Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שיפורים שהרשויות לא תעשנה בעיות כי הם לא נראים. למשל; בולמים, קאמשאפטים, בלמים, אנטי רול באר.

:)

הבנה טכנית אפשר (וצריך) לרכוש, במיוחד אם אתה רוצה לשפר ובמיוחד אם אתה חי בישראל, שפה אם אתה רוצה לקנות אפילו מזרון או מכונת כביסה, כדאי שתהיה תותח בזה אחרת ימכרו לך זבל בהרבה כסף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בהכרח חייבים המון כסף (באופן יחסי כמובן) - מי שעקב אחרי ייבוא הפורשה של ג'ורג שם לב כי הוא אמר שהעלות הכוללת הייתה בסביבות ה100K - פחות ממאזדה 3 חדשה.

אז נכון שחיים קצת יותר קשים עם פורשה בת 30 (איזה חרוז!), אבל התמורה שווה כל רגע של סבל. כמובן שזה רק למכורים לנושא - רובנו עדיין נתנייד באופטרה.

וגם שיפוץ של אלפא - לא מדובר כאן בסכומים מטורפים, בזמנו שעשיתי חישוב העלות הייתה מוערכת בכ-40K (אבל לא יצא לפועל).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
יש שיפורים שהרשויות לא תעשנה בעיות כי הם לא נראים. למשל; בולמים, קאמשאפטים, בלמים, אנטי רול באר.

:)

הבנה טכנית אפשר (וצריך) לרכוש, במיוחד אם אתה רוצה לשפר ובמיוחד אם אתה חי בישראל, שפה אם אתה רוצה לקנות אפילו מזרון או מכונת כביסה, כדאי שתהיה תותח בזה אחרת ימכרו לך זבל בהרבה כסף.

גם שיפורים לא נראים יעשו בעיות אם איזה שוטר יחליט להתלבש עליך.

לגבי הבנה טכנית, אין בעיה לרכוש מספקי הבנה טכנית על מנת לקנות מצלמה דיגיטאלית או מכונת כביסה או כל מוצר אחר. מידת ההבנה שנדרשת למי שרוצה לשפר רכב בארץ היא היסטרית. זה לא כמו בחו"ל שאתה קונה חבילת שיפורים + אחריות מסדנא מוכרת ומאושרת.

אז נכון שחיים קצת יותר קשים עם פורשה בת 30 (איזה חרוז!), אבל התמורה שווה כל רגע של סבל. כמובן שזה רק למכורים לנושא - רובנו עדיין נתנייד באופטרה.

וגם שיפוץ של אלפא - לא מדובר כאן בסכומים מטורפים, בזמנו שעשיתי חישוב העלות הייתה מוערכת בכ-40K (אבל לא יצא לפועל).

40K ש"ח לשיפוץ, וכמה לבעיות שיתעוררו בעקבותיו?

שיפוץ זה עסק למבינים. אנשים כמוני, שרק רוצים להנות קצת בסופ"שים והזדמנויות ולא רוצים בשיפוץ ושפצור הרכב כתחביב, מצבנו לא משהו כיום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שיפוץ / שיפור רכב זה לא כמו לקנות מכונת כביסה.

אם אתה רוצה רק להנות קצת בסופ"ש, קנה מיאטה או קליאו ספורט. מחיר יחסית נוח והנאה מובטחת.

אף שוטר לא יעשה כלום לגבי שיפור לא נראה מכיון שהוא לא רואה את השיפור. אם החלפת לקאמשפט רותח 300 מעלות ושינית ניהול מנוע, מה השוטר יעשה? יפתח ראש מנוע כדי לראות מה עשית?

פורסם
הפיג'ו 306 היא מכונית ההנעה הקדמית המהנה ביותר לנהיגה שיוצרה אי פעם.

אולי השלדה שלה תתמודד יותר טוב עם עומסים והספקים יותר גבוהים, אולי היחס בין הנוחות להתנהגות הוא מושלם, ואולי היא טובה בעוד אלף פקטורים אחרים לעומת שאר מכוניות הנעה קדמית בכלל והספרינט בפרט. אבל הספרינט מרגישה קרובה יותר לקארט, ועל כן לדעתי - מהנה יותר. אפילו עם מנוע 1.5 או אפילו 1.35 (שגם עם מנועים קטנים כאלה היא תתן הרגשה ספורטיבית יותר מאשר הצרפתייה השמנמונת).

ה-XSI רכב מעולה, אבל לעומת הספרינט הוא מרגיש הרבה יותר כמו משפחתית חזקה (יחסית! יחסית!).

אין לי שום כוונה להלל ולפאר את הספרינט, בטח ובטח לא החבוטה שלי (שנת 88 ), שאולי קרובה יותר ל-33 דור I מאשר לסוד. אבל בשורה תחתונה, מבחינת הנאה נטו - היא לוקחת אצלי בהליכה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אף שוטר לא יעשה כלום לגבי שיפור לא נראה מכיון שהוא לא רואה את השיפור. אם החלפת לקאמשפט רותח 300 מעלות ושינית ניהול מנוע, מה השוטר יעשה? יפתח ראש מנוע כדי לראות מה עשית?

זה אף פעם לא נגמר ברתיחה שציינת. לזה צריך להוסיף שיפורים מתאימים במתלים, בבלמים, צריך שהחבילה תתאים, צריך שיהיה אמין, צריך לעבור טסט, צריך להשיג חלפים. אני מכיר בעלי רכבים משופרים, זה תחביב במשרה מלאה (ולכיס מלא).

פורסם

ותחזוק קליאו-ספורט במדינה השחונה הזו זו לא משרה עם שעות נוספות?

