Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנסיוני, הורדת הרגל מהגז לא משפרת את התנהגותה של התיבה הרובוטית בקורולה כהוא זה. בנוסף, הסבל הרב ביותר מהתנהגותה של התיבה מתרחש דווקא במהירויות נסיעה עירונית. במצב זה הטלטולים פשוט בלתי נסבלים.

לא אהבתי גם את גימור הדיפון של הבאגאז', שטיחית חתוכים בצורה מאוד לא מדוייקת, פלסטיקים שנראים כאילו פירקו אותם מאיזו סקודה פייבוריט מודל 91'.

דווקא המנוע מצויין לדעתי.

בשורה התחתונה, מטיוטה ציפיתי ליותר. הם פשוט פיספסו בדור הזה של הקורולה.

נהגת על האוטו הזה יותר מ 3 פעמים?

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נהגת על האוטו הזה יותר מ 3 פעמים?

מה הקשר למספר הפעמים ?

התיבה על הפנים בכל הרכבים, ואיכות הגימור של הדגם הקודם עולה על זה החדש, בפעם הראשונה השלישית או העשירית..

פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה?

לי יש את הקורולה החדשה

וחבר שלי (שיש לו את הישנה) אמר לי שהגימור אצלי הרבה יותר טוב

אז תסלח לי אם אני לוקח את דברייך בערבון מוגבל

פורסם

כפי שכבר ציינתי, נהגתי על הרכב (שכור, קיבלתי אותו עם כ-100 ק"מ על השעון) מרחק מצטבר של כ-1000 ק"מ.

פורסם

לי יש את הקורולה החדשה

אהה

אז החבר שלך יודע יותר טוב מכמה וכמה בוחני רכב שציינו לרעה את הפלסטיקים המתפרקים והמקרקשים של הרכב

אלו שמזכירים איזו אירופאית ישנה.

פורסם

לי יש את הקורולה החדשה

כן, האמת די קשה , ביחוד לאחר שהציבור עובר שטיפת מוח אשר מבטיחה לו רכב שנמצא בקטגוריה בפני עצמו.

אז תן לי בבקשה להנחית אותך למציאות..

נהגתי בכל הרכבים לפני שבחרתי את המאגאן, והטויוטה נפלה ראשונה , הגיר גרוע, העיצוב עצוב , הגימור דרוש שיפור , ומרווח הפנימי נופל מזו של הפוקוס והמאגאן.

המעליב היה האיבזור הבטיחותי, אין שום סיבה להסתפק ב 4 כ"א בלבד, לי כמסיע העיקרי של המשפחה עם 3 ילדים מאחור היה חשוב מאוד לקבל 6כ"א + ESP.

הכל עניין של העדפות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לי יש את הקורולה החדשה

מדהים. איכות החומרים מרגישה זולה בהרבה מהדגם הקודם.

בקורולה 4 דלתות איכות החומרים גרועה במיוחד.

האוריס המצב טוב יותר, אבל הקונסולה המיוחדת מפריעה לברך ימין וגימור תא המטען גרוע, והתאים הנחמדים מתחת לריצפה נעלמו.

בנוסף, החלונות חשמליים לא אוטומטיים, למעט זה של הנהג.

בקיצור, מי שיש לו קורולה/RUNX קודמת מרגיש שהוא יורד ברמה מבחינת איכות חומרים ואיבזור. תוסיפו את עיניין התיבה, וקיבלתם נפילה משמעותית מהדגם הקודם.

פורסם
מדהים. איכות החומרים מרגישה זולה בהרבה מהדגם הקודם.

בקורולה 4 דלתות איכות החומרים גרועה במיוחד.

. תוסיפו את עיניין התיבה, וקיבלתם נפילה משמעותית מהדגם הקודם.

הטויוטה נפלה ראשונה , הגיר גרוע, העיצוב עצוב , הגימור דרוש שיפור , ומרווח הפנימי נופל מזו של הפוקוס והמאגאן.

הכל עניין של העדפות..

:lol:

על סמך מה אתם כותבים את זה? נו באמת.

הרי החבר שלו אמר.

פורסם

ציטוט מיותר של ההודעה שמעליך

בניגוד למבחני דרכים בעיתון, אני הלכתי ונהגתי בכל רכב ורכב לפני קבלת ההחלטה על הרכב שישרת אותי (מהליסינג) ב 3 שנים הקרובות.

