Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג צעיר-עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום:)

אימי ואני מתכננים לקנות רכב, היא מוציאה תכף רישיון והרכב אמור לשרת אותי ואותה, בערך במידה שווה.

הרכב מיועד לנסיעות קצרות יחסית, בעיקר מהבית לבית ספר/עבודה(וגם בסופי שבוע,הרצליה ת"א וכדו').

כאמור, התקציב הוא עד 40K, עדיפות לשנתון גבוה,יד נמוכה, אחזקה דלק וטיפולים לא יקרים.

סאנרוף יכולה להיות תוספת נחמדה.

עוד פרט חשוב, תיבת ההילוכים צריכה להיות אוטומטית,ושלא אני ולא אימי נוסעים עם רגל כבדה על הגז.

חשבתי על כמה אופציות כגון: פג'ו 206, מאזדה לאנטיס,הונדה סיוויק. עם יש לכם אלטרנטיבות אחרות אנא הציעו.

עם זה יכול להיכלל בתקציב הזה,עם כל הדרישות הנ"ל,נחמד עם יהיה לרכב ביצועים טובים.

תודה מראש,עדן.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

המכוניות ש[בערך] נכנסות לך בתקציב הן:

סיאט איביזה, רנו קליאו, פולקסווגן פולו, אופל קורסה, לאנטיס[2000-2001] ופיאט פונטו.

כאחד עם דרישות שהן[בדיוק] כמו שלך-אוטו שישמש אותי ואת אמא, תיבה אוטומטית, עד 40 אלף ש"ח, שמורה, הבנתי כבר שאת האיביזה, יהיה קשה למצוא במחיר כזה, הפולו יקרות גם כן, הקורסה לא ממש מומלצות, הלאנטיס טובה אבל קצת גדולה מדי לצרכים, והפונטו סבבה.

עכשיו נותר לי לברר מה בנוגע לקליאו. לפי מה שראיתי, יש כמה פרטים שנראים טוב..

השאלה היא אם הרכב הזה טוב? מבחינת איך הגיר, איך צריכת הדלק, הביצועים והאמינות?

[אגב, מצטער שאני קצת נכנס לך לתרד אבל התשובה יכולה לעזור לשנינו אז אני מקווה שזה בסדר..]

אבי.

פורסם

קודם כל עדיף לך לא לחפש מכוניות משפחתיות כמו סיוויק או 323 לאנטיס

כדיי יותר לחפש רכב מקטגורית הסופר מיני שיותר יתאים לצרכים שלך כמו 206 פולו איביזה וכו'...

תוכל למצוא איביזה בערך משנת 2000-01 בתקציב או פונטו ספייס

בכל מקרה הפונטו תשרת אותך למופת ומתאימה לצרכים שלך בול למרות שלא תתאכזב מהאיביזה גם כן!

הפולו קצת יותר יקרה וכנראה שתצטרך למתוח תתקציב טיפה כמו כן גם ה206

ד"א הגירסאות שתקבל בתקציב הם גירסאות ה 1.4 75 כ"ס אוטמטית שזה דיי עגלתי

אם תשקול גיר ידני זה יפצה על הכ"ס המעטים יחסית וכמו כן ישפיע על צרכית הדלק לטובה

• תוכן חדש...