Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהודה, שמעון לא השתתף ולא זכה בשום תחרות.

מצד אחד,

שמעון,הוא המנהל של EMMA ישראל, ובנוסף הוא גם בעל עסק להתקנות הנושא את השם "סאונדסטורם".

שמעון אומנם בנה כמה רכבים שההשתתפו בתחרות EMMA וחלקם אף זכו.

אך הוא עצמו לא התחרה ולא זכה.

מצד שני, שאתה גם בונה את הרכבים ללקוחות\חברים שלך וגם מנהל את התחרות ששופטת אותם= אתה לא ממש אובייקטיבי במלוא מובן המילה.

אין לי שום דבר רע נגדו, ואף מכבד אותו והוא יודע זאת אישית, אך לצערנו במדינה הקטנה וחסרת אמצעים שלנו- מנהל ארגון כמו EMMA חייב לעבוד בעוד עבודה על מנת לפרנס את עצמו- בחו"ל לא היה קורה שום מצב שבעולם שמנהל ארגון כמו IASCA, או EMMA או כל ארגון אחר היה גם מתקין וגם מנהל את התחרות ואפילו שופט בה.

כי הוא לא יכול להיות אובייקטיבי.

הרבה היחידי שזכה בEMMA ולדעתי גם נשמע כרגע בין הרכבים היחידים בעלי אופציה בכלל של תחרות ועמידה בקריטריונים של SQ (במה,תמונה,איזון,אמינות למקור וכו') זה הרכב של יאריק (הפאסאט סטיישן הכחולה), ואצלו ברכב יש במה נכונה ומאוזנת וכמובן תמונה מאוד חדה וברורה, אומנם הוא יודע שיש כמה דברים שאני אישית לא אוהב במערכת שלו מבחינת טעם אישי- אבל מבחינה מקצועית זה הרעיון המרכזי, במה נכונה ותמונה מכוונת וכמובן איזון כמה שיותר מתאים.

לגבי נאמנות למקור פה יש כבר דיון ארוך יותר שבעתיים ממה שיתנהל כאן.

בנוסף לכל מי ששאל, אז בעקרון הבמה אמורה להיות ממורכזת אל מרכז הרכב ולא אל מול הנהג, בעקרון +- על "בימת" מכסה המנוע.

בנוגע למי בכלל יכול לקבוע מה נכון ומה לא נכון, אז פה אני מסכים, כל אחד יכוון עפ"י טעמו האישי.

מבחינתי האישית, על מרכז הרכב במרכז החלון הקדמי עם נטייה קלה כלפי שליש העליון של החלון במרחק מהנהג של מרכז תא המנוע.

ניר,

under construction..

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

אין עקרונות. תכוון לכל המצבים האפשריים(!) או שהמתקין שלך יעשה את זה ותבחר את איזה שהכי אהבת !

זה המדריך הכי טוב שיש.

פורסם
BASSBOOST ויהודה, אני לא יודע אם מה שרשמתם בא מהתפלצנות או סתם מהתנשאות, אבל תרשו לי לתקן את שניכם.

ראשית אני מתמצל אם נשמעתי פלצן או מתנשא, כי אני ממש לא התכוונתי שככה זה ישמע, ציינתי שאצלי אין במה נכונה וכמובן שפירטתי איך פעלתי אצלי ברכב על מנת להשיג איזון בין הגורמים השונים, ככה שהתנשאות / פלצנות לא היתה פה, בכל זאת אם כך זה השתמע, סליחה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אולי אנשים יתרכזו בנושא הת'רד וינסו להגיד איך הם מנסים להגיע לבמה טובה.

צר לי שאנשים הופכים הכל לשחור לבן. גם מערכת ב-5000 ש"ח יכולה להיות מערכת SQ עם במה.

סביר להניח שיהיה הרבה יותר קל ליצור SQ ובמה טובה ב-50,000 ויותר אבל יש טווח אפור שלם באמצע.

בגלל זה גם בתחרויות (בעיקר בחו"ל) יש קטגוריות שונות.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
יהודה, שמעון לא השתתף ולא זכה בשום תחרות.

מצד אחד,

שמעון,הוא המנהל של EMMA ישראל, ובנוסף הוא גם בעל עסק להתקנות הנושא את השם "סאונדסטורם".

