Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סאב SPCRAP

אחד הגרועים ששמעתי

יצא לי פעמיים לשמוע אותו

פעם אחת בניסיונות לכוון אצלי באוטו עם אחד כזה, פשוט העפתי אותו

ופעם ברכב, סבלתי

עושה רעש ורוח

פורסם
זה סאב SPCRAP

אחד הגרועים ששמעתי

יצא לי פעמיים לשמוע אותו

פעם אחת בניסיונות לכוון אצלי באוטו עם אחד כזה, פשוט העפתי אותו

ופעם ברכב, סבלתי

עושה רעש ורוח

"אין רמקולים צורמים,יש אנשים שלא יודעים לכוון אותם ומתרצים"

אולי פשוט לא כוונתה אותו טוב ?

סטרתה את עצמך :

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הוא לא היה צורם

הוא פשוט לא היה טוב, הרבה רעש ורוח

יש רמקולים לא טובים, תתפלא

לא כל רמקול הוא רמקול שיתן לך צליל מדוייק

לדעתי הוא מרוח ללא קשר למוזיקה

נ.ב השורה התחתונה בחתימה בבקשה

פורסם

לחבר היה את הסאב הזה.

הוא מחובר למגבר JBL . (לא זוכר את הדגם.)

ותאמת אחרי כיוונים רבים. הוא היה לא רע בכלל.

חזק. יחסית מהיר. ונעים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אל תסמוך עליי

לא סתם יש פה הרבה דעות, וזה מה שטוב

מה שאני כותב מייצג את הדעה האישית שלי על פי הניסיון שלי עם הציוד ועל פי העדפות שלי

ברוך הבא לפורום

נ.ב

לא פגעת, זה בסדר

פורסם

טוב תודה..

בעיקרון אני מביא רמקולים אחוריים של JBL ומגבר של JBL מהדיוטי פרי אז אמרתי למה לא סאב JBL..

יש הצעות למשהו טוב שלא יעבור את האלפייה? הבנתי שהפונייקס ZR מעולה האם הוא עולה 1000 בידיוק עם תיבה או בלי תיבה?

ולמה המחיר שלו ככה מוגזם בארץ עם בחול הוא עולה 89$ איזה חנויות מוכרות את הסאב הזה?

פורסם
טוב תודה..

בעיקרון אני מביא רמקולים אחוריים של JBL ומגבר של JBL מהדיוטי פרי אז אמרתי למה לא סאב JBL..

יש הצעות למשהו טוב שלא יעבור את האלפייה? הבנתי שהפונייקס ZR מעולה האם הוא עולה 1000 בידיוק עם תיבה או בלי תיבה?

ולמה המחיר שלו ככה מוגזם בארץ עם בחול הוא עולה 89$ איזה חנויות מוכרות את הסאב הזה?

לפי הבנתי ה"דלה" בעניין אני הבנתי ש:

א. צריך איטום לרכב כך את זה בחשבון כך שאל תבזבז כי אתה נוסע .

ב. צריך חיבור שזה עוד כסף.

ג. המחירים לא באמת זולים כמו שהם נראים... יש כאלה שאתה צריך לשלם עליהם איזה סוג מס או משהו כזה אני לא יודע בדיוק תבתוק באתר שלהם .

ד. אני חושב שאם אתה כבר קונה כ"כ הרבה מ JBL שבאמת חברה טובה (כתור אחד ששמע חלק מהם) אני חושב שכדאי שתיקח כבר סט שלהם . אני לא יודע בדיוק איך זה הולך פה אבל זה רק הצעה.

תקנו אותי אם אני טועה . רק בניסיון לעזור.

מקווה שעזרתי וערב טוב :>

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
לפי הבנתי ה"דלה" בעניין אני הבנתי ש:

א. צריך איטום לרכב כך את זה בחשבון כך שאל תבזבז כי אתה נוסע .

ב. צריך חיבור שזה עוד כסף.

ג. המחירים לא באמת זולים כמו שהם נראים... יש כאלה שאתה צריך לשלם עליהם איזה סוג מס או משהו כזה אני לא יודע בדיוק תבתוק באתר שלהם .

ד. אני חושב שאם אתה כבר קונה כ"כ הרבה מ JBL שבאמת חברה טובה (כתור אחד ששמע חלק מהם) אני חושב שכדאי שתיקח כבר סט שלהם . אני לא יודע בדיוק איך זה הולך פה אבל זה רק הצעה.

תקנו אותי אם אני טועה . רק בניסיון לעזור.

מקווה שעזרתי וערב טוב :>

יעקב.

א. אין צורך ממשי באיטום לרכב. תלוי מה הצרכים שלך.

ב. אכן צריך כבלים וכיוצ"ב.

ג. עם אתה מייבא אותם מחו"ל צריך לשלם גם על ייבוא וכו'.

פותח הת'רד, תשמע את הסאב ברכב שלך. לא בעיה ללכת לחנות מסויימת ולבקש להתקין ולבדוק איך הוא נשמע.

עם אהבת, תשאיר אצלך.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...