Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם..

לפני יומיים קניתי פולגסווגן גולף 2001 נפח 2000 אוטו' וצצו שני שאלות.

א' נסעתי מחוץ לעיר והחום מנוע מציין כל הזמן 90 מעלות, בכל רכב שהיה לי לפני אם הנסיעה היא מחוץ לעיר החום מנוע יורד מעט מתחת ל90 מעלות. חבר אמר לי שככה זה בגולף, ברגע שהמנוע מתחמם ומגיע ל90 מעלות הוא נשאר בדיוק שם ולא אמור לרדת גם אם הנסיעה היא מחוץ לעיר, ורציתי לוודא את זה פה עם אנשים שמבינים מעט יותר.

ב' כשאני נותן סוויץ' לפני ההנעה נדלקות מספר נורות בקרה על הלוח שעונים ונכבות מספר שניות מאוחר יותר (בהנחה שעוד לא הנעתי את הרכב) הנורה שמצביעה על תקלה במנוע לא נכבית עם שאר הנורות אלא רק כשתי שניות לאחר ההנעה בעוד ששאר הנורות נכבות כמה שניות לאחר הפעלת הסוויץ' גם ללא הנעה, אני רוצה לציין שבזמן נסיעה הנורה כבוייה, האם יש בעיה עם המנוע או שככה זה עובד בגולף?

בתודה גדולה מראש, דוד!

  • ספונסר פורום
פורסם

דוד שלום ,מבחינת חום המנוע האמיתי הגולף מתנהגת כמו כל רכב אחר

כפי שתארת -מתקרר מעט יותר מחוץ לעיר וכו ,אך בקבוצת פולקסווגן

שעון החום מצוייד במייצב מ-80 מעלות ועד100 (טווח נורמלי לטמפ עבודה)בטווח הזה

השעון יעמוד על 90 והוא לא מטייל בהתאם לתנודות בתוך טמפ העבודה .

בנוגע לנורות -אכן נורת בדוק מנוע נכבית אחרונה ,זה נורמלי .

 

מזל טוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

ברוך בואך למועדון הגולף ומזל טוב על הכלה החדשה.בנוסף לדבריו הנכונים של רון, מצורף דף מידע מספר הרכב של גולף דור 4 בהקשר של טמפ' הנוזל.האם ביצעת יישור קו לרכב ? בדיקת ריכוז נוזל הקירור/החלפת שמן מנוע/בדיקת רצועת תיזמון ועוד...?

Pages from גולף דור 4-בקרת ציוד.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

רון ומרק המון תודה לכם, עזרתם לי המון, באמת תודה!

 

בנוגע ליישור קו שדיברת עליו מרק, מן הסתם לפני הקניה הרכב עבר בדיקה ויש מספר קווים שצריך ליישר.

בנוגע לנקודות שציינת הכל פיקס מכיוון שהרכב עבר טיפול לפני 1000 ק''מ במוסך מורשה, כולל החלפת רצועה.

×
×
  • תוכן חדש...