Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי אתמול מיצובישי קולט שנת 94(אוט'),הבעייה היא כשאני מנסה להניע את הרכב אז לפעמים הוא משמיע "תיק" כזה... ולא מגיע פקודה לסטארטר... זה שקניתי ממנו את הרכב אמר שזה לא קרה לו בחיים. הם גילו את זה בבדיקה. גם לי זה לא קרה כשבדקתי אותו. היום עשיתי נסיעה ארוכה חיפה תל אביב וכשאני מנסה להניע את הרכב אז לוקח לו הרבה זמן עד שהסטארטר מגיב...

יש לציין שההזעקה ברכב לא מחוברת וגם קודן (נראה לי משהו דפוק שם)

יש לציין שכשהוא מניעה אז הוא מניעה מהר..

מה זה יכול להיות?בעייה של סטארטר או בעייה של סוויצ'?

תודה לכולם!

פורסם

אכן סביר שכך, טרם החלפתו, אמליץ לבדיקה יסודית שבה יש לבדוק כמה מתח מגיע לנק' הפקודה במתנע (מס' 50 )

לא מן הנמנע שיש ניתוק של אמובילייזר ו/או אזעקה אף אם היא מנוטרלת, יתכן והמתח הפקודתי עובר דרך ממסר בתוך מוח האזעקה ומפיל מתח.

כאשר נשמע התיק הזה, יש לנסות ל"הזרים" מתח מלא מהמצבר (ובזהירות שלא יהיה קצר) ואז לראות אם מניע.

אם כן, יש להתקין ממסר. אם הבעיה תפתר, יתכן ויגיע השלב שגם הממסר לא יעזור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אכן

אם כן, יש להתקין ממסר. אם הבעיה תפתר, יתכן ויגיע השלב שגם הממסר לא יעזור.

בברכה

דני

עדיין משתמשים בפתרון הזה? מעולה!

אתה יודע שזה הפתרון היחיד ה"חאפרי" שעוד מלמדים בבה"ס המיקצועיים עד עצם היום הזה?

פורסם

ואיי! תודה רבה לכולם!

אני אנסה לנתק את האזעקה לגמרי...

ואל תדאגו לכסף.. הורדתי לו 800 שח על זה...

אני אודיע לכם בהמשך מה קורה עם זה...

אתם מכירים מקום טוב בתל- אביב לעשות הזעקה לאוטו? ואם הוא גם חשמלאי אז זה יהיה הכי טוב.

תודה רבה!

פורסם

את הממסר העוקף התקנתי ב"סנקר".

הם מתמחים באזעקות, מערכות לרכב ומיזוג אוויר.

הם נמצאים ביצחק שדה 5 ת"א (צומת בית מעריב)

טל': 5616761-03

פורסם

שלום לכולם שוב!

נראה לי שפטרתי את הבעייה...

היה רעש מוזר באוטו בצד ימין איפה שהרמקול(למי שמכיר) אז פירקתי את את הפלסטיקים ומה אני רואה שם?

דיבורית שלמה לרכב(רמקול ואת כל המחשב)זרוקה ומשוחררת שהיתה עדיין מחובר לחשמל הרכב...

פירקתי אותה וניתקתי מהחשמל... מאז האוטו נדלק לי במכה אחת.

אני צריך ללכת ל"סנקר" בכל מקרה כדי לתקן את הקודן ברכב...

אהה ויש לך דש חזרה רפי.

תודה לכל העוזרים!

• תוכן חדש...