Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום הנכבדים,

יש לי מספר שאלות ואודה לכם אם תשתפו אותי בדעתכם.

הלך לי האוטו הקודם..

מחפש כרגע אוטו במחיר כמה שיותר נמוך (תקציב המקסימום הוא 6000) שיחזיק אותי לפחות לתקופת הקיץ ואחר כך כבר אראה הלאה..

אז ככה

חבר הציע לי אוטוביאנקי שנת 88 (מישהו יודע אם זה הדגם הישן או החדש?) האוטו נמצא כבר במוסך וצריך לעשות לו ראש מנוע

ב 1500 ש"ח..

כדאי ללכת על זה? סך הכל,לי נראה שכן,כמובן שזה משאיר לי גם עוד קצת לשיפורים ותיקונים.

אופציה נוספת שיש לי ,קצת פחות אטרקטיבית אבל יותר "ללכת על בטוח" היא

פז'ו 309 92

וכאן שאלתי היא האם יש דגם שיותר או פחות מומלץ? ובאופן כללי מה חשוב להסתכל ברכב הזה לפני שקונים?

המון המון תודה

ויום טוב לכולם

אמירקו

פורסם

בשנת 88 מדובר כבר באוטוביאנקי Y-10 בעל מנוע פייר של פיאט (1000 סמ"ק). בסה"כ רכב פשוט לאחזקה, אבל הוא עלול להתגלות כצרה צרורה אם הוזנח (וככל הנראה הוא הוזנח). לא כתבת בכמה כסף חברך מציע לך את הרכב. ד"א אם אני זוכר נכון ברכב זה אין מזגן.

הפז'ו היא רכב הרבה יותר גדול ונוח מהאוטוביאנקי. הוא גם חדש יותר וככל הנראה מצוייד במזגן. בסה"כ מדובר ברכב אמין למדי, כל עוד הוא טופל. אם לא טופל, גם הוא ינקום. הפז'ו תצרוך יותר דלק מהאוטוביאנקי, אני לא יודע אם זה מהווה שיקול עבורך.

מהשתיים, הייתי הולך על הפז'ו.

פורסם

לאבא שלי היה 14 שנים פיזו 309 92 ידני.

רכב נוסע מעולה ונוח למדי אבל לצערי לא יכול להגיד שום

דבר טוב על אמינות שלו. בשנים אחרונות רכב הזה תיזז אותנו עד היום

האחרון (כשנסענו לקחת רכב חדש ולהשאיר במקומו את הישן משאבת מים הלכה לעולמה :) )

פורסם

אופציה נוספת שיש לי ,קצת פחות אטרקטיבית אבל יותר "ללכת על בטוח" היא

פז'ו 309 92

וכאן שאלתי היא האם יש דגם שיותר או פחות מומלץ? ובאופן כללי מה חשוב להסתכל ברכב הזה לפני שקונים?

תחפש SX או GLX

בדוק שהחימום עובד ושיש נוזל קירור ולא מי ברז ברדיאטור

פורסם

אם ברנו 5 חפצת , קח 1400 GTL 1991 עומד שנתיים,(-של בתי שנסעה לדוקטורט בלונדון והשתקעה שם) מניע פעם בשבועיים בנגיעה ונוסע טוב) רשיונות מופקדים,יד שניה ,- 2000 ש"ח כמו שהוא,4000 עם שנה טסט.

• תוכן חדש...