Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי רכב מסוג קליאו ספורט (שאני חייב לציין שהיא אהבתי הגדולה בחיים!)

מתוך פדנטיות נעשתי סקרן בקשר לאפשרות של החלפת מנוע הרכב למנוע חדש מאותו סוג.

רציתי לדעת האם בידיעת מישהו סדר גודל מחירים - והאם ישנה בכלל זמינות \ אפשרות להזמין מנועים שכאלה ?

למען האמת המנוע לא מייצר שום בעיות ונוסע חזק - אבל אני מעונין לבדוק אפשרות זאת לפרויקט עתידי.

תודה רבה , רונלי.

פורסם

אין בעיה להשיג מנוע זהה משומש מפרוק או ייבוא. גם מנוע חדש מהניילון אפשר.

מה הטעם ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אהלן ,

הטעם הוא שאני רוצה מנוע חדש לאוטו מאחר ואני לא הולך להשקיע בו כספים סתם על פרוקיטים אם אני יודע שהמנוע הנוכחי לא בהכרח יחזיק לי להרבה שנים טובות. (השקעה לתמורה..)

כמה אתה מעריך עולה לקנות מנוע ולהרכיבו באוטו ?

תודה

פורסם

מנוע מהניילונים אמור לעלות כמה אלפים אם לא עשות אלפים, וזה בלי לדבר על העבודה שמסביב.

אם המנוע שלך לא עושה בעיות אז איזה סיבה יש לך להחליף לחדש?

לדעתי, תיקח את התרופות ותחפש בעיות אמיתיות באוטו.

כן כן, לא לא.

פורסם

-כמה קילומטר עבר המנוע הנוכחי?

-האם המנוע הנוכחי עבר בדיקת קומפרסיה?

מנוע חדש תמיד אפשר להזמין .

אבל הרבה הגיון אין בזה,הרי לא חסרות סדנאות שיפורים באירופה,אתה יכול לקנות קיט שלהן ולבנות מנוע חזק ואמין.

פורסם
שלום ,

מתוך פדנטיות נעשתי סקרן בקשר לאפשרות של החלפת מנוע הרכב למנוע חדש מאותו סוג.

רציתי לדעת האם בידיעת מישהו סדר גודל מחירים - והאם ישנה בכלל זמינות \ אפשרות להזמין מנועים שכאלה ?

למען האמת המנוע לא מייצר שום בעיות ונוסע חזק - אבל אני מעונין לבדוק אפשרות זאת לפרויקט עתידי.

תודה רבה , רונלי.

1. אתה לא יכול לקנות מנוע חדש מכיוון שהוא יעלה כמו הקליאו שלך. אל תתפוס אותי על השקל, אבל מנוע חדש מהניילון יכול להיות מאוד מאוד יקר. כמובן שיש מקרים נדירים בהם סוחרי מנועים משיגים מנוע חדש חדש עם הפקקים -אבל זה לא דבר שקורה הרבה.

2. ברור שיש למנועים חדשים זמינות. אם הלך לך מנוע, נגיד בתק' האחריות, מהיכן ישיגו חדש?

3. תגדיר "פרויקט עתידי". אם זה פרויקט פילטר צ'יפ, זה בכלל לא משנה אם המנוע חדש, ישן או מת. אם מדובר בגדישות-בכל מקרה תהיה חייב לפתוח את המנוע הקיים, להוריד לו את הראש וכו - וזה יהיה הזמן לחזק אותו היכן שצריך.חפש אתרים של K-TEC או של PRIMA RACING - יש שם מספיק ציוד לבנות מנוע מאוד חזק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
מנוע מהניילונים אמור לעלות כמה אלפים אם לא עשות אלפים, וזה בלי לדבר על העבודה שמסביב.

אם המנוע שלך לא עושה בעיות אז איזה סיבה יש לך להחליף לחדש?

לדעתי, תיקח את התרופות ותחפש בעיות אמיתיות באוטו.

מהניילונים כ60000 ש"ח

כן כן לא תעיתי במספר האפסים

משומש גם לא זול במיוחד

פורסם

הי ,

אני מתקשה להבין למה צריך לשאול כל מני שאלות מיותרות.

בסך הכל מענין אותי להחליף מנוע , יודע למה ? אני רואה את הקילומטרג והוא מציק לי - זה הכל.

תגידו לי שאני מטומטם ? תגידו... מה איכפת לי :)

בסך הכל רציתי לדעת סדר גודל מחירים וזמינות זה הכל.

תודה.

פורסם
הי ,

אני מתקשה להבין למה צריך לשאול כל מני שאלות מיותרות.

בסך הכל מענין