Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופל קורסה שלי שנת 94 (דגם joy) ישנה בעיה כאשר אני מפעיל את המזגן הרכב מתחיל להתחמם. בהתחלה חשבתי שזה לגיטימי כי שמעתי שבאופל יש בעיה ידועה שהרכב מתחמם מעט כשמפעילים אתץ המזגן. זה הגיע אבל לקצה גבול היכולת שפעם אחת זה כמעט בגיע לסוף השעון מה שנאלצתי לכבות את הרכב והמתין עד שהמנוע יתקרר.

המלצתכם ודעתכם אשמח לשמוע.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

תן בדיקה אם יש מספיק מיים ברדיאטור, מה מצבו? הוא ישן מידי או אולי סתום אם אתה לא משתמש במים מטופלים. אם יש לך שני מאווררים אולי אחד מהם לא פועל

פורסם
שאתה מדליק מזגן, המאוורר\ים נכנסים לפעולה? הם מסתובבים בכיוון הנכון?

תבדוק את העניין הזה תחילה וחזור לדווח

המאוורר הכן נכנס לפעולה (הרדיאטור עבר תיקון לפני כחודשיים) ובדקתי כבר אם אכן הוא מסתובב לכיוון הנכון מאחר ואבי כבר חשב שזוהי הבעיה אך כאמור זה נבדק והאוורר וכיוון הסיבוב שלו תקינים.

פורסם

תעשה שוב בדיקה לרדיאטור ,כי הבעייה לרוב מעידה על רדיאטור סתום.

באיזה מי קירור אתה משתמש?

האם בנסיעה איטית ,עם מזגן פועל האוטו גם מתחמם?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
תעשה שוב בדיקה לרדיאטור ,כי הבעייה לרוב מעידה על רדיאטור סתום.

באיזה מי קירור אתה משתמש?

האם בנסיעה איטית ,עם מזגן פועל האוטו גם מתחמם?

אני משתמש במי קירור ירוקים (אנטי פריז הידוע..) והאוטו מתחמם ואז שוב נראה כי מתקרר וחוזר חלילה. נראה כי החום אינו יציב במיוחד כאשר המזגן פועל.

פורסם

כמו שכתבו קודמי יש לבדוב את כל מערכת הקירור, אולי הטרמוסטט תפוס המצב סגור חלקית, אולי הרדיאטור סתום חלקית, אולי משאבת המים מתה ולא עושה סירקולציה כפי שצריך... אם אין לך את הידע והנסיו להתעסק עם מערכת קירור לך למוסך אמין ומקצועי שיתן לך אבחון והצעת מחיר.

עדיף כמה שיותר מהר לפני שתצטרף להוסיף לחשבון גם המון כסף לתיקון מנוע שרתח.

פורסם
כמו שכתבו קודמי יש לבדוב את כל מערכת הקירור, אולי הטרמוסטט תפוס המצב סגור חלקית, אולי הרדיאטור סתום חלקית, אולי משאבת המים מתה ולא עושה סירקולציה כפי שצריך... אם אין לך את הידע והנסיו להתעסק עם מערכת קירור לך למוסך אמין ומקצועי שיתן לך אבחון והצעת מחיר.

עדיף כמה שיותר מהר לפני שתצטרף להוסיף לחשבון גם המון כסף לתיקון מנוע שרתח.

first thing in the morning אבל בכל זאת אני מעוניין לקבל כיוון מאחר והרדיאטור טופל ועבר שיפוץ אצל מזגנאי מומחה וכמו כן הוא החליף טרמוסטט חדש באוטו. מכאן הפליאה שלי לעניין.

פורסם

יתכן שכמו שקודמי כותב,משאבת המים גוססת,האוטו לא מתחמם ברגיל כי הרדיאטור אחרי ניקיון,אך תחת עומס היא לא מסחררת את המים ואז נגרמת ההתחממות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

טוב מה שלא אומר האוטו יצטרך ללכת למוסך בכל מקרה..

פורסם

ב-ד-י-ו-ק

לבדוק חופש בציר המשאבת מים ובכל מקרה אם אתה טוען שהטרמוסטט תקין שהרדיאטור תקין שהוונטות נדלקות בזמן ובכיוון הנכון, לבדוק שהיוניט חום לא מזייף, שאין צינורות סתומים במערכת אבל הכי חשוב לפי דעתי העניין מסריח פה מכיוון משאבת המים

שאלה לסיום: כמה ק"מ הרכב עבר?

יש מים או נוזל קירור ברכב?

האם ידוע לך מתי פעם אחרונה הוחלפה משאבת המים?

פורסם
ב-ד-י-ו-ק

לבדוק חופש בציר המשאבת מים ובכל מקרה אם אתה טוען שהטרמוסטט תקין שהרדיאטור תקין שהוונטות נדלקות בזמן ובכיוון הנכון, לבדוק שהיוניט חום לא מזייף, שאין צינורות סתומים במערכת אבל הכי חשוב לפי דעתי העניין מסריח פה מכיוון משאבת המים

שאלה לסיום: כמה ק"מ הרכב עבר?

יש מים או נוזל קירור ברכב?

האם ידוע לך מתי פעם אחרונה הוחלפה משאבת המים?

תודה על העזרה קודם כל

לשאלותיך:

1. הרכב עבר 140 ק"מ (אלף כמובן...)

2. יש נוזל קירור (מיים ירוקים אנטי פריז)

3. לא ידוע לי מתי הוחלפה משאבת המים..

פורסם

זה מה שכתב לי ארנון בתגובה על בעיית חימום.

"נתק צינור רדיאטור עליון והנע את המנוע. אחרי שהטרמוסטט נפתח (אולי אפילו לבצע בלי טרמוסטט), יש זרימה של מים דרך הצינור ? אולי המשאבה מתה, ואין כלל סחרור של נוזל קירור במערכת"

אכן כך עליתי על הבעיה,זכור לא מספיק לראות סירקול בתוך הרדיאטור.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עידכון :

הכנסתי את הרכב דווקא לחשמלאי שבאתי אליו לפתור לי את בעיית הצפצפה (חבר משפחה) והוא שם לב שהמאוור עובד לא כל כך מהר או אם לצטט אותו " שמע המאוורר כבר תאבן" (המבין יבין). בכל מקרה התחיל לחבר את המנורה שלו עם התנינים וראה שנג בחוט של המאוורר איתו המאוורר התחיל להסתובב כמו מנוע של מטוס.. :) . הוא חיבר מגבר עוצמה לחיווט של המאוורר וזה פתר את בעיית החום וגם שיפר מעט את הקירור של המזגן.

• תוכן חדש...