Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל יש לי clio b sport החלטתי לקנות מערכת נורמלית אז קניתי מחבר שתי חלקים

מגבר:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128526

פאנל :http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378196

שניהם ביחד ב 1500 שח ושניהם במצב חדש

עכשיו רציתי לדעת מה אתם ממליצים לרמקולים, אני חושב על קדמיים של morel pulse ואחוריים ממש לא סגור

יש הצעות? ואיך החלקים?

מחפש הגה לclio b sport 2002 צורה ישנה

פורסם

חלקים טובים במיוחד למחיר הזול ששילמת עליהם

מה התקציב שלך לקומפוננט ?

ואיזה גודל של קומפוננט אתה צריך לקדימה?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

6 ערוצים המגבר? או 5? אני לא מבין ממש מה הולך עם הנתונים שלו, הם לא ברורים.

בכל אופן... מורל פולס יושב אצלי ואני מאוד מרוצה ממנו, ולמה לך רמקולים אחוריים? תקנה סאב.

מה התקציב לרמקולים?

אגב... זה ממש חשוב שיש לך קליאו בי ספורט...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
חלקים טובים במיוחד למחיר הזול ששילמת עליהם

מה התקציב שלך לקומפוננט ?

ואיזה גודל של קומפוננט אתה צריך לקדימה?

הממ האמת שאני לא יודע עכשיו שאתה שואל, קניתי את האוטו לפני חודש , אולי אתה יודע מה המידות לרנו קלאו ספורט שנת 2002? והמחיר ככה כי החבר ממש טוב

ולשאלה האחרונה תקציב? על כל ארבעת הרמקולים בערך 1500 כמובן שאם אפשר להוריד 100 שקל או להוסיף אז סבבה

פורסם

לגבי מידות אני לא הכי יודע אני חושב שזה 5.25 אבל לא בטוח תשאל או תחפש בתר'ד של מידות לרמקולים בדביק בפורום

לגבי אחוריים אם זה חשוב לך להשלמת סאונד הייתי הולך על 9*6 או של מוראל או jbl שניהם מצווינים

לגבי קומפוננט פוקאל השאלה מה סוג המוזיקה שאתה אוהב לשמוע ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
6 ערוצים המגבר? או 5? אני לא מבין ממש מה הולך עם הנתונים שלו, הם לא ברורים.

בכל אופן... מורל פולס יושב אצלי ואני מאוד מרוצה ממנו, ולמה לך רמקולים אחוריים? תקנה סאב.

מה התקציב לרמקולים?

אגב... זה ממש חשוב שיש לך קליאו בי ספורט...

אמיר

6 ערוצים תמיכה ב2 סאבים האמת שיש לי גם סאב , אתה באמת חושב שיספיק רק קומפוננט ובלי אחוריים?

פורסם
6 ערוצים תמיכה ב2 סאבים האמת שיש לי גם סאב , אתה באמת חושב שיספיק רק קומפוננט ובלי אחוריים?

תלוי באיזה קומפוננט מדובר..

לדעתי תמיד עדיף לוותר על אחוריים ולשפר את העוצמה מקדימה בין אם זה לקנות סט יותר איכותי או 2 סטים מאותו הסוג (שנייהם מקדימה כמובן )

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם ברוק וראפ עסקנו,

יש ביד שנייה בפורום מישהו שמוכר פוקאל V1 וV2 במחירים ממש זולים, שווה לבדוק.

לרוק, מורל פולס יתאים גם בכלל לא רע, להיפ הופ וראפ, המידים של מורל לא מספיק " עצבניים" כמו של פוקאל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אם ברוק וראפ עסקנו,

יש ביד שנייה בפורום מישהו שמוכר פוקאל V1 וV2 במחירים ממש זולים, שווה לבדוק.

לרוק, מורל פולס יתאים גם בכלל לא רע, להיפ הופ וראפ, המידים של מורל לא מספיק " עצבניים" כמו של פוקאל.

אמיר

האמת שיד שנייה לא הכי קורץ לי מבחינת רמקולים , אני רוצה אחריות על דבר כזה , איזשהו פאק שלי, והאמת גם התקציב שלי מאפשר זאת, אז יש לך המלצה לקומפוננט חדש ביכול לספק לי מגוון של סגנונות שיתאימו לו?

פורסם

תראה ביד שניה יש לך סטים ממש טובים של קומפוננטים (יד שניה בפורום לא באתר יד 2). כמו כן, אישית, הייתי מציע לך או:

להוסיף קצת כסף ולקנות קומפוננט טוב וסאב טוב ביד שניה.

או לא להוסיף כסף ולקנות קומפוננט פחות טוב וסאב פחות טוב :lol: :lol:

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תראה ביד שניה יש לך סטים ממש טובים של קומפוננטים (יד שניה בפורום לא באתר יד 2). כמו כן, אישית, הייתי מציע לך או:

להוסיף קצת כסף ולקנות קומפוננט טוב וסאב טוב ביד שניה.

או לא להוסיף כסף ולקנות קומפוננט פחות טוב וסאב פחות טוב :lol: :lol:

בברכה,גיא.

יש לי כבר סאב אחי, רק קומפוננט אני צריך להוסיף בעצם... יש המלצה למשהו כזה חדש?

פורסם
יש לי כבר סאב אחי, רק קומפוננט אני צריך להוסיף בעצם... יש המלצה למשהו כזה חדש?

מידים של פוקל וטוויטרים של מורל מתאים לך? המלצה חמה ממני! :lol: ותחבר בבי אמפינג כלומר: מידים ל 2 ערוצים נפרדים וטוויטרים ל- 2 ערוצים נפרדים.. איזה רדיו דיסק יש לך?

עכשיו ברצינות:

מה התקציב שלך?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
מידים של פוקל וטוויטרים של מורל מתאים לך? המלצה חמה ממני! :lol: ותחבר בבי אמפינג כלומר: מידים ל 2 ערוצים נפרדים וטוויטרים ל- 2 ערוצים נפרדים.. איזה רדיו דיסק יש לך?

עכשיו ברצינות:

מה התקציב שלך?

רק לקדמיים? 800 900 בערך

• תוכן חדש...