Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

החלטתי היום לצבוע את הדש-בורד במיצובישי קולט שלי משנת 94.

להלן תמונה להמחשה(צולם בחושך אבל אפשר להבין):

http://img171.imageshack.us/my.php?image=image520kx9.jpg

הדש-בורד שלי היה שבור ממש באמצע, אז את החלק שמחזיק את המערכת פירקתי בלי שום בעיה, והחלק העליון פירקתי וניתקתי את הקונקטורים של המשולש-איתות והמפשיר הדים מאחורה בעדינות..

הדבקתי, צבעתי ויצא ממש יפה.

חיברתי הכל חזרה לאוטו, חיברתי את הקונטקרים חזרה ממש בעדינות וראיתי שעובדים, הכנסתי את המערכת וחיברתי את הקונקטור מאחורה + היציאה של הרדיו.

עכשיו משום מה, המערכת לא נדלקת, המנורה שיושבת בתקרה גם לא נדלקת והנעילה מרכזית הפסיקה להגיב בדלת הימינית (זאת אומרת שאני בתוך הרכב ו2 הדלתות סגורות, אם אני מושך את הידית של הנעילה המרכזית בצד שמאל בדלת שלי, אוטמאטית הידית בדלת ימין צריכה להיסגר גם, ואם פותח אז זה נפתח גם). עכשיו בנוסף יש לי אזעקת-ביפר או איך שקוראים לזה מסוג גארדאלרם, ששם שהאוטו נעול לגמרי זה מראה לי שאחת הדלתות פתוחה , והבגאג' גם.

יש למישהו איזשהו מושג מה דה-פאק הולך פה? החוטי חשמל היחידים שניתקתי זה הקונקטורים של המשולש האדום של האיתות, מפשיר האדים והחוטים של המערכת שבאים מחוברים כולם ביחד לקונקטור אחד שמתחבר מאחורה, לא נשפך מים, לא נכנס צבע לחיבורים והכל נורמלי ויבש כמו שהיה לפני הצביעה, מה שכן הרכב מניע והאורות עובדים והכל כרגיל חוץ מאותם בעיות שציינתי ,כנראה זה מעגל משותף של שלושת אלה שעובד בנפרד.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

קודם כל בדוק את כל הפיוזים.

לאחר מכן נסה לשחזר צמות חוטים שראית בפנים, אוליי אחת מהן נצבטה בזמן ההרכבה ואחד החוטים התנתק או קיצר.

אולי קונקור אחר נמשך בלי שראית והתנתק.

• תוכן חדש...