Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אנחנו אוהבים מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון בטירוף.

הכל טוב יפה, אבל הבעיה האמיתית היא שמתחילים להתרגל.

אין שום סוג של ריגוש, לאט לאט מתחילים באמת למתוח את המגבלות, בולמים יותר ויותר מאוחר, מאיצים יותר ויותר מוקדם.

בשלב כלשהו, אתם נוהגים כמעט 100% מהיכולות של הכלי, ומתישהו- מתרגלים לריגוש עד שהוא נגמר.

ואז רצים לשפר את הכל כדי לייצר עוד מהירות אותו כביש פייבוריט.

מייאש :-(.

אביחי

פורסם

הועבר ל"כללי"- הנושא ממש לא off topic

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אהבתי.

בתור אחד שקורא את כתביו של פאנגס מראשית הימים ועד היום - סחתיין.

אהבתי במיוחד:

"הפחד האנושי הכי גדול הוא הפחד ממוות, והדרך של כמה מאיתנו להשיג שליטה על הפחד הזה היא לשחק איתו."

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אישית אני לא אוהב את המהירות לשם המהירות.

אני אוהב את הפועל היוצא שאני מגיע לאן שאני רוצה להגיע מוקדם יותר.

מבאס אותי שאסור לי לנהוג בקצב שלי, שמתאים לי ואני מרגיש בו בנוח,מעבר לפראקטיקה של מצב התנועה והכביש.בכביש ריק, נוח לי במהירות קצת יותר גבוהה.לא הרבה, לא מעט, בינוני.גם כשאני הולך יש לי קצב תנועה משלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קונדסון,

אני למשל לא הכי מפחד מהמוות, המוות זה הדבר הכי פחות שמפחיד אותי, ומאמין שיש כאלה שמרגישים כמוני.

ככה שזה לא הכי נכון.

אביחי

פורסם
נכון בטירוף.

הכל טוב יפה, אבל הבעיה האמיתית היא שמתחילים להתרגל.

אין שום סוג של ריגוש, לאט לאט מתחילים באמת למתוח את המגבלות, בולמים יותר ויותר מאוחר, מאיצים יותר ויותר מוקדם.

בשלב כלשהו, אתם נוהגים כמעט 100% מהיכולות של הכלי, ומתישהו- מתרגלים לריגוש עד שהוא נגמר.

ואז רצים לשפר את הכל כדי לייצר עוד מהירות אותו כביש פייבוריט.

מייאש :-(.

אביחי

אתה מציג את זה כאילו אחרי שבועיים עם רכב אנחנו מגיעים למגבלות שלו כל הזמן ונתקעים שם. מדובר בתהליך הרבהההההה יותר ארוך, הרבה יותר מהנה שיקח לך מספיק זמן כדי להחליט לפני לעבור לרכב אחר. ברוב המקרים.

לרוב אלו אנשי הליסינג למיניהם. בדר"כ בעלי רכבים ספורטיבים הם מהסוג השני - אלו שלא צריכים להגיע לאיפה שהם רוצים, אלא פשוט סתם יוצאים לכביש ונהנים.

מוות זה לא מפחיד - בית לווינשטיין כן.

סיכמת יפה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

לגבי "להגיע מוקדם יותר":

אני חייב לומר שכשאני ממהר, לפגישה למשל, אני נוסע לאט. בנסיעת עבודה אני מסוגל לשים את הקרוז קונטרול בכביש 1 על 110 ולעשות ככה את כל הדרך לירושלים. עד הסיבובים כמובן (בכל זאת אני לא בעונש, חייבים להנות קצת בכל מצב).

כשאני לא ממהר לשום מקום, אז אני נוסע יותר מהר - דרך הכביש האיטי יותר.

בעליה מראש פינה לכביש הצפון למשל, רוב הנהגים בוחרים בכביש החדש (למרבה השמחה) ורובם יעשו את הדרך בזמן קצר יותר ממני. כי אני באותו זמן אהנה בפיתולים של הדרך הישנה העוברת דרך צפת.

אני מוצא שעיקר ההנאה היא בידיעה של ביצוע טכני מושלם (טוב נו, לא מושלם, אבל במגמת השתפרות...) ולכן ג'ימקנה - איטית ככל שתהיה - יש לה פוטנציאל הנאה גדול יותר מבחינתי מכל נסיעה משעממת בכביש 6. באותם מקרים שיצאתי מג'ימקנה בידיעה שהתחרעתי יותר מדי ופספסתי את הזרימה הנכונה, מה שקרה לי בהתחלה אחרי שעברתי מה-147 ל-156 החזקה יותר, לא נהניתי בכלל למרות המהירות, חריקות הצמיגים והסיבובים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לרוב אלו אנשי הליסינג למיניהם. בדר"כ בעלי רכבים ספורטיבים הם מהסוג השני - אלו שלא צריכים להגיע לאיפה שהם רוצים, אלא פשוט סתם יוצאים לכביש ונהנים.

ליסינג? הצחקת אותי.

אני מודה, בכבישים שאני מכיר היטב אני מחפש קצת את הגבולות של הרכב, אבל זה ממש לא במהירות גבוהה עקב סיבובים חדים וצרים.שם ממהירות של 50 מוציאים צווחה יפה מהגלגלים.

ועדיין אני לא מעוניין במיוחד לטוס על 407 קמ"ש על כביש חיפה-ת"א עם בוגטי.לא מושך אותי.

גם לא על 300 קמ"ש עם מקלארן.

גם לא 250 עם ב-מ-וו.

140 עם רכב שאני אוהב ומרגיש בו טוב זה בשבילי אחלה.חבל שאי אפשר במדינה הזו כי אין פה כביש שזה מהירות חוקית בו אבל ניחא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מבאס אותי שאסור לי לנהוג בקצב שלי, שמתאים לי ואני מרגיש בו בנוח,מעבר לפראקטיקה של מצב התנועה והכביש.בכביש ריק, נוח לי במהירות קצת יותר גבוהה.לא הרבה, לא מעט, בינוני.גם כשאני הולך יש לי קצב תנועה משלי.

אם אתה לא אוהב מהירות, ואתה אוהב להגיע מוקדם ליעד שלך, אפשר לצאת מוקדם יותר מהבית, וכך אתה מוותר על הנסיעה המהירה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...