Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טל, החוק עבר וישומו נדחה ונדחה ונדחה

לא. החוק נדחה, בדיוק פעם אחת, באוגוסט 2006 (ואז קיבל המשרד האחראי אורכה של 6 חודשים נוספים, עד מרץ 2007). וזה לא נדחה בגלל פוליטיקה. פוליטיקה כבר לא משחקת כאן. החוק נדחה בגלל ביורוקרטיה, חד וחלק. למעשה, במשרד המדע/ספורט התחילו לעבוד בפועל רק לאחר קבלת הדחייה. השיגו תקציב, שכרו עו"ד לכתיבת התקנות (החוק לבדו אינו מספיק - נלוות לו תקנות מטעם המשרד הממונה שפורטות אותו לפרטים), הוציאו מכרז ובחרו יועץ מקצועי לשלב כתיבת התקנות (יובל מלמד), הוציאו מכרז ובחרו יועץ להקמת רשות לספורט מוטורי.

כמות הביורוקרטיה סביב כל העסק פשוט לא תאומן. כל דבר מועבר ליועצת המשפטית שלהם להערות, והרבה סעיפים מחייבים שיתוף פעולה של משרדי ממשלה אחרים - למשל, קביעת מיסוי על כלים תחרותיים (מול רשות המסים), או נוהלי יבוא (מול משרד התעשייה והמסחר); הרבה סעיפים, כמו למשל הקריטריונים להכרה בהתאחדות (שעדיין לא פורסמו!) טעונים בדיקה משפטית מדוקדקת ו/או אישור של משרד המשפטים, שידו בכל; והכל הכל טעון אישור של ועדה מייעצת עם נציגים של כל המשרדים + משטרה, ואחרי שכל התקנות כתובות הן מובאות בפני ועדת החינוך (אני חושב, בלי נדר) לאישור סופי. בקיצור, בלגן ביורוקרטי אחד גדול.

אבל כאחד שנמצא עמוק בפנים, אני יכול להבטיח לך שבמשרד הממשלתי שממונה על החוק רוצים, מ-א-ד, לגמור עם הענין הזה, ומנסים לרוץ קדימה כמה שרק אפשר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אז השאלה המתבקשת - האם הם יספיקו או שלפנינו דחיה נוספת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שלום טל ,

יש סיבה שהמגזין שאני מחכה לו בנרות עוד לא הגיע אלי בדואר ? סתם מתוך סקרנות בדקתי היום בחניות ולהפתעתי

מצאתי שהקודם עדיין מונח על המדפים.

* אני גר בכרמיאל.

לא בוער - אבל מאוד מציק.

תודה , ג'מי.

גם אצלי יש את הבעיה הזאת, היום ה-8 והמגזין עדיין לא הגיע.

תת רמה של שירות.

פורסם

זה נראה לי בגלל "שרות" של דואר.........

לפי התנהגות של דוור שלנו אני כבר לא מתפלא שם מכלום..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא, זה שרות של אוטו !

שזכיתי במנוי להגה ל-3 חודשים, כל ראש חודש קיבלתי אותו בדלת ביתי, זה שרות למופת!

למה שהם לא ימצאו סידור אחר במקום הדואר (שמשם הוא יוצא לי מהתא מקופל ושרוט)?!

פורסם

XENON - אני מסכים איתך שזה לא צריך להיות ככה. מבטיח לברר את הנושא ולהעביר לאחראים שיש הרבה לקוחות שמקבלים את המגזין באיחור (ב-99% מהמקרים זו אכן אשמת הדואר, ואני לא ממש יודע מה ניתן לעשות בקשר לזה).

שימו לב רק שהמגזין אמור להגיע עד ה-5 לחודש ולא עד ה-1. אם הוא מגיע אחרי ה-5 זה באמת לא בסדר, אבל אם הוא לא הגיע פונקט על הראשון זה לא אומר שמשהו לא תקין

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא ב99 אחוז אשמת הדואר,אלא ב100 אחוז,רשות הדואר מתנהלת על הפנים,השירות גרוע והדואר מאחר כמו תמיד,שלושה חבילות שלחו לי מאנגליה ,אחת כבר חזרה לשולח ,הנותרות עדיין איפשהו מסתובבות,אין עם מי לדבר ואין רצון לאף אחד לעזור.

פורסם

הםםםםםםםםםםם ... 8 לחודש ... חזרתי הביתה בשבע בערב וכלום.. נאדא ..אין "אוטו". גם היום שכחתי להתקשר לליאור אבל איזה אכזבה. אני מת כבר לקבל אותו.

האם זה קורה לכל מי שגר בפריפרייה ?

רוני שטרן ? בדקת את העניין ?

למה רכב מגיע עד 3 לחודש ? אפילו מגזין מחו"ל מגיע אלי כל חודש באותו זמן .

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

כפי שאמרתי - אני לא יודע את הסיבה המדויקת, וגם אין לי מושג אם ניתן לעבור משירותי הדואר לחברה אחרת (מסר?). מה שאני כן מבטיח לעשות, זה להעביר את התלונות הלאה. מרגע שאעשה זאת, נותר לי לחכות בדיוק כמוכם ולקוות שיתאפשר לבצע שינוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם גר בכרמיאל ומקבל תמיד את המגזין עד ה-5.

מנוי 4 שנים חוץ מכמה פעמים שאיחרו ביום או יומיים הכל מתקתק.:-P

פורסם
....... רשות הדואר מתנהלת על הפנים......

תיקון קטן - "חברת דואר ישראל".

הידעתם שרוב הסניפים שאתם מכירים הם בעצם זכיינים של חברת הדואר?

יוצאים מן הכלל הם בד"כ סניפים מרכזיים גדולים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
חבר'ה, אתם קצת מנותקים.

החוק עבר מזמן. לא תקוע ולא בטיח. כתבות מהסוג הזה לא ישנו כלום, לכאן או לכאן - הרכבת כבר על הפסים ושום דבר לא יוריד אותה.

השאלה היחידה שעומדת על הפרק היא מתי יסתיים שלב כתיבת התקנות, ויותר חשוב - כמה זמן ידרש להתגבר על הביורוקרטיה הממשלתית (כל דבר צריך לעבור שורה שלמה של אישורים ממשרדי הממשלה השונים) וכמה זמן אחר כך ידרש להשלים את כל הצד הפורמלי (אישורים למסלול, רשיונות מירוץ לכלים, רשיונות למתחרים וכן הלאה).

טל

כואב הלב שטל לא זכה להיות חלק מהארוע אתמול.

• תוכן חדש...