Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני אזדקק לרביעיית צמיגים חדשה לסובארו אאוטבק.

בשופינג לצמיגים בעלי מקסימום אחיזה לרכב ספורטיבי אני כבר מבין (בעזרתם האדיבה של חברי הפורום).

העניין הוא שצמיגים מהסוג שאני אוהב לשים על רכב ספורטיבי הם יקרים, רכים, ומותאמים לכביש. חבל יהיה להוריד אותם לשבילי עפר בתדירות של פעם בשבוע בערך, כמו שמתוכנן לסובארו הנ"ל. מצד שני אני גם לא רוצה את הקיצוניות השניה, כי הרוב המכריע של הזמן בכל זאת עובר עלי בכביש ושם אני רגיל לפניות קצת יותר תובעניות.

מה שאני מחפש בצמיג הזה:

- אוחז ברמה סבירה+, בעיקר ביבש

- עמיד בפני שבילים קלים וחצץ

- לא צווח בפניות כמו ה-P6000 הישנים שיש עכשיו

- לא יקר ברמות של צמיגי ספורט. בערך 500 לצמיג (215/60/16) ומטה זה טוב.

תודה מראש לעונים.

נ.ב. עפ"י מדבקה שטרח היבואן במיוחד להדביק על הדלת, ובעברית, חשוב להחליף ברכב הזה בסט של רביעייה בלבד ולא בזוגות (בגלל AWD). למיטב הבנתי אם כך אז במידה והתפנצ'ר צמיג אחד מעבר ליכולת תיקון (בדופן למשל), אכלתי אותה, חזק, ובגדול... האם באמת?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

שלום למחפש צמיגי כביש/שביל.

צמיגי כביש אינם מתאימים לשבילים. החריצים הצרים שלהם לא יאפשרו לצמיג להתחפר בקרקע ואחיזת הקרקע תהיה חלשה.

לעומת זאת צמיגי שטח מלא מרעישים בכביש, אינם נוחים ואחיזת הכביש שלהם, במיוחד במצבי בלימה, אינה מן המשובחות.

ובכלל, סובארו אאוטבק אינו רכב שטח ומיועד לכבישים ולשבילים ודורש צמיגים בהתאם.

הפשרה המתאימה ביותר הם צמיגי AT המיועדים לכל סוגי הדרך. אני נוסע על יוקוהאמה AT וצמיגים אלה מתאימים לרכב שלי ולדרישות הנהיגה שלי.

קח בחשבון שלצמיגים של היצרנים השונים אין את כל המידות. צמיג כמו ה-BRIDGESTONE 694, הנחשב לטוב ביותר מצמיגי ה-AT, לא קיים במידה המתאימה לרכב שלי.

אם אתה מאיזור המרכז, צור קשר עם גפני מצמיגי החוף (03-9529393). הוא בעל מקצוע מעולה וג'יפאי בעצמו ויוכל ליעץ לך ואפילו למכור לך צמיגים מתאימים.

בהצלחה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

תודה. אני מכיר את גפני וכבר הייתי שם פעם, אני אגש שוב.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...