Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואישתי מתלבטים האם כדאי לקנות את הרכב ה"ל

בYAD2 ניתן למצא הרבה פריטים מהדגם הנ"ל עם קילומטרז נמוך

מספר שאלות

איך הרכב מבחינת ..

אמינות

נוחות

שמירת ערך

סחירות

תקלות שכיחות (האם הגיר האוטומטי שלא כמו בסופר לנסר-בעייתי)

תודה

גלי

פורסם

להורי יש כריזמה איר שנת 2003, אני מניח שאין יותר מדי שוני אז אני אכתוב לך מה דעתי -

הרכב אמין מאוד, אצלנו 8 חודשים בערך ולא נכנס למוסך פעם אחת - נסועה של בערך 80 קילומטרים כל יום.

מבחינת דלק - יכול להיות חסכוני מאוד אם תקפיד לנהוג בלי יותר מדי גז בהתחלות נסיעה, אם תלחץ הוא ישתה.

מבחינת בטיחות - לא עברנו איתו שום תאונה ברוך ה', אבל לדעתי הוא בטוח מאוד - 2 כריות אוויר בגרסא שיש לנו, הרכב מצוייד ב ABS, ויציב מאוד.

מבחינת נוחות - מרווח מאוד מבפנים, תא מטען ענק, מושבים נוחים והכל.

מבחינת ירידת ערך הוא לא אצלינו כל כך הרבה זמן, אפילו לא שנה אז עדיין לא חווינו נפילת מחירון - כך שבקשר לזה לא אוכל לענות לך.

לדעתי - למשפחה זה אחלה רכב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מבחינת דלק - יכול להיות חסכוני מאוד אם תקפיד לנהוג בלי יותר מדי גז בהתחלות נסיעה, אם תלחץ הוא ישתה..

מה זו התשובה הזו?! צריכת דלק מודדים בדרכים מסויימות.

• תוכן חדש...