Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין סאנרוף לא מקורי

האם אמורה להיות בעיה עם זה ?

לפג'ו 205!

האם יש אחריות ?

נזילות מים ? כניסת רוח?

כמה העלות של התקנה ?

רק התקנה.

ללא קניית הסאנרוף.

פורסם

לא יודע עלויות אבל מכיר מישהו שעושה דברים כאלו (שאולי מ"אור פנסים" בדרך השבעה אזור, בתחנת הדלק לכיון צומת חולון).

אבל אם אתה עושה משהו כזה, תביא סאנרוף של 205GTI, שהוא חצי גג וגם מתאים לאוטו בטוח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רק התקנה!!

כי אני קונה את הסאנרוף ממשהו אחר.

אני באמת רוצה להתקין סאנרוף של GTI.

שאלה אלייך "אור"

האם הבחור הזה מקצועי או חובבן שמבין בזה?

האם רק ההתקנה תעלה 5??

כי אני קונה את הסאנרוף ממקום אחר!

תודה רבה .

האם הבחור מחולון מקצוען או שחובבן ?

פורסם

לדעתי הדרך הטובה ביותר היא להחליף את הגג הקיים בגג עם הסאנרוף

הכוונה לחתוך בעזרת דיסק חיתוך חשמלי את כל קורות הרכב (שתיים קדמיות, שתיים אחוריות, ושתיים בין הדלתות)

לחתוך באותו אופן את הגג עם הסאנרוף ואז לבצע התאמה וריתוך.

חדירת מים בטוח לא תהיה באם הסאנרוף תקין ואין חלודה מסביבו בטרם ההתקנה.

לא ירגישו בהחלפה וכמעט שלא יהיה חומר פחחים.

מסילות הניקוז ישארו מקוריות.

מבחינת עלות עבודה אני מעריך עד 2000K ואפילו פחות.

יש פחחים שיזמינו זגגים לפירוק החלון הקדמי ותלוי ברכב גם חלון אחורי וזה ייקר מעט את המחיר

כל הנאמר נכון באם הסאנרוף נמצא על רכב שהורד מהכביש.

אני אישית לא הייתי מתקין בדרך אחרת.

דרך אגב שמעתי על מקום שבו מתקינים באופן מקצועי ביותר והוא נמצא ברשפון (אם זכרוני אינו מטעה אותי)

החסרון היחיד אצלם שהם נורא יקרנים.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

makara

לא ניתן לבצע קומבינה כזאת- מדובר בשינוי מבנה.

ובכל אופן, אם החיים שלך שווים הפרש של 3K שקלים בין התקנה מקצועית (ובטיחותית) לבין חאפר-לנד, אז מצבך עגום.

פורסם

הכוונה לחתוך בעזרת דיסק חיתוך חשמלי את כל קורות הרכב (שתיים קדמיות, שתיים אחוריות, ושתיים בין הדלתות)

מה שאתה מציע לא חוקי, לא בטיחותי וקשה לי להאמין שיש בן אדם שפוי שהיה מסכים לעשות זאת.:?

תצא מהסרט של pimp my ride בבקשה.:roll:

Veni Vidi Vici

פורסם

והדרך הטובה ביותר להחליף גלגל, זה לנסר רבע מהאוטו (הרבע שבו נמצא הגלגל), למצוא רבע של אוטו זהה אחר עם גלגל, ואז לבצע ריתוך והתאמה.

:lol::?:wink:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

:shock::shock::shock:

תגיד אתה בסדר?

לחתוך קורות של רכב?

כמו שאמר ויקינג, תחזיר את הסרט pimp my ride שאתה חי בוא, לסיפריית וידיאו.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...