מי שישב בדק, נהג ופתח כל דלת ברכב אני חייב לציין שהקורולה בהחלט איכזבה, את הפוקוס מצאתי מאובזרת ונוחה למשפחה ומרווחת, אך המאגאן קרצה לי הרבה יותר (מהיכרות מוקמת איתה).

אני מניח שלא ביצעת נסיעת מבחן, ולא בדקת רכבים אחרים, כך שנקודת יחוס ליכולתיה של הקורולה מול רכבים אחרים אין לך..

חבל, יכול להיות שהיית נהנה מרכבים אחרים, אולי..

פורסם
כמעט. לא שונאים (ובכלל, "שונאים" זו מילה חזקה, אולי שונאים שברולט אוואו) את הטויוטה בגלל מה שהיא עושה טוב, אלא בגלל מה שהיא עושה לא טוב. היא אפורה, לא חדשנית (אם כי התיבה הרובוטית מתקדמת לאנשהו), עם מבחר מנועים דל, התנהגות משעממת, תא נוסעים אפור (שוב שינוי לטובה בדגם האחרון) ועיצוב בנאלי. היא חוצה את הקו הדק שבין מכונית לAppliance.

היא פשוט מכונית למי שמכוניות לא מעניינות אותו כלל, ועל כן הבוז שהיא מקבלת כאן.

כמו ששונאים את קבוצת הכדורגל שמשחקת בטוח ומשעמם, למרות שהיא העקבית ביותר, וכן הלאה.

רועי, זאת ההגדרה הכי מדוייקת שיכולה להיות :mm_yeah:

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

כמו 70% מכלל המכוניות שיש על הכביש, רק שפה מקבלים גם שמירת ערך,בלאי נמוך ,אמינות גבוהה מאוד,שרידות לאורך זמן,תחזוקה מינימאלית, בקיצור, לשים דלק ולנסוע מנקודה A ל B , ולהגיע בוודאות בלי לחשוש שיילך לו איזה חיישן בדרך, ייתקע לו הגיר, החלונות ייפלו,הרכב לא יניע....והרשימה עוד ארוכה עד בלי סוף, בכל זמן ובכל מצב.

פורסם

ואתה באמת חושב שהקורולה החדשה, שלאף אחד אין מושג לגבי אמינותה שכן המנוע והגיר חדשים

תהיה יותר אמינה ממאזדה 3\פוקוס\סיוויק\אלמרה או כל מכונית דומה אחרת?

לדעתי - לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ולדעתי כן, מה לעשות, ככה אני חושב, וככה אני רואה את זה...לבינתיים.

ואם תסתכל אחורה, לא היה דגם אחד של טויוטה בכלל, שאיכזב ולו במאומה!

כל אחד יכול לומר מה שהוא חושב(תסתכל על כל התגובות,והם מגוונות , לגילאי הכותבים לא אתייחס כרגע )... בפועל...יש הוכחות בארץ ויש הוכחות בכל העולם.

השאלה היא מה עושים עם זה, אפשר לשים בצד ולהתעלם.

פורסם
כמו 70% מכלל המכוניות שיש על הכביש, רק שפה מקבלים גם שמירת ערך,בלאי נמוך ,אמינות גבוהה מאוד,שרידות לאורך זמן,תחזוקה מינימאלית, בקיצור, לשים דלק ולנסוע מנקודה A ל B , ולהגיע בוודאות בלי לחשוש שיילך לו איזה חיישן בדרך, ייתקע לו הגיר, החלונות ייפלו,הרכב לא יניע....והרשימה עוד ארוכה עד בלי סוף, בכל זמן ובכל מצב.

ובדיוק את הקורולה, גם את ה-70% האלו אין סיבה מיוחדת לרכוש.

שים לב שרוב האנשים כאן הם חובבי רכב, ולכן מעניינים אותם 30 האחוזים הנותרים (לדעתי, אגב, מדובר בפחות מ-30%) - הרכבים שניתן לקנות באותו כסף, ולקבל מהם הרבה יותר בכל נסיעה.

בכל מקרה, אין לי סיבה מיוחדת להאמין שדווקא בשרשור הזה יצליח צד א (להלן: חובבי הרכבים) לשכנע את צד ב (להלן: חובבי כלי המטבח) שקורולה זה פיכס, או להפך ("סכיפ"). לכן, אנא הקפידו להצמד לנושא השרשור המקורי (וביננו, אין לי מושג מה הנושא המקורי; ראש-בטטה-רוני התעקש לפתוח אותו - אישית איבדתי עניין קצת אחרי שנתקלתי בצירוף "טויוטה קורו...Zzzzzz

• תוכן חדש...