Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם!

קודם כל תודה לכל מי שעזר לי עם בחירה של הרכיבים למערכת, תודה ענקית ל lanosforce, שעזר לי המון בהודעות פרטיות.

טוב אז בואו נתחיל, הסט אפ שלי הוא כזה:

HU: פיוניר 770 פרימייר

מגבר: Impedance מדגם 75.4

מקדימה: סט קומפוננט של moral במידה 5.25.

מאחורה: זוג רמקולים פשוטים של Y-Sound (שבאו עם הרכב).

ההתקנה היתה ביום שישי 3.2, והיא לקח משהו בסביבות השעתיים וחצי שלוש.

המתקין השתמש בכבל + ו כבל - של dragster בעובי של 8 גייג.

זוג כבלי RCA של Loghtning Audio (bolt).

שם לי פלטות MDF לקומפוננט מקדימה, משהו שלא היה בתיכנון.

שם לי פלטת עץ יפה מאחורנית עם בד מיוחד ("לבד"?.)

הבחור עשה לפי דעתי עבודה יפה טוב ונקייה.

אם מישהו מעוניין קוראים לבחור גילעד גיידה ואם מישהו ירצה אני יעביר לו את המספר שלו (לא פירסומת כמובן).

טוב להלהן קישור לתמונות של ההתקנה:(לא רציתי להכביד על האשכול)

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=07F37A1C556447E78C07F1C5A50EDA83&alid=467016

יש לי כמה שאלות קטנות:

1. אם אני רוצה ללכת על זוג רמקולים 6X9 במקום סאב (שהוא מעט בעייתי בגלל אבא שלי), יש משהו מומלץ שיתאם לסטראפ הזה?

2. שלט לרדיודיסק, יש הבדל בין השלט הרגיל לשלט עם העיגול באמצע?

תודה לכולם וערב טוב :)

פורסם

תתחדש.

אני במקומך הייתי מוריד את הגרילים של ה9*6 ועוטף בבד מיוחד. מה שיש לך כרגע ברכב מזמין גנבים.

לא חותם

פורסם

תתחדש אחי אני מקווה שתהנה ממנה

אבל אני חייב להגיד לך משהו התקנה בכלל לא משהו ולא משנה כמה עלה אפילו עם שילמת לו 200 שקל

8 גייג' קטן מידי מינימום שמים 6 ועם באמת להשתגע אז 2 ובמקרה הכי גרוע 0

דבר שני הטוויטרים לא נותנים לך כך שום אפקט עם איך שהם יושבים

פורסם

בשביל הסט אפ הזה?

אפילו 10 היה מספיק.

דיי עם השטויות

0?

2?

תגיד לי סלח לי על המילים , אתה שפוי???

מה הוא מריץ פה 4 מגברים 100 RMS כל יציאה?

משום מה עכשיו המערכת שבחתימה שלך , ההתלבטויות על הסט שלך ומה שכתבת עד היום לא מפתיעים יותר.

פורסם

במקרה הכי גרוע 0?

2?

לא נראה לי שהוא צריך להעביר 150 אמפר לאף מקום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל - אין על מה!

הפורום קיים בשביל מי שאוהב את זה, בשביל מי שחי את זה, בשביל מי שרק רוצה לשאול וגם בשביל מי שנכנס בטעות - וזה פורום מדהים!

א. - 8 גייג' מספיק בהחלט בייחוד אם מתחשבים בעובדה שהבן אדם מרים סה"כ 4 רמקולים בלי סאב וגם אם הוא היה מרים סאב זה עדיין היה מספיק.

את המערכת שהיתה לי בלאנוס (סאב 15 של מוראל + מילניום חמש ורבע אינטש) הרמתי על כבל 8 גייג' ולא היתה לי אף בעיה עם מערכת החשמל של הרכב (עזבו אתכם שנקרעה לי רצועת טיימינג פעמיים אחרי ששני מחזירי שמן התפוצצו לי וגם אח"כ כשכבר תיקנתי את כל זה - נשבר הקאמשאפט... אוי...)

ב. את המגבר הוא התקין יפה.

ג. - מה לכל הרוחות המיקומים של הטוויטרים!!! - קרוב מידי לראש, מופנה לתיקרה??? - חבל, זה הפך את ההתקנה הזאת מהתקנה טובה להתקנה חובבנית מינוס. - תיגש אליו ותבקש ממנו לתקן את מיקומי הטוויטרים לקורות או לדשבורד או לפחות למשולשים של המראות כאשר הם מופנים למרכז השמשה - זה יפצה על הקרבה שלהם לראש.

