Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, חיפשתי פרטים על הנושאים בכותרת ולא מצאתי.

אז ככה,

ברשותי שני רכבי סובארו DL, אחד 1300 מודל 86, ואחד 1600 מודל 93

הרכבים סה"כ טובים מאוד וללא תקלות...

הבעיות שלא מצאתי להן פיתרון:

בסובארו 1300:

1.כאשר מדליקים אורות, לא נדלק אור בלוח השעונים (או כן נדלק, אבל באופן אקראי לחלוטין) - הבעיה היא מגע רופף, כי כאשר אני נוגע בכפתור, התאורה נדלקת ונכבית לסירוגין. כפתור הדלקת האורות ברכב זה לא נמצא על הידית של האיתות, אלא בצד שמאל, איפה שנמצא כפתור HAZARD בסובארו 93 שלי. למישהו יש מושג איך מפרקים את הכפתור על מנת לסדר את המגעים?

2. הטמפרטורה של האוטו עולה כאשר הוא עומד לרמה של מעל ל3/4 מהסקאלה. לפני מספר חודשים החלפתי רדיאטור, אבל זה לא עזר. הוספתי עוד מאוורר שאני מדליק עם הסוויץ של המזגן ז"ל שמת לפני כמה שנים (המזגן מנותק כמובן) כדי להפטר מהבעיה, אבל אני מעדיף לפתור את שורש הבעיה...

בסובארו 1600:

3. הרכב מרעיש!! אם אני נוסע בו ב100 קמ"ש אני צריך אטמי אוזניים. (זאת לעומת ה1300 שאי אפשר לשמוע אותו מרוב שקט), הלכתי למכון אגזוזים והוא אמר שהכל תקין וככה הרכב נשמע. הלכתי לעוד מכון אגזוזים והוא אמר אותו דבר, ואמר שאם אני מתעקש הוא יחליף לי דוד אחורי, אבל יש סיכוי שזה לא יעזור, אז לא עשיתי כלום בינתיים.

4. מד מרחק - המד מרחק הכללי עובד יופי, אבל המד מרחק התחתון (למדידת מרחקי נסיעה) תקוע על 000.0 , איך אפשר לגרום לו לזוז?

תודה,

איתי

פורסם

שלום,

2. טרמוסטת תפוס או מקולקל גש למכון רדיאטורים.

אפשר לבדוק על ידי זה שברגע שהרכב חם תבדוק אם שני הצינורות של הרדיאטור חמים.

3. בדוק סעפת פליטה אולי היא סדוקה .

4. מכון ספידומטרים.

ד"א הרכב ידני?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

היי

לגבי ה 1300, הקונקטור נמצא מאחורי לוח השעונים, צריך לפרק 2 ברגים מתחת ללוח השעונים,מאחורי ההגה , אם אין לך כוח להתעסק עם זה , לך לכל מוסך, 10 דקות עבודה.

לגבי ה חום מנוע, צריך להיות מאוורר מנוע + מאוורר מזגן, מאוורר המזגן אמור להיכנס לפעולה בשלושת רבעי חום וכאמור כל זמן שהמזגן עובד, צריך לבדוק,אם מאוורר המנוע מכאני, כנראה הקלאץ שלו דפוק, אם כך הדבר, צריך להחליף קלאץ,אם הקלאץ הוא דיי יקר בשבילך - 600-700 שקל,כך שעדיף כבר לפרק את כל המאוורר מהמשאבת מים ולשים מאוורר חשמלי חדש של ספאל שיעבוד קבוע וסגרת את הפינה לצמיתות.

לגבי ה 1600, זה יכול להיות כיוון שסתומים,דוד אגזוז קדמי,ועוד כמה...צריך לשמוע ולבדוק מקרוב,בכל אופן בד"כ המנועים האלה מרעישים מאוד, או יותר נכון , מתקתקים חזק.

לגבי מד מרחק תחתון, תלחץ על הלחצן בלוח השעונים,זה שמאפס אותו, כנראה הוא נתפס לך, תשחק איתו ותראה אם מסתדר.

בהצלחה.

פורסם

שני הרכבים ידניים

שני המאווררים עובדים, ושניהם חשמליים (בסובארו 1300), כאשר את מאוורר המזגן אני מפעיל כשאני עומד ברמזור, ע"י הפעלת מזגן (המזגן מקולקל ולא טרחתי עדיין לתקן אותו, אז חיברתי את הסוויץ' שלו למאוורר, כך שהמדחס לא נכנס לפעולה, אבל המאוורר כן)

הרכב עבר כיוון שסתומים (חשבתי שזה יעזור), ובדיקה במכון של אגזוזים. כולם אומרים לי שזה הרעש הרגיל שלו, אבל זה משגע אותי (מהסיבה שה1300 שקטה מאוד)...יש סיבה שה1600 EA71 מרעיש הרבה יותר מה1300 EA65?

בכל מקרה, אני אבדוק את מה שייעצתם לי

תודה

פורסם
היי

לגבי ה 1300, הקונקטור נמצא מאחורי לוח השעונים, צריך לפרק 2 ברגים מתחת ללוח השעונים,מאחורי ההגה , אם אין לך כוח להתעסק עם זה , לך לכל מוסך, 10 דקות עבודה.

לגבי ה חום מנוע, צריך להיות מאוורר מנוע + מאוורר מזגן, מאוורר המזגן אמור להיכנס לפעולה בשלושת רבעי חום וכאמור כל זמן שהמזגן עובד, צריך לבדוק,אם מאוורר המנוע מכאני, כנראה הקלאץ שלו דפוק, אם כך הדבר, צריך להחליף קלאץ,אם הקלאץ הוא דיי יקר בשבילך - 600-700 שקל,כך שעדיף כבר לפרק את כל המאוורר מהמשאבת מים ולשים מאוורר חשמלי חדש של ספאל שיעבוד קבוע וסגרת את הפינה לצמיתות.

לגבי ה 1600, זה יכול להיות כיוון שסתומים,דוד אגזוז קדמי,ועוד כמה...צריך לשמוע ולבדוק מקרוב,בכל אופן בד"כ המנועים האלה מרעישים מאוד, או יותר נכון , מתקתקים חזק.

לגבי מד מרחק תחתון, תלחץ על הלחצן בלוח השעונים,זה שמאפס אותו, כנראה הוא נתפס לך, תשחק איתו ותראה אם מסתדר.

בהצלחה.

איזה ברגים בדיוק צריך לפרק?

צירפתי תמונות (אומנם מהאוטו השני, אבל זה לא אמור להיות שונה)

מספרתי 4 ברגים בתמונות, שאני חושב לפרק, אבל אני לא רוצה לפרק סתם...

תודה,

איתי

P3060052-1.jpg

P3060053-1.jpg

P3060056-1.jpg

• תוכן חדש...