כאן אנחנו נכנסים להעדפה אישית של בנאדם - כשאני אסיים לימודים (שעוד לא התחלתי) אין לי ספק שתהיה לי משופצת ישנה, כי אני מעדיף אותן על החדשות. אז מה אם היא תהיה עגלה לעומת כל רכב אחר - העיקר שאני יהנה ממנה.

לגבי ספרינט/XSI/ אנזו - לנו הייתה גם ספרינט וגם סוד עוד כשהן נחשבו חדשות, וגם אז הן לא היו קלות לתחזוקה. למרות זאת לא שמעתי תלונה אחת מאבא שלי כאשר הוא כיוון את הקרבורטור כל שבוע שני. לא משנה מה אני אומר לו היום, או איזה רכב אני אביא לו לנהוג עליו, הוא עדיין זוכר את הרכבים האלו מאוד לטובה.

לסיכום, יש כאלו שמיאטה תהיה עינוי בשבילם כי הם רגילים לMUSCLE CAR , ויש מי שמיאטה היא החלום הרטוב שלהם. זה בעצם מסכם את הנושא - הנאה היא מאוד אינדווידואלית.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
ותחזוק קליאו-ספורט במדינה השחונה הזו זו לא משרה עם שעות נוספות?

לא זול כמו קטנה רגילה אבל לא מתקרב לעלות של רכב משופר.

פורסם
עצוב לי שאתם מתפשרים על ההנאות שלכם רק בגלל פחד .

חמוד, יש לנו עוד כמה הנאות בחיים חוצמי מכוניות. או במילים אחרות, זה לא מספיק חשוב כדי להשקיע בזה כלכך הרבה זמן ו/או כסף.

פורסם
חמוד, יש לנו עוד כמה הנאות בחיים חוצמי מכוניות. או במילים אחרות, זה לא מספיק חשוב כדי להשקיע בזה כלכך הרבה זמן ו/או כסף.

חמוד ?

בוא'נה , אני שחור עם בולבול בגודל 27 אינץ' , חמוד אני לא...

וזה שאתה לא מוכן להשקיע הרבה זמן מעצמך לא אומר שזה לא דבר נכון לעשות . יש כאלה שנהנים מזה . נהנים לעבוד על האוטו , נהנים לבנות אותו .

אתה נתת תירוץ לא להשקיע כי השוטרים יכולים להוריד אותך מהכביש . אז נתתי תגובה לגבי השוטרים .

עכשיו אתה אומר שאתה לא משקיע כי זה לא כלכלי לך ואין לך זמן . זה כבר שיקול דעת . לגבי זה אני לא יכול להגיד כלום .

פעם הבאה תגיד את הסיבה האמיתית מבחינתך , אל תשקר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
חמוד ?

וזה שאתה לא מוכן להשקיע הרבה זמן מעצמך לא אומר שזה לא דבר נכון לעשות . יש כאלה שנהנים מזה . נהנים לעבוד על האוטו , נהנים לבנות אותו .

אתה נתת תירוץ לא להשקיע כי השוטרים יכולים להוריד אותך מהכביש . אז נתתי תגובה לגבי השוטרים .

עכשיו אתה אומר שאתה לא משקיע כי זה לא כלכלי לך ואין לך זמן . זה כבר שיקול דעת . לגבי זה אני לא יכול להגיד כלום .

פעם הבאה תגיד את הסיבה האמיתית מבחינתך , אל תשקר .

אתה טוען ל- 27 אינץ' ואני השקרן...

דרך אגב, כל מי שקורא לזין שלו "בולבול" מתאים שיכנו אותו "חמוד" ואפילו "חמודי"

ולהחזיק ביותר מסיבה אחת אסור?

העובדה שהשיפורים ככלל אינם חוקיים זו גם סיבה לא להיכנס לכל הבלאגן הזה, למי שרק רוצה להנות מהמכונית בראש שקט.

פורסם
אתה טוען ל- 27 אינץ' ואני השקרן...

דרך אגב, כל מי שקורא לזין שלו "בולבול" מתאים שיכנו אותו "חמוד" ואפילו "חמודי"

ולהחזיק ביותר מסיבה אחת אסור?

העובדה שהשיפורים ככלל אינם חוקיים זו גם סיבה לא להיכנס לכל הבלאגן הזה, למי שרק רוצה להנות מהמכונית בראש שקט.

זה ההבדל , קשה להנות ממכונית בתצורה הבסיסית כמו שצריך . תמיד חסר משהו .

זה שאתה מסוגל להנות ממנה יחסית לא אומר שכולם מסוגלים . או מוכנים להתפשר .

לגבי חוקיות , כשכל החוקים יהיו הגיוניים אז נדבר . אם החלפתי לברקסים טובים יותר אז זה לא דבר חיובי ? ברור שחיובי . אבל לא חוקי . ואפרופו חוקיות , אל תבלבל ת'מוח , כשתסע 90 קמ"ש אז תהיה לך הזכות לדבר על חוקיות וכו'...

ומותר לך להחזיק יותר מסיבה אחת , אבל קצת אתי לומר את הסיבה האמיתית ולא את אלה שעוד נוספו אליה כדרך אגב .

ולגבי הבולבול , שים לב לתמונה :

3.JPG

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה זה ככלל? יש תחום אפור.

אף אחד לא אמר שבולמים זה לא חוקי. זה פשוט תחליפי. כנ"ל לגבי רפידות בלם. יש אנשים שקונים רפידות תחליפיות ופחות טובות מסין ב 100 ש"ח, אני קונה ב 700 משופרות. מי יגיד לי שזה לא חוקי?

את הפיתרון לראש שקט כבר נתתי לך. :)

פורסם

יאשה כתב:

חמוד ?

שחור 27"?

יאשה, התחלת לחשוב שאתה מסך LCD?

Lay off the LSD (The pill or the differential, your choise:wink:

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...