Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה, כאשר אני רוצה לכוון את המזגן לכיוון החלון הקדמי

(להפשרת אדים), הבורר לא מצליח להגיע למקום הרצוי, ז"א,

אני מנסה לסובב את הבורר למקומו, אבל משהו עוצר אותו.

לכל שאר שלושת המצבים, הוא זז טוב.

מה לעשות ?

פורסם

המצבים הם (עם כיוון השעון), תקן אותי אם אני טועה.

1. אוויר קדימה.

2. אוויר לרגליים + קדימה.

3. אוויר לרגליים.

4. אוויר לשמשה הקדמית.

כשאתה מסובב את הכפתור עם כיוון השעון. באיזה מצב הוא עוצר לך?

פורסם

אם ברכב שלך זה כמו אצלי (96) וזיכרוני אינו מטעה אותי ישנם 3 תריסים:

1. בורר בין חום לקור- נשלט ע"י הבורר חום/קור ולא רלוונטי לבעיה שלך.
  2. הבורר של כיוון האוויר משחק בשני תריסים: בין המהלכים אוויר קדימה עד אוויר לרגליים הוא מזיז את התריס הימני העליון- מנתב את האוויר או קדימה או לתעלה השמאלית. כאשר הכפתור הגיע למצב רגליים תריס זה נעצר במצב ניתוב האוויר לתעלה השמאלית ואז התריס השמאלי שנמצא בקצה התעלה השמאלית מתחיל את מהלכו. תריס זה מנתב את האוויר בסוף התעלה השמאלית או כלפי מעלה (מפשיר) או כלפי מטה (רגליים).

לכן מתיאורך אני מסיק שהתריס הזה תקוע. התריס נמצא בערך מאחורי הכפתורים של המפשיר האחורי. מימין למוט ההגה בגדול. לדעתי אין גישה אליו ללא פירוק הדש אבל אני יכול להסתכל אצלי.

יכול להיות גם שהבעיה בכפתור. אני אסתכל אם אפשר לנתק את הכבל שלו, לבדוק ידנית ואעדכן אותך

פורסם

טוב בדקתי וזה קל מאד-

פרק את תא הכפפות. ותסתכל מכיוון שקע הדיאגנוסטיקה לכיוןן מרכז הדש. אתה תראה בפנים צינורית ממנה יוצא מוט דק (נראה כמו חוט) ובסופו הוא מסתיים בלולאה. הלולאה מתלבשת על חלק מפלסטיק. כשתשחק בבורר בנקודה בה הוא נתקע לך אתה תראה את המוט הזה זז. הוצא את הלולאה מהפלסיטק ונסה לדחוף את המוט פנימה ולמשוך אותו ותראה אם הוא זז בחופשיות ואם זה מנתב לך את האוויר במלואו למעלה. אם כן הבעיה בכפתור או בפלסטיק עליו מתלבשת הלולאה. אם הוא לא זז אזי הבעיה בתריס.

בדוק וחזור לעדכן.

• תוכן חדש...