Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה באמיול 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה, כאשר אני מנסה להוריד סרט, התוכנה מראה שיש לי הרבה מאד "מקורות"

והכל נראה תקין, אבל לא יורד שום דבר...

לפעמים זה מוריד למשך דקה או שתיים, ואז שוב מפסיק.

מה יכולה להיות הבעייה ?

פורסם

יכול להיות שיש לך lowID בגלל הפיירוול אצלך שפועל במחשב.

או עם יש לך ראוטר, ההגדרות של הראוטר חוסמות את האימיול ואתה צריך להיכנס להגדרות שלו ןלנסות לשנות שם כמה דברים(שונה מראוטר לראוטר) ממליץ לך לדבר עם ספקית האינטרנט שלך.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

תבדוק שאכן יש מקורות שלמים להורדה, ולא רק מקורות.

אם תשלח לי בהודעה פרטית קישור EDK, אוכל לבדוק מעבר לזה.

כמו"כ כמו שכתב קודמי בדוק שאינך מחובר במזהה נמוך, +הגדרות פיירוואל במחשב וראוטר.

פורסם

בסרגל למטה (שורת מצב) בצד ימין, יש עיגול עם שני חיצים, אם שניהם מסומנים בירוק = מזהה גבוה.

אחד מסמן רשת קדמליה והשני EDK.

גם אם אין לך פיירוואל חיצוני, יש את הפנימי של הXP, ומשום מה באמיול 7 לא מסומן כברירת מחדל

האפשרות פתיחת פורטים חיצוניים בפיירוואל של הXP בפתיחת תוכנת האימיול.

פורסם

אני בערך במצבך, בלי פיירפול בלי בעיות של פורטים, ומתשגע מהורדות שלא זזות, ואני באופן קבוע 24שעות מעלה על 30KB.

ככה שהיחס שלי כבר ממזמן היה צריך לתת לי מהירויות סבירות להורדות ובכל זאת, שום דבר לא עוזר.

ייתכן וזה קשור באופן עקיף, מהי הספקית אינטרנט שלך?

פורסם
013 ברק

טוב אצלי זה נטויזיון, למרות שהם מתאחדים בקרוב אין לדעתי ממש קשר כרגע.

מבאס אה? ..

מצ'עמם..

האימיול לא זז, מבאס את התחת.

לעלות על 30, אני מרגיש כאילו האימיול שואב ממני את האפלוד ומאידך מייבש אותי חופשי, אני כבר כמה ימים על איזה 5 סרטונים של ג'רמי קלארקסון, לפעמים בא לי פשוט לסגור את האימיול, שזה בערך אותה התקדמות בהורדה כשהאימיול סגור, רק בלי האפלוד.

טוב בהצלחה עם לפתור את התעלומה, ובמידה ותהיה לך תשובה סבירה, טוק טו מי.

יום טוב,

עמרי.

פורסם

צריך לשים לב, לעיתים דוקא בקבצים מרובי מקורות (800 ומעלה), נוצר עומס על המחשב בגלל ניהול המקורות וסדר התור.

לבדוק מצב צריכת הזיכרון של האימיול, ואם יש צורך להגביל את מספר המקורות לקובץ, ואת מספר הקבצים להורדה בו זמנית.

כמו כן ישנם ספקי אינטרנט שמגבילים את התעבורה ברשת EDK בשעות היום כשיש עומס בקוי התקשורת, ובלילה ההורדות מהירות יותר.

בעיקרון יחס סביר של הורדה אם אני לא טועה, אמור להיות 1:3 מול העלאה.

• תוכן חדש...