שמעון אומנם בנה כמה רכבים שההשתתפו בתחרות EMMA וחלקם אף זכו.ממה שראיתי באתר לפחות כמה פעמים , אז יתכן ויש משהו במה שאומרים כי לכול אדם יש עיוות כלשהו, שהוא רואה את עצמו במרכז ,והוא חושב שמה שהוא עושה הכי טוב ,ויתכן וזה משפיע על השיפוט , אבל עדיין אני אישית לא ראיתי רכבים נוספים באתר , חוץ מבומבאס ועוד מישהו שזכו סדרתית

אך הוא עצמו לא התחרה ולא זכה.

אין לי שום דבר רע נגדו, ואף מכבד אותו והוא יודע זאת אישית, אך לצערנו במדינה הקטנה וחסרת אמצעים שלנו- מנהל ארגון כמו EMMA חייב לעבוד בעוד עבודה על מנת לפרנס את עצמו- בחו"ל לא היה קורה שום מצב שבעולם שמנהל ארגון כמו IASCA, או EMMA או כל ארגון אחר היה גם מתקין וגם מנהל את התחרות ואפילו שופט בה.

כי הוא לא יכול להיות אובייקטיבי. מסכים בהחלט , ראה הסבר למעלה למה

הרבה היחידי שזכה בEMMA ולדעתי גם נשמע כרגע בין הרכבים היחידים בעלי אופציה בכלל של תחרות ועמידה בקריטריונים של SQ (במה,תמונה,איזון,אמינות למקור וכו') זה הרכב של יאריק (הפאסאט סטיישן הכחולה), ראיתי תרד' שלו בפורום , ושאלתי אותו משהו בה"פ , אבל לא ידעתי שהוא זכה באמה ,ולכן לא מכיר לא יודע ואצלו ברכב יש במה נכונה ומאוזנת וכמובן תמונה מאוד חדה וברורה, אומנם הוא יודע שיש כמה דברים שאני אישית לא אוהב במערכת שלו מבחינת טעם אישי- אבל מבחינה מקצועית זה הרעיון המרכזי, במה נכונה ותמונה מכוונת וכמובן איזון כמה שיותר מתאים.

לגבי נאמנות למקור פה יש כבר דיון ארוך יותר שבעתיים ממה שיתנהל כאן אם אתה רוצה SQ אמיתי אתה צריך גם נאמנות למקור וגם במה מעולה , אישית , אני מתכנן לעבוד עם מתקין (כשיגיע כבר הזמן ויהיו לי מזומנים לסדר את הרכב ולרכוש הרכיבים ) כי אני לא יודע לבנות במה , אני לא חושב שיש הרבה בארץ . על יאריק אני שומע ממך , אבל חוץ ממנו ושמעון אני לא שמעתי על מי שיכול להתמודד עם זה טוב.

בנוסף לכל מי ששאל, אז בעקרון הבמה אמורה להיות ממורכזת אל מרכז הרכב ולא אל מול הנהג, בעקרון +- על "בימת" מכסה המנוע.

ניר,

למרבה הצער אין לי ידיעות איך לבנות במה אז בנימה זו אני עוזב את הדיון/תרד' הפורה הזה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אולי אנשים יתרכזו בנושא הת'רד וינסו להגיד איך הם מנסים להגיע לבמה טובה.

צר לי שאנשים הופכים הכל לשחור לבן. גם מערכת ב-5000 ש"ח יכולה להיות מערכת SQ עם במה.

סביר להניח שיהיה הרבה יותר קל ליצור SQ ובמה טובה ב-50,000 ויותר אבל יש טווח אפור שלם באמצע.

בגלל זה גם בתחרויות (בעיקר בחו"ל) יש קטגוריות שונות.

אם אנסה להסביר את זה, יכאבו לי הידיים מהקלדה.

אני חושב שלא נ יתן להסביר זאת בכתב כאן בפורום, בצורה רצינית דיה ולכן אני לא אתייחס מעבר לכך.

עצה אחת - להאזין למוסיקה ווקאלית איכותית (בכלל טיפ לחיים :-)) ומדיסקים מקוריים המוקלטים היטב.

בהצלחה!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...