Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לדעת איזה עובי של כבלים יש להריץ מהמגבר לרמקולים ברכב. לאחר חיפושים בפורום הבנתי שעובי הכבל קשור באופן ישיר להספק ולמרחק בין הרמקולים למגבר מה שמביא אותי לשאול כאן.

הספק המגבר המיועד: 70-80RMS (עדיין לא נרכש)

קומפוננטים: Morel Tempo

הרכב הוא פונטו דור ראשון. ככה שמהמגבר עד לרמקול הקדמי שמאלי יש בערך 5 מטרים להערכתי.

אז מה צריך? 1.5mm מרובע, 2.5mm מרובע או משהו אחר. ברור לי שעבה יותר = טוב יותר אך יש לכך גם השפעה במחיר כמו גם סרבול בהתקנה.

תודה רבה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

המצלה שלי אם כבר אתה קונה כבל תקח 2.5 מ"מ של חברה טובה (לא בשקל למטר ולא שניים :lol:).

ככה לא תצרך לקנות ולהתעסק אם כבלים אם תשדרג את המערכת בעתיד.

פורסם

חוק אצבע אומר: אין כבל עבה מדיי.

אם תרצה יום אחד להשתדרג כבל עבה יחסוך לך עבודה עתידית.

לצרייכך יספיק לך כבל 1.5mm . כמו כן על מחירו להיות מינימום 4-5 שקל למטר, לא בשני צבעים (החוטים) , עליו להיות יחסית רק ונוח לעבודה, וכמו כן מומלץ שהצבע של הנחושת יהיה יחסית בוהק .

אל תקנה בשום פנים ואופן כבלים מהום סנטר אייס ודומיהם.

מעל 15 ש"ח למטר זהו מחיר מוגזם לכבל כזה.

אם אתה ת"אביבי יש בסנטר חנות שנקראת דקדה. שם תמצא את מבוקשך.

פורסם

ככל הנראה אלך על כבל 1.5 איכותי וזאת מהסיבות הבאות:

1. המערכת לא תשודרג ליותר ממה שהיא כיום (פרט למגבר) ברכב הנוכחי.

2. מחיר זול יותר מכבל 2.5 מ"מ (יהיה באיכות אשר יהיה)

3. כבל 1.5 מ"מ נח יותר להתקין.

אני מכיר את דקדה אך היות ואני מאזור ראשון לציון נראה שאקפוץ ל"בית הקיטים" אני מאמין שיש לו משהו נורמלי כמו גם נעלי כבל.

תודה רבה על העזרה.:-)

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...