אם בקורות - או אחד כלפי השני, או כלפי מרכז השמשה או כלפי הראשים לסירוגין (שמאלי מצביע לשאטגן, ימני לנהג)

ואם בדשבורד - אז או כלפי מעלה או כלפי מרכז השמשה או כלפי הראשים כמו שכתבתי קודם.

אבל - אם אתה מרוצה - אז תשכח מג' - למרות שהייתי בחום מציע לך לנסות את מה שכתבתי.

סה"כ - מברוק, תתחדש וכל הכבוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראית התקנה יפה. חוץ ממיקום הטוויטרים שקצת התקשיתי להבין אותו,מעניין יהיה לשמוע איך שומעים אותם.

המגבר מותקן יפה, והרדיו דיסק גם לי יש אותו דבר בערך(פיוניר 7650). רדיו דיסק טוב, הרבה פונקציות.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

התקנת המגבר יצא יפה, קיימת ולא רואים חוטים. אולי תספר לי איך הוא עשה את זה (אם אתה יודע)? גם אני בקרוב מתכוון להתקין מגבר. תודה

פורסם
תתחדש אחי אני מקווה שתהנה ממנה

אבל אני חייב להגיד לך משהו התקנה בכלל לא משהו ולא משנה כמה עלה אפילו עם שילמת לו 200 שקל

8 גייג' קטן מידי מינימום שמים 6 ועם באמת להשתגע אז 2 ובמקרה הכי גרוע 0

דבר שני הטוויטרים לא נותנים לך כך שום אפקט עם איך שהם יושבים.

עם ועם ועם אם באמת, אני לא מסכים איתך.

חוצמזה שהצחיק אותי קצת שכל הרכיבים שלך הם של JL AUDIO... אבא שלך יבואן או משהו ?, אתה כותב דברים שיבלבלו אנשים אחרים.

איזה שטויות !! עד היום לא שמעתי שהייתה בעיה עם חשמל ברכב בגלל התקנה של מגבר אחד !!!!

הוא לא הכניס לשם אולם תצוגה של JBL או כל חברה אחרת, כולה חיבר מגבר, ו4 רמקולים, אפילו לא סאב !! 8 מספיק בהחלט, 2? 0 ? לא נראה לי, אם כבר הוא רצה בשביל תכנון עתידי היה שם 4 גייג'.לא פחות.

למה התקנה בכלל לא משהו ? הקומפ' (מידוופר) מותקן נקי מאוד, הטוויטרים לפי דעתי חייבים לשבת על הקורות או על הדאש כמו שאמרו לפני והמגבר מחובר יפה, החוטים מוסתרים.

לדעתי, שווה קצת יותר מ200 שקל.

מקווה שאתה מרוצה. אם לא, גש אל המתקין, זה שירות לאחר התקנה, אני מאמין שהוא לא יקח על הזזות של טוויטר אגורה.

בברכה.

מושיק.

פורסם

המון מזל טוב על התקנת המערכת.

אני אצטרף לחברי הפורום בשאלה למיקומם התמוהה משהוא של הטוויטרים ואייעץ לך לשים אותם על הדשבורד עם הפנים אל השמשה ותראה אם זה יעזור ..

תתחדש .

:-)

תומר

נ.ב.

אהבתי את הקטע עםע ה0 גייג' - זה לא שמספקים שם חשמל לתחנת החלל הבין-לאומית .. 8 גייג' יעשה עבודה טובה בהחלט.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אגב אני חושב שעם המגבר המטורף שלך אתה צריך דבל 0. שזה 00G. אני חושב שזה יספיק לך.

כי 8G ממש אבל ממש דק לך.

אני השתמשתי ב 10G. לשני מגברים!

מגבר של 150W RMS לסאב + 300W RMS לרמקולים. (כל הערוצים ביחד.)

וזה עבד יופי.

כאשר יש לך מונו גדול במיוחד. שהוא מושך הרבה כוח. אתה צריך חיווט עבה.

אחרת אתה לא חייב.

אתה יכול לחבר גם מגבר של 500W RMS. לכבל 8G. עם המגבר מחובר רק לרמקולים. (ולא לסאב)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מערכת נחמדה אבל כמו שאני תמיד אומר אפשר היה ללחוץ מהתקציב הנ"ל רכיבים טובים יותר זו לפחות דעתי...

אני ממליץ לך להגיע לאחד המיפגשים ולישמוע מערכות ליראות בניות/כיווני טוויטרים מידים וכו' או סתם לילמוד עוד קצת כי ככול שתילמד הסאונד ישתפר פלאים:lol: .

לסיכום מערכת נחמדה למישתמש המתחיל:-D

פורסם

נראית התקנה טובה וחמודה

שוב, כמו כולם אני חושב שהמיקום של הטוויטרים תמוה ביותר.

ולשאלה שלך על השלטים של פיוניר השלט עם העיגול זה השלט החדש יותר שיש לו אפשרות גלילה וחיפוש בתוך הדיסק ועוד כמה שאין בישן.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

באמת עבודה טובה ונקייה. אני מצטרף פה לחברה על מיקום הטוויטרים, עדיף על הדשבורד.

ולסקייליין איך הגעת ל2? או 0?? עם מגבר שלו למרות שזה מגבר חזק וטוב יחסית.

לי אישית יש 6 גייג על 2 מגברים ואין עפילו תקלה אחד במערכת החשמל. אז בלי להטעות אנשים בבקשה.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

תודה לכולם העונים והמתעניינים.

לגבי הרמקולים האחוריים יש לי על הרמקולים בד פשוט שמכסה אותם, למרות שהפלסטיקים באמת גורמים לרמקולים להיראות משהו מטורף, הם לפי דעתי פשוטים יחסית.

בקשר לכבלי + ו -, הוא אמר לי שאין צורך לשים חוט יותר עבה וזה גם מה שקראתי.

נניח שהמגבר נותן באמת מה שהוא מוצהר 75wrmsX4 זה 300Wrms לא נראה לי שיש צורך בחוט עבה יותר מ 8 גיג.

לגבי הטווטרים, אני לא שמעתי אותם בצורה שונה (על הדאש בורד, על הקורות או במקום אחר אז אני לא יודע להגיד), מבחינת השמיעה הם נשמעים לי סבבה, אפשר לבקש ממנו שישנה לי את המיקום ואז להשוות לגבי השמיעה.

הדבר היחידי שאני חושב שהיה זה צריך לשים איזה איטום בדלתות כי הם קצת רועדות כשמגבירים.

ההתקנה עלתה לי 350 להכל (עבודה, חוטים, פלטות טבעות MDF לקומפוננט וזהו נראה לי), עכשיו את הבחור אני מכיר כי הוא קרוב משפחה של חבר. שזה בתכלס עדיף לי להכיר את הבן אדם ולסמוך עלי.

לשם השוואה הבחור החביב והנחמד מ"רדיו בלה בלה" רצה רק על ההתקנה של המגבר 400, קומפונטט 200.

הסט אפ הזה נראה לי פשוט וסביר בהחלט, לא חיפשתי משהו משוגע ומפוצץ, האמת שההתקנה + קומפוננט + מגבר עלתה לי באזור ה 1100-1200+- (עם מחשיבים דלק להביא דברים ממחוץ לתחומי נתניה) :lol:

ההתקנה של המגבר היתה על פלטה, הוא מדד אותה מראש, והיא מותאמת ב 100% לבאגז.

איך הוא עשה את ההתקנה של המגבר, הוא לקח פלטה של עץ, שם את המגבר עליה, סימן את חיבורים של המגבר (כבל +, כבל -, רימוט, רמקולי ימיני - ו +, רמקול שמאלי - ו +, יציאה לסאב בגישור - ו +.) עשה חורים עם מקדחה והעביר את כל החוטים מאחורי הפלטה, לרדיודיסק, מצבר ולקומפוננט, את החוטים כמובן העביר דרך הפלסטיקים של הדלתות. חוטים חוץ ממה שיש ליד המגבר מה שרואים בתמונה אין חוטים נגלים בכלל ברכב.

העבודה עצמה היתה יפה ונקיה (שוב לפי דעתי - התקנה ראשונה שאני רואה.)

אני צריך לקפוץ עליו בשישי, כשהוא יחזור מהבסיס ואני יבקש ממנו שישנה את המיקום של הטווטרים.

המיקום של הטווטרים כל כך משפיע? הוא אמר לי שההתקנה במקום הזה, על הדלתות זה הסיגנון התקנה שלו.

בשישי אני יעדכן לגבי המיקום של הטווטרים.

לגבי המפגשים, אולי אני יגיע למפגש שיש ב 17 לחודש, אם יסתדר לי.

אני תמיד רוצה ללמוד דברים חדשים, תמיד טוב לדעת דברים חדשים..

התקציב היה לחוץ ובתציב שהיה נראה לי שהרכבתי מערכת לא רעה בכלל.

רציתי לדעת באמת מה אנשים חושבים על המגבר.? הוא איכותי יחסית? או חברת מדבקה פשוטה..

שאלה נוספת, עדיף לחפש איזה סאב קטן יחסית או שעדיף כבר 6X9 שיתנו באס? אני מאוד מחובר לרמקולים של מאחורנית.

ככה שלא נראה לי שבזמן הקרוב אני יבנה לי מערכת SQ של סט קידמי וסאב בלבד.

תודה שוב לכל מי שענה ועזר. :)

יום טוב לכולם!

• תוכן חדש...