Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת גז באילת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים שירדתי לאילת, התחנה האחרונה היתה בבאר שבע עד כמה שהיה ידוע לי, תדלקתי שם, ובדרך חזרה תדלקתי שוב שם.

אני מקווה שהמצב השתנה היום, אבל בעקרון אין.

פורסם
הבנתי אותך.

כמה הרכב שלך אוכל? או לחילופין, כמה ק"מ זה מהתחנה בב"ש לאילת וחזרה?

אכל, עליו השלום, בירידה לאילת 1:11, בכיוון למטה.

המיכל אגב לא הספיק עם כל הטיולים באילת עצמה ומסביב, גם נכנסתי מהכניסה העליונה, לקח קצת יותר זמן. בכל מקרה, הייתי צריך להשתמש בנוזל היקר, AND YAKAR HE IS.

מה גודל המיכל אצלך וכמה אוכל/שותה הרכב שלך?

איזה אוטו אגב?

פורסם
הבנתי אותך.

כמה הרכב שלך אוכל? או לחילופין, כמה ק"מ זה מהתחנה בב"ש לאילת וחזרה?

למה? אתה חושב שיהיה חסכוני ליסוע למלא בב"ש?:lol:

ולגבי המרחק, www.emap.co.il

אתר מעולה למסלולי נסיעה, ומרחקים, שימושי מאוד!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

erez- מדובר בB4. אני לא סגור על נפח המיכל, אני חושב 70. הכי הרבה שמילאתי היה 55 ליטר,

אבל לפי מה שהבנתי ניתן למלא רק כ-80% מנפחו האמיתי.

ואם כבר, על הדרך- איך אני יכול לברר/לדעת את נפח המיכל בוודאות?

Yairos- אני מגיע מכיוון מיתר, ובדרך אוסף מישהו מב"ש, ככה שאני מאמין שזה די מתאים למלא

בתחנת הגז בב"ש, לא?

ובנוגע לקישור- תודה רבה! אני איעזר בו.

פורסם

קודם כל רשום על המיכל את הנפח, דבר שני, המיכל שציינת זהה למיכל שהיה אצלי, 54 ליטר נטו, לא מספיק להלוך וחזור לב"ש. הנסיעה חזרה קשה יותר.

פורסם

אני לא מבין, מי התקין את המערכת?

תגמור פעם אחת את המיכל עד הסוף ואז תמלא פול, ותראה כמה נכנס, ככה תדע כמה יש במיכל.

פורסם

יש לי B4 מוסבת לגז, ידנית.

יש לי מיכל 90 ליטר , ואפשר לנצל מתוכו 70 ליטר.

B4 אוטומטית עושה 1:8 בגז. אצלי במקרה הטוב 1:10 (נמדד מדוייק בעשרות תדלוקים בנסיעה בין עירונית ללא מזגן).

לכן, ניתן לנסוע כ 700 ק"מ, כדאי מאד לתדלק בב"ש גז, ובאילת בנזין.

כך עשיתי כשהייתי באילת.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...