Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגזין החדש שיצא החודש יש כתבה על מירוץ הדראג שנערך בצפון,

7 עמודים של סיקור של התחרות + עשרות תמונות

אמנם אני לא הכי אובייקטיבי, אבל הכתבה מנוסחת מצויין מתובלת בהומור

ולמרות אורכה היא לא מייגעת וממש נותנת לקורא תחושה

שהוא היה נוכח באירוע....

התהיה שלי היא,

האם כתבה מהסוג הזה "עוזרת" במאבק הממושך לאישור החוק,

או שלהפך, היא גורעת ורק עושה נזק תדמיתי של "עבריינים" שאומרים שלא ממש צריך חוק כדי לעסוק בספורט

שכולנו מאוד אוהבים...

או האופציה השלישית (ולדעתי הגרועה ביותר)

אף אחד(מהממשלה ובעלי הכוח) לא קורא/יקרא/יתעניין גם אם הכתבה תהיה 70 עמודים

למעט אם חלילה תקרה תאונה במסגרת האימונים/תחרויות ואז יקומו כל אנשי ה"אמרתי לכם",

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין הכל כך בוער מבחינתנו (חובבי הספורט המוטורי באשר הם)

אלי

p1160438yd1.jpg

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

לפי דעתי האופציה השלישית היא הכי נכונה.

הח"כים חושבים שיש קשר ישיר בין ספורט מוטורי לבין תאונות דרכים ( מצחיק מצחיק אבל זאת האמת) .

ועד שלא יבוא איזה צדיק בסדום, כמו הח"כ שהיה בזמנו ( לא זוכר את שמו) שניסה להעביר את חוק הספורט המוטורי , העסק די תקוע.

חוץ מיזה למה אנחנו מצפים? יש לנו שר תחבורה שהרס את המסלול מרוצים הראשון שהיה צריך לקום פה בגלל שזה היה קרוב לו לבית והוא פחד שזה יוריד את ערך הדירה שלו.

ביזיון!!

תגידו העיתון בכלל יצא לחנויות ?

היום שעה חיפשתי את העיתון בחנויות ובפיצוציות ואמרו לי שהעיתון עדיין לא הגיע אליהם.

יוגב

פורסם
תגידו העיתון בכלל יצא לחנויות ?

היום שעה חיפשתי את העיתון בחנויות ובפיצוציות ואמרו לי שהעיתון עדיין לא הגיע אליהם.

יוגב

הגעתי איתם (דרך חברי אריק רוזנבלום) לדיל נחמד מאוד

תתקשר למערכת 03-5734044 ותאמר שאתה מעוניין במגזין של החודש (בעקבות מירוץ הדראג)

ותקבל אותו ב25 ש"ח בלבד (במקום 33 ) כולל שליחתו אליך הבייתה

ללא שום התחייבות מצידך...:wink:

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אין מצב שאני מפספס את המגזין של החודש8)

תודה רבה

למגזין אוטו

ולמועדון סקאלה

סוף סוף יהיה לי מה לקורא

זוהר.

פורסם

חבר'ה, אתם קצת מנותקים.

החוק עבר מזמן. לא תקוע ולא בטיח. כתבות מהסוג הזה לא ישנו כלום, לכאן או לכאן - הרכבת כבר על הפסים ושום דבר לא יוריד אותה.

השאלה היחידה שעומדת על הפרק היא מתי יסתיים שלב כתיבת התקנות, ויותר חשוב - כמה זמן ידרש להתגבר על הביורוקרטיה הממשלתית (כל דבר צריך לעבור שורה שלמה של אישורים ממשרדי הממשלה השונים) וכמה זמן אחר כך ידרש להשלים את כל הצד הפורמלי (אישורים למסלול, רשיונות מירוץ לכלים, רשיונות למתחרים וכן הלאה).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ראיתי את הכתבה.

חבל שהצילומים אינם באיכות גבוהה (ולא מבחינת רזולוציה. צילומי מפלצות התאוצה היו ברמה אחרת לגמרי)

ושצולמו מפגעים אסתטיים כמו סיירה ללא פגוש אחורי. :wink:

זו טעות תדמיתית לשים את התמונות של הסיירה שנראית כאילו יצאה ממוסך מדרכה

ולוותר על תמונות נוספות של המשופרות "המקצועיות".

בכל אופן, סחתיין על ארגון אירוע בסדר גודל כזה, אלי (ודורון).

דניאל

MCS 2008

פורסם

שלום טל ,

יש סיבה שהמגזין שאני מחכה לו בנרות עוד לא הגיע אלי בדואר ? סתם מתוך סקרנות בדקתי היום בחניות ולהפתעתי

מצאתי שהקודם עדיין מונח על המדפים.

* אני גר בכרמיאל.

לא בוער - אבל מאוד מציק.

תודה , ג'מי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

שלום.

אני לא יפתח בנושא חדש אך אחד מהכותרות במגזין שראיתי בחנות היא כי BMW מוכרים לנו איזשהו שקר בנוגע להנעה האחורית שהם טוענים עליה מישהו יכול לסכם בקצרה את הנאמר.

אודה לו מאוד.

תודה דוד.

פורסם

הגיעה אליי הביתה לפני יומיים המגזין של חודש פברואר, משום מה הם שלחו לי שתיי עותקים בו זמנית!

וגם אתמול הגיעה אליי קטלוג אוטו 2007 הכולל 300 מכוניות ו-62 יצרנים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שלום טל ,

יש סיבה שהמגזין שאני מחכה לו בנרות עוד לא הגיע אלי בדואר ?

לא בוער - אבל מאוד מציק.

תודה , ג'מי.

אני שולח את הכתבות שלי למערכת באימייל, ומגיע לבקר שם אולי פעמיים בחודש. במלים אחרות - לצערי אני לא יכול לעזור לך. אני לא הכתובת לשאלות כאלה...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

גם אני קיבלתי לפני יומיים (מנוי) וקראתי אתמול.

מאוד נהניתי.

בהתחלה חשבתי לעצמי למה אני לא הייתי שם אבל אחרי כמה דקות הבנתי שהשיפורים שם היו ברמה אחרת לגמרי 8)

קידום ספורט ומרוצים מאורגנים זה חשוב.

אל תשקחו שאנשים משלמים על המגזין כדי לקרוא שם כתבות מעניינות ומהנות - וכאן זה קלע בול :idea:.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
במגזין החדש שיצא החודש יש כתבה על מירוץ הדראג שנערך בצפון,

7 עמודים של סיקור של התחרות + עשרות תמונות

אמנם אני לא הכי אובייקטיבי, אבל הכתבה מנוסחת מצויין מתובלת בהומור

ולמרות אורכה היא לא מייגעת וממש נותנת לקורא תחושה

שהוא היה נוכח באירוע....

התהיה שלי היא,

האם כתבה מהסוג הזה "עוזרת" במאבק הממושך לאישור החוק,

או שלהפך, היא גורעת ורק עושה נזק תדמיתי של "עבריינים" שאומרים שלא ממש צריך חוק כדי לעסוק בספורט

שכולנו מאוד אוהבים...

או האופציה השלישית (ולדעתי הגרועה ביותר)

אף אחד(מהממשלה ובעלי הכוח) לא קורא/יקרא/יתעניין גם אם הכתבה תהיה 70 עמודים

למעט אם חלילה תקרה תאונה במסגרת האימונים/תחרויות ואז יקומו כל אנשי ה"אמרתי לכם",

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין הכל כך בוער מבחינתנו (חובבי הספורט המוטורי באשר הם)

אלי

קודם כל ברצוני לשבח את מארגני הארוע, שלמרות קשיי הלוגיסטיקה ואפרוריות החוק כרגע - הצליחו

לקבל "אישור זמני" לקיום ארוע המפלצות . אז מחיאות קפיים לאלי ודורון על ניהול מרוץ ניפוי (Elimination ) שהמנצח מתקדם לשלב הבא והמפסיד נהייה לצופה :lol: , מסודר ומקצועי להפליא!

היה יום מדהים וכמשתתף (שנהיה לצופה מהר מאוד :roll: ) אוכל להגיד שהסקירה של דורון לעיתון אוטו באמת משקף היטב את אשר היה שם באותו בוקר - למרות שגם אם היו לו עוד 7 עמודים לרשותו, אי אפשר באמת לתאר במילים את רמת הספורטיביות, הפירגון והאהדה שהייתה שם בין המתחרים.... זה פשוט מדהים.

אלי, לצערי גם אני חושש שלא כמה כתבות במגזין אוטו, לא תמונות במעריב, לא צעקות מול בית של שר ולא כתבה של 7 דקות בחדשות 10 של מיקי חיימוביץ ישנו לאיזה ח"כ את הדעה... כי אין בזה קולות מצביעים עבורו. תראה שאפילו כאן בפורום לא זוכרים את שמו של ח"כ רצהבי ובכלל איפה הוא היום :cry:

טל, החוק עבר וישומו נדחה ונדחה ונדחה. אנשים שהקימו עמותות התיאשו ופרשו עקב פוליטיקה שאין לה מקום בספורט כל כך פשוט. "אנחנו ספורטאים לא עבריינים!!" (שאני עמדתי לידך וצעקנו אי שם ברעננה) יקרה ,אני מקווה - לפני בוא המשיח.

בכל מקרה , כל הכבוד למגזין אוטו על הרמת הכפפה ונתינת חסות לארועי "מפלצות התאוצה" , RESPECT ענק לאלי ודורון על הכל!!

כנ"ל לכל המתחרים וצוותיהם, האוהדים + הצופים ולכל המצאים לספורט מוטורי חוקי ומאורגן במדינת ישראל.

• תוכן חדש...