני נסיעה מחיפה לאילת) שאני יכול לתת לאחרים לנהוג כל עוד גם אני ברכב. ההגבלה שם היתה מיועדת שזה לא יהפוך להיות רכב של כל השכונה ולא שעובדים יסעו 6 שעות בלי להתחלף.

פורסם

פשוט מאוד,אל תשתה.

אם אתה רוצה לשתות,תצא עם הרכבים שלך חברים שלך..

למה להיות פראייר ולצאת עם הרכב שלך כל פעם,ולהסתכן באובדון מוחלט של העולם:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
האחריות תהיה החל מסירוב של חברת הליסיג לשלם את הנזק ועד לפיטורי אביך ותביעה נגדו על הפרת חוזה וגניבה ממקום העבודה.

מכאן השיקולים הם שלך אם לתת או לא לתת לנהוג.

אני חושב שקצת הגזמת, תביעה על גניבה ממקום העבודה לא נראה לי שרלוונטית כאן, כי הבנאדם נמצא באוטו ופשוט לא כשיר לנהוג, זה לא כאילו הוא נתן את הרכב לחבר שיסע לאילת עם דלק חינם.

לדעתי: (אני לא עו"ד)

1. כל עוד אין תאונה אין שום בעיה, ביטוח חובה בתוקף ואין שום עבירת תנועה.

2. אם יש תאונה - ביטוח חובה לדעתי יהיה בתוקף.

3. ביטוח צד ג' לדעתי לא יהיה בתוקף ויכולה להיות לזה משמעות כספית מאוד כואבת (נניח שהחבר נכנס באיזה ב.מ.וו)

4. חברות הליסינג בד"כ לא עושות ביטוח מקיף אלא סופגות את הנזקים, אבל במקרה של נהג שלא רשום אצלם הם עשויים לתבוע את הנזק לרכב מהעובד, וזה יכול להיות לא נעים (מזדה3 חדשה עולה 114K)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני חושב שקצת הגזמת, תביעה על גניבה ממקום העבודה לא נראה לי שרלוונטית כאן, כי הבנאדם נמצא באוטו ופשוט לא כשיר לנהוג, זה לא כאילו הוא נתן את הרכב לחבר שיסע לאילת עם דלק חינם.

אצלי אם עובד יתן את הרכב למישהו אחר ללא רשות (והעובדים יודעים שגם ב 2 בלילה הם יכולים להרים אליי טלפון) הם לא ימשיכו לעבוד אצלי.

רכב הוא כלי עבודה גם אם לכאורה מדובר ברכב שניתן כהטבה כי הוא חלק מתדמית החברה ואני רוצה לקבוע מי מייצג אותי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...