Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון ברישיון רכב הרכב עדיין רשום בבעלות החברה רק אחרי שבוע הם אמרו שהרשיון יגיע על השם שלנו אז אולי יש סיכוי לבטל את זה לא?

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל לפי מה שקראתי לפני כמה ימים באיזה כתבה בעניין הזה

כתוב שם שמכוניות משנת 2005-2006 יפחתו בין 5000-6000 ש"ח ומכוניות משנת 2002-2004 יפחתו ב2% ווזה בחברות ההשכרה וגם הליסינג לפי דעתי

ומחירון 2007 זה מחירון הרגיל לא לוי יצחק

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
לא טועה ולא נעלים, זכות ביטול עיסקה תוך 14 יום נועדה לעיסקאות המבוצעות דרך האינטרנט למשל, או עיסקה שמגיע אליך אדם הביתה ומוכר לך דבר מה, בעיסקאות כאילו יש לך 14 יום.

בעיסקה דנן, אין לקונה שום תירוץ לביטול העיסקה.

אף אחד לא הכריח אותו, הוא הגיע מרצונו החופשי לחברה, הסכים על המחיר וחתם על שטר בעלות.

זה שהקונה לא טרח לבדוק את מחיר הרכב...

להלן חלק מסעיף ה 14 מהחוק להגנת הצרכן: . עסקה ברוכלות (תיקון: תשמ"ח, תשנ"ח)

(א) בעסקה ברוכלות רשאי הצרכן לבטל את ההסכם -

(1) במכר - מיום עשיית ההסכם עד ארבעה-עשר ימים מיום מסירת הממכר;

(2) בשירות, אם טרם הוחל בנתינתו - תוך ארבעה-עשר ימים מיום עשיית ההסכם.

(ב) משבוטל הסכם לפי סעיף קטן (א)(1) יחזיר הרוכל לצרכן את מה שקיבל לפי ההסכם והצרכן יחזיר לרוכל את הטובין, אולם אם חלה הרעה משמעותית במצב הטובין רשאי הרוכל לנכות ממה שקיבל את הסכום שבו פחת ערכם של הטובין.

במקרה הזה מדובר בעיסקת מכר ולבחור יש את הזכות המלאה לבטל את העיסקה. לפי הבנתי את החוק, חברת הליסיניג במכסימום יכולה לחייב אותו בהפרש בין מחיר הרכב כיד ראשונה לבין מחירו כיד שנייה, וגם זה רק אם באמת לא ניתן לבטל את העברת הבעלות והרכב יעלה יד.

פורסם

(ב) משבוטל הסכם לפי סעיף קטן (א)(1) יחזיר הרוכל לצרכן את מה שקיבל לפי ההסכם והצרכן יחזיר לרוכל את הטובין, אולם אם חלה הרעה משמעותית במצב הטובין רשאי הרוכל לנכות ממה שקיבל את הסכום שבו פחת ערכם של הטובין.

במקרה הזה מדובר בעיסקת מכר ולבחור יש את הזכות המלאה לבטל את העיסקה. לפי הבנתי את החוק, חברת הליסיניג במכסימום יכולה לחייב אותו בהפרש בין מחיר הרכב כיד ראשונה לבין מחירו כיד שנייה, וגם זה רק אם באמת לא ניתן לבטל את העברת הבעלות והרכב יעלה יד.

יש לך בעייה אחת קשה, זו לא עיסקת רוכלות !!

פורסם

באיזה עילה יבטל הקונה את העיסקה ??

שהוא חתם מיוזמתו על קניית רכב, במחיר שהיה מקובל עליו, ורק לאחר מכן הוא הלך לוודא את מחיר הרכב ???

צריך מעט הגיון בריא כדי להבין שאין שוםסיבה הגיונית לביטול העיסקה, על חמורות משלמים במטבע קשה.

פורסם
יש לך בעייה אחת קשה, זו לא עיסקת רוכלות !!

הבעיה היא אצלך חבר. הבחור חתם על הנייר אתמול ולאחר מספר שעות התחרט וביקש לבטל את העיסקה. מותר לו לבטל את העיסקה, נקודה. אין ספק שהוא יצטרך לפצות את החברה אך לטעמי ברגע שהוא יאמר להם שהוא רוצה לבטל את העיסקה הם יבואו לקראתו ויורידו את המחיר.

פורסם
הבעיה היא אצלך חבר. הבחור חתם על הנייר אתמול ולאחר מספר שעות התחרט וביקש לבטל את העיסקה. מותר לו לבטל את העיסקה, נקודה. אין ספק שהוא יצטרך לפצות את החברה אך לטעמי ברגע שהוא יאמר להם שהוא רוצה לבטל את העיסקה הם יבואו לקראתו ויורידו את המחיר.

על חרטה משלמים בכסף , סביר להניח שמדובר בחוזה אחיד הקובע פיצוי במקרה של חרטה.

במקרה כזה יש לחשוב פעמים לפני ביטול העסקה.

נראה אותך מתחרט לאחר 5 דקות אחרי חתימה על דירה.. , מותר לבטל את העיסקה , השאלה כמה זה עולה..

פורסם

ניב הסיבה לא משנה. מצידו הוא יכול לומר שסנטה קלאוס התגלה אליו לפני הכריסמס ואמר לו שהצבע האדום של הרכב לא מתאים לו לעיניים. כל מה שמשנה זה שאנחנו עדיין מדינת חוק, שלא נגרם נזק לרכב ושלא מדובר על מוצר שמתכלה לאחר יום או יומיים. אם תקנה קולה, תשתה אותה ותחזיר את הפחית בתואנה שעוד לא עברו 14 ימים זה באמת לא מתאים, אולם במקרה כזה שלא נגרם שום נזק ושהמוצר ( כן רכב זה מוצר לכל דבר!!) נשאר בדיוק אותו דבר אין סיבה שהוא לא יוכל לבטל את העיסקה. אני חוזר ואומר, הוא יצטרך לפצות את חברת הליסינג עבור ביטול עיסקה וגם עבור יד שעברה אם נכון הדבר שלא ניתן לבטל את העברת הבעלות.

פורסם

עסקה ברכולות היא עיסקה מאד ספציפית(שאיש המכירות מגיע עלייך הביתה), ולא שאתה ניגש לחנות (מגרש החברה שווה ערך לחנות).

פורסם

אני מודה לכולכם שאתם עוזרים לי יש לי שאלה קטנה...

אם לצורך העיניין מחר אני ניגש אילו והוא יוריד לי אחוזים מה כדאי לקבל אותם או להחזיר את הרכב (במידה וזה יהיה אפשרי)??

תודה

פורסם
אני מודה לכולכם שאתם עוזרים לי יש לי שאלה קטנה...

אם לצורך העיניין מחר אני ניגש אילו והוא יוריד לי אחוזים מה כדאי לקבל אותם או להחזיר את הרכב (במידה וזה יהיה אפשרי)??

תודה

לקבל ולומר יפה תודה.. :)

פורסם
ניב הסיבה לא משנה. מצידו הוא יכול לומר שסנטה קלאוס התגלה אליו לפני הכריסמס ואמר לו שהצבע האדום של הרכב לא מתאים לו לעיניים. כל מה שמשנה זה שאנחנו עדיין מדינת חוק, שלא נגרם נזק לרכב ושלא מדובר על מוצר שמתכלה לאחר יום או יומיים. אם תקנה קולה, תשתה אותה ותחזיר את הפחית בתואנה שעוד לא עברו 14 ימים זה באמת לא מתאים, אולם במקרה כזה שלא נגרם שום נזק ושהמוצר ( כן רכב זה מוצר לכל דבר!!) נשאר בדיוק אותו דבר אין סיבה שהוא לא יוכל לבטל את העיסקה. אני חוזר ואומר, הוא יצטרך לפצות את חברת הליסינג עבור ביטול עיסקה וגם עבור יד שעברה אם נכון הדבר שלא ניתן לבטל את העברת הבעלות.

איתי, אתה טועה ומטעה. אם אתה לא יודע- אל תבלבל את השואל

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...