Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי וקניתי ספריי קרבוראטור,ניתקתי את הקונקטורים של ההצתה ושל המזרקים,הבן שלי נתן סטרטר ופול גז ואני הורקתי את כל הספריי לסעפת היניקה.

שלום

עד היום הייתה דעה שברכב עם ממיר קטליטי, אין לרסס ספריי קרבורטורים, מאחר וזה פוגם ביעילות הממיר.

האם משהו השתנה ? אשמח אם תאירו את עיני.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נסעתי 10ק"מ 5 לכל צד ונכנסתי ישר לטסט,עבר

זה כל הסיפור, לא ספריי ולא משחת נעליים. כבר חזרנו ואמרנו מספר פעמיים, עם רכב ישן / ק"מ גבוה רצוי מאוד להגיע לטסט לאחר נסיעה.

פורסם

דניאל, בתגובה לתגובה 13 שלך:

אז בגלל זה רכבים בצפון אמריקה , במדינות שאין בהן טסט שנתי, עפים כל שני וחמישי לתעלה, כי לא בדקו להם תפוחים?

לא כתבתי שתפוח לא יכול להתנתק, אבל זה לא ברמה של מה שפוסלים כאן, כשג'יפים מגיעים לטסט וכל שנה פוסלים להם ארבעה תפוחים, למרות שהם עברו בשנה הזו 3000 ק"מ בלבד. צריך הרבה שנים של הזנחה ותהעלמות בוטה מבעיות כדי שתפוח יגיע למצב שהוא יתנתק. וצריך להיות חמור אמיתי כדי שזה יקרה ברכב שלך, ואם מישהו הוא כזה חמור, אז אולי דווקא עדיף שדרווין יעלים אותו.

אבל, תן לחתול לשמור על השמנת (כלומר, תן לבוחנים שחיים מהכשלות, את היכולת להכשיל) וקיבלת את התמונה המעוותת שיש אצלנו.

פורסם

...אבל, תן לחתול לשמור על השמנת (כלומר, תן לבוחנים שחיים מהכשלות, את היכולת להכשיל) וקיבלת,את התמונה המעוותת שיש אצלנו.[/QUOTE] חנן ידידי, צפה לתגובה חריפה מעמית (קומפי).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ידידי דניאל !

אנא התייחסותך המלומדת לתגובה של עמית (קומפי).

הדבר מאוד מתריד אותי.

תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני נכשלתי על עשן , החלפתי פילטר אוויר(שהיה יחסית חדש), ועברתי טסט מיד לאחר מכן.

קומבינה ומדידות מפוברקות בטוח נעשו במקרה ההוא

אם זה מעניין אותך דוד, כנס לפה יש פרטים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117011

עמית גם הסביר שם על יכולת הבוחן להכשיל אותך ע"י לחיצה מסויימת על דוושת הגז, וגם על כך שהבוחן יכול למלא תוצאות במקום המחשב.

+קצת באיחור, אבל שם המכון בהודעה שקישרתי הוא " טסט בשרון " בכפ"ס.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אז בגלל זה רכבים בצפון אמריקה , במדינות שאין בהן טסט שנתי, עפים כל שני וחמישי לתעלה, כי לא בדקו להם תפוחים?

רכבים בצפון אמריקה מבצעים ביקורת שנתית, הדומה למבחן רישוי במהות הרישום שלה, במוסך מורשה.

אל תקצין את דבריי, לא עפים תפוחים כל שני שלישי או חמישי, לא בארץ ולא בארצות ניכר, פשוט יש לתת את הדעת לכל הלינקים של המתלה הקדמי, אז אם המוסך פספס את זה, או שהרכב לא מטופל כל שנה, אז מכון הרישוי עושה את זה. מבחינתי זה אחלה.

להזכירך כי תפוח הגה שניתק ועד אובדן שליטה ותאונה קשה זה עניין של שניות.

אבל, הסתייגות קלה, ברכב 4X4 יש לתת על כך את הדעת פי כמה, עקב העומס הרב שיש על התפוחים בנסיעות שטח. אבל- תפוחי הפרונט ברכבים האלו קצת שונים מרכב פרטי, ובחלק מהדגמים, במיוחד בטנדרים, קיים חופש צירי מובנה ביצור. בוחני הרישוי שיתכן ולא מכירים את הנחיות היצרן לכל תפוח ולאיזה דגם, מכשילים ללא צורך גם תפוחים חדשים!

פורסם
רכבים בצפון אמריקה מבצעים ביקורת שנתית, הדומה למבחן רישוי במהות הרישום שלה, במוסך מורשה.

או שאתה טועה או שזה תלוי איפה, כי ישבתי לפני שבועיים במונטריאול עם אדם שהיגר לפני מספר שנים מצפון ארה"ב לקנדה. הוא לקח איתו את הטנדר שלו, והוא סיפר לי שהפעם היחידה בחייו של הטנדר (מודל 86 , הוא יד ראשונה ויחידה) שבו הוא עבר טסט שהוא מעבר לבדיקת עשן, והבלמים שלו נבדקו (ונכשלו כמובן. לא היו בלמים אחוריים) , היתה בזמן שינוי הרישוי שלו מאמריקאי לקנדי. גם ברכבים שהיו למשפחתי בזמנו בפלורידה זה היה אותו דבר. אין טסט, גם לא בדיקת עשן. מה שאני כן יודע זה שבחלק ממדינות ארה"ב יש בדיקת עשן שנתית.

פורסם
אני נכשלתי על עשן , החלפתי פילטר אוויר(שהיה יחסית חדש), ועברתי טסט מיד לאחר מכן.

קומבינה ומדידות מפוברקות בטוח נעשו במקרה ההוא

אם זה מעניין אותך דוד, כנס לפה יש פרטים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117011

עמית גם הסביר שם על יכולת הבוחן להכשיל אותך ע"י לחיצה מסויימת על דוושת הגז, וגם על כך שהבוחן יכול למלא תוצאות במקום המחשב.

+קצת באיחור, אבל שם המכון בהודעה שקישרתי הוא " טסט בשרון " בכפ"ס.

מה שהבנתי מעמית שנעשתה התערבות הבוחן לטובתי.

זה לא נכון ולא ייתכן,אינני מכיר את הבוחן,ואם רצה בטובתי מדוע הכשיל אותי בפעם הראשונה.

נראה לי שהפעם קומפי טועה.הוא הגדיר את זה "תוצאות בלוף" ומה הבוחן אהבל הוא יעשה משהוא שאחר כך מישהוא ידע ש"התוצאות בלוף"?.אני מפחד ללכת ולשאול אותו,כדי שלא יצלם אותי ויעשה לי בעיות בפעם הבאה.אני מבין שבוחן יעשה שאכשל בטסט,אבל "תוצאת בלוף" כדי שאצליח,לא הגיוני.

לא הגיוני גם שאם היתה לי קומבינה עם הבוחן, הייתי כותב על כך בפורום.

amitt, איך העלת את טופס הבדיקה בפורום,אני לא הצלחתי.ניהול הקבצים כותב לי שזה גדול מידי.

בברכה דוד.

פורסם

בוקר,

אני אישית מאז ומתמיד בטסט השנתי ביקשתי מהבוחנים לבדוק היטב את הרכב ולא לחפף כי חשוב לי מבחינה בטיחותית שהרכב ייהיה תקין במאה אחוזים.

האשכול הזה נשמע ' איך לעבור טסט עם רכב תקול ולהשאר בחיים ' זה מתאים יותר לתוכנית ריאלטי מאשר פורום טכני.

צר לי דוד אבל עם כול הכבוד לך אני אישית מתנגד לצורה שאתה מעביר טסט ובמיוחד רכב שלא שייך לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,

' איך לעבור טסט עם רכב תקול ולהשאר בחיים ' נראה שהלכת רחוק עם זה.

קרא בבקשה את תגובתו של ירון מאיר,מכונאי ותיק באגד,הרי לא תאשים אותו שהוא מבלף.

במקום שתתייחס לדבר החשוב,זיהום האוויר עליו כתב קומפי "תוצאות בלוף".אתה מתייחס

לתפוח שנסע יום אחד לחוץ.

ומי אמר שאסור ללחוץ את התפוח עם הפרס???

במוסכי אגד עד לפני כ 5-6 שנים כך ההינו מבטלים חופש בתפוחי הגה .(חוקי, ע"פ הוראות טכניות)

(בדגמי מרצדס 303).

והחשוב שהגומיה לא תיהיה קרועה או שהתפוח לא יסדק.

ירון מאיר

בברכה דוד.

פורסם
תוצאות בלוף!!!

בבדיקה אמיתית המכשיר יראה סל"ד בערכים של עשרות מלאות.

רק בבדיקה שיד אדם התערבה בו תוצאת הסל"ד תראה גם אחדות.

*מכשיר הבדיקה מבית OPUS*

עמית, אתה בטוח בדברים הנ"ל?

ראיתי תוצאות עם ערכים אחרים בספרת אחדות מלבד 0, שבהם לא התערבה יד אדם ולא יד בוחן.

הרי החיישן מודד סל"ד, מה אכפת לו למדוד מספרים לא בעשרות שלמות? הוא מכוון רק בקפיצות של 10?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...