Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני רוצה להתייעץ בנוגע לפגיעות חוזרות ונשנות של מנקה הרחובות של העירייה ברכב שלי.

לכל דייר בבניין יש חנייה אישית בסמוך לבית והרכב שלי חונה כל פעם באותו מקום. בזמן האחרון אחרי שהתקנתי את האזעקה החדשה הבחנתי כי פעם פעמיים בשבוע בשעות הבוקר האזעקה נדרכת. התקנתי מצלמת אבטחה והבחנתי בתופעה חוזרת של אותו מנקה של העירייה שנותן מכה לרכב אם מטאתה או כלים נוספים שהוא עובד איתם ומפעיל את האזעקה. זה מה שרואים בצילומים, רצוי להדגיש כי נראה בבירור כי הוא לא עושה את זה בכוונה אלה מתוך חוסר זהירות.

לפני כמה שבועות הוא הצליח לדפוק לי את הצבע על הכנף (אומנם בקושי רואים אבל עדיין לא היה צריך לקרות). ביום ו' האחרון לאחר שהמקרה חזר על עצמו הזהרתי אותו, אבל מה לעשות אתמול עוד פעם זה קרה.

הוא מנקה באותו הזמן ואני בזמן זה נמצא בעבודה, אבל הוא מוקלט בחלק מהמקרים.

מיותר להדגיש כי הרכב אינו מהווה מתרד או מקשה על הנקיון, כל מה שנדרש מצידו הוא רק זהירות, זה הכל.

מכיוון שאני עדיין לא רוצה לשבור לו את הראש פניתי לעירייה- סגורים. במשטרה נאמר לי לבוא להגיש תלונה, כפי שאני מכיר אותם הם לא יעשו כלום ואני לממש לא מתכוון להזיז את הרכב בגללו.

הכי מצחיק כי זה המקום הכי שקט ברחוב מבחינת ילדים ומכות לרכב מצד החונים האחרים.

מה מומלץ לעשות? האם ניתן לגרום לכך שיחליפו אותו באדם נורמלי או לאיים עליו בפיטורין?

דרך אגב, מאד חשוב להדגיש כי האזעקה לא רגישה לכל מכה קטנה והותקנה ע"י דני ז.

תודה

פורסם

לדעתי תאיים עליו שאתה תדאג שיפטרו אותו.

הרי הוא לא מדען חשוב בחברת הייטק, העבודה הזאת היא כנראה הקש האחרון שלו, ולכן היא חשובה לו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנשים רגע אחד, זה לא שהרכב שלי מקשה על עבודת הנקיון, אלה הוא עובד אם הכלים שלו בחוסר זהירות.

כאשר יש לך מטאטה אם מוט באורך חצי מטר ואת מעיף אותו לצדדים כאילו זה דף נייר, זה בערך מה שהוא עושה.

פורסם

שלום,

לפי דעתי אתה צריך לדבר איתו, תסביר לו שכל פעם שהוא מנקה ליד הרכב שלך הוא מצפצף, מעיר אותך וגם פוגע בצבע ובפח הרכב.

לי היה את אותו המקרה רק עם שכנה שלי, כל פעם שהייתה באה בבוקר הרכב היה מצפצף וראיתי שהיא ממש צמודה אלי.

בוקר אחד קמתי וראיתי למה הוא ציפצף, כשהיא הייתה פותחת את הדלת שלה היא הייתה דופקת את הדלת שלה ברכב שלי.לבסוף בוקר אחד דיברתי איתה והסברתי לה את הבעיה, ועכשיו, היא חונה בצד השני של הרחוב ולא לידי:biglaugh: .

תנסה לדבר איתו ברצינות, לא ליזרוק לו סתם איזה מילה.

איתי.

פורסם

מחיפוש שערכתי בפורום היגעתי למסקנה שאם אתה לא יורה בו מטווח 0 אז לפחות את אותה שריטה שיש לך על האוטו תעשה לו על המצח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אין שום סיכוי בפנייה לעירייה?

מנסיון מר עם כל הרשויות במדינה הזאת אנ יכול להגיד לך שהפניה שלך תטופל אחרי חודשים רבים אם לא שנים רבות.

לדעתי תחפש דרך אחרת לא משטרה עירייה או מכבי אש.

תחפש דרך להרחיק את הרכב ממנו לא אותו מהרכב.

פורסם

אם זה היה קורה אצלי, הייתי מדבר עם המנקה ברוגע וברצינות ומבקש ממנו להיות יותר קשוב ואם איננו יכול, שלא ינקה ליד הרכב בכלל. לפי מה שאתה מתאר, צעקת עליו ודיברת כנראה בחוסר כבוד. אף אחד לא אוהב צורת דיבור כזאת ולכן יכול להיות שהוא עושה דווקא בגלל זה.

לכל מי שהציע לפטר - תחשבו שנייה לפני שאתם כותבים. כנראה שהאדם הנ"ל לא עובד בזה מתוך רצון אלא מתוך הכרח. העבודה הזאת מאכילה אותו ומשלמת לו חשבונות. לפחות הוא עובד בניגוד להרבה אחרים שיושבים בבית וחיים על חשבון משלם המיסים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

wiking

כל זה נכון! אבל עדיין לא נותן לו את האישור להרביץ למכוניות, בכוונה או לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

:viking:

^

|_

לפחות הוא עובד בניגוד להרבה אחרים שיושבים בבית וחיים על חשבון משלם המיסים.

ליאור

לפחות הוא מיתעקש לחבל ברכושו הפרטי של משלם המיסים שכן כסף זה עובר בשרשרת המזון שבסופו של דבר מכילה חלק מהמשכורת של מנקה הרחובות.

מסקנה:

או שידאג לפיטורו של האיש.:loco:

או שיפסיק לשלם מיסים.:loco: :loco:

אלא אם כן הצדדים יסדירו ביניהם את העיניינים ויבואו על סיפוקם .

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דיברתי איתו, ביום שישי דיברתי איתו, כל הרחוב שמע.

ומה זה עזר, לא. אתמול אותו הסיפור.

זאת הטעות שלך. (לא שאתה אשם או משהו)

כשאתה מדבר עם בן אדם תדבר איתו בצורה שהוא ירצה להקשיב לך ולהבין אותך.

אם תדבר אליו בהתנשאות או בצעקות לא תשיג כלום.

פשוט תסביר לו את המצב כמו בן אדם ואל תצעק עליו.

פורסם

אנשים, אתם כנראה לא מבינים את החומרה.

האזעקה החדשה עובדת אצלי כמה, חודשיםם שלושה. ובמשך כל הזמן הזה היא הופעלה באופן תדיר מה לעשות ע"י אותו המנקה. מה אתם חושבים שהשכנים לא שומעים, שהאזעקה לא מפריעה לחלק לישון בשש וחצי בבוקר?!

אני צעקתי עליו כי זה עבר את כל גבולות הטעם הטוב ולא בגלל שאין לי מה לעשות!

בכל אופן, נזכרתי כי יש לי ידיד שהוא גם עוסק באותו המקצוע, אני אנסה להתייעץ איתו בנושא, אולי הוא יפנה אותי למפקח של ה.... הזה.

• תוכן חדש...