Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

היום שמתי לב ללכלוך שלא ירד מהשמשה הקדמית, אז יצאתי לבדוק.

מה שראיתי הוא מעין שכבה דקה של מתכת הדבוקה לחלון.

גירדתי את השכבה וראיתי שהזכוכית נצרבה בכמה מקומות על השמשה.

בהתחלה חשדתי בוונליזם מכוון, אולי מישהו/י דפקה עם ברזל על השמשה ובגלל שהיא חזקה יותר (ממוגנת נגד אבנים), היא לא נשברה, מה שיכול להסביר את השכבה הדקה של המתכת.

אבל אז הבחנתי גם בשמשה שליד הנהג, גם עליה יש את אותם סימנים, השמשה הזו לא ממוגנת, ובמכת ברזל, הייתה צריכה כבר להישבר.

מה שמוביל אותי לחשד שחניתי ליד איזה מפעל או מקום שמתיך ברזל ועפו כמה ברזלים לוהטים - נשמע לא סביר, האם כך ?

או שמא אותו אחד ששרט לי את האוטו לפני 1/2 שנה, בא לבקר שוב.

אשמח להמלצה על צעדים להמשך:

1. האם להגיש תלונה על הנזק ? (בהנחה וזה במזיד, יש לי חשוד).

2. האם לערב את ביטוח השמשות ולהחליף שמשה קדמית ? - יש לי טסט בסוף החודש ? הדבר עלול להשפיע ?

3. באם אני לא מחליף את השמשה, האם ישנה דרך לתקן אותה (ביטוח משלם ?!).

תודה על העזרה, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

האם מדובר בנקודות / טיפות?

אם כן - תזכר מתי חנית במקום בו ריתכו ו/או השתמשו בדיסק (משחזת זוית). הניצוצות של המתכת חודרים לזכוכית.

:turn-l:
פורסם

לחבר

אם מישהו היה רוצה לחבל לך ברכב הוא היה לוקח מסמר מספר 10 ושורט לך את הרכב. אף אחד לא היה מתאמץ עד כדי כך ועושה ונדליזם אקזוטי על השמשות.

לגבי החלפת השמשות - תלוי בביטוח שיש לך. אם יש לך ביטוח שמשות אז במחיר שולי תוכל להחליף את השמשות. זה גם לא ירשם כתביעה (תאמת את הנקודה הזו עם סוכן הביטוח).

תלונה במשטרה ? חבל הנייר שהתלונה תרשם עליה.

פורסם

"תלונה במשטרה ? חבל הנייר שהתלונה תרשם עליה."

אתה צודק. אבל הוא כתב , "יש לי חשוד". רק כדי להיות סגור ולהרתיע את החשוד, כן הייתי מתלונן.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

השמשה הקדמית של הרכב ממוגנת אבנים, ויש לי החשד כי תהיה בעיה בשילוב שמשה חלופית לרכב.

1. האם אני אקבל שמשה מפירוק ? חדשה מקורית/חליפית ?

2. האם יוחלפו גם גומיות האיטום לשמשה ? - כנראה אני צפוי לבעיה, בגלל שהגומיות הקיימות כנראה הושפעו מעובי השמשה הממוגנת.

תודה על התשובות.

פורסם
"תלונה במשטרה ? חבל הנייר שהתלונה תרשם עליה."

אתה צודק. אבל הוא כתב , "יש לי חשוד". רק כדי להיות סגור ולהרתיע את החשוד, כן הייתי מתלונן.

בברכה דוד.

והתיק היה נסגר עוד באותה שעה מחוסר עניין לציבור.

או שיותר נכון, לא היו מקבלים את התלונה במשטרה.

אגב, יכול להיות גם שניסו לפרוץ לך לאוטו ולנפץ את השמשה בעזרת חפץ מתכתי כבד כלשהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא נכון, תלונה שיש בה חשוד מחייבת את החוקר, להזמין אותו למסור עדות. לא אמרתי שיצא מיזה משהו, או שאיכפת להם אבל זה הנוהל. כדי שיטפלו כראוי בתלונתך אתה צריך קשרים במשטרה, כן יש מצב כזה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

השמשה הקדמית של הרכב ממוגנת אבנים, ויש לי החשד כי תהיה בעיה בשילוב שמשה חלופית לרכב.

1. האם אני אקבל שמשה מפירוק ? חדשה מקורית/חליפית ?

2. האם יוחלפו גם גומיות האיטום לשמשה ? - כנראה אני צפוי לבעיה, בגלל שהגומיות הקיימות כנראה הושפעו מעובי השמשה הממוגנת.

תודה על התשובות.

חברה,

מבקש להתרכז בעניין השמשה והפעלת הביטוח.

פורסם

כשריתכו לפני כמה שנים ליד הטנדר שלי, עפו על המראה חתיכות מתכת קטנות שצרבו על הזכוכית, ואי אפשר היה להוריד את זה.

פורסם

כשריתכו לפני כמה שנים ליד הטנדר שלי, עפו על המראה חתיכות מתכת קטנות שצרבו על הזכוכית, ואי אפשר היה להוריד את זה.

נראה לי שזה בדיוק מה שקרה לי.

האם הביטוח מכסה החלפת השמשה גם במקרה שהיא לא שבורה - אלא רק חתיכות מתכת שצרבו את הזכוכית ?

פורסם
נראה לי שזה בדיוק מה שקרה לי.

האם הביטוח מכסה החלפת השמשה גם במקרה שהיא לא שבורה - אלא רק חתיכות מתכת שצרבו את הזכוכית ?

קח אבן, תעצום עיניים, זרוק על השמשה, פתח את העיניים, עשה עצמך מופתע ומזועזע, וצעק בכל הכח: לאאא!!!

• תוכן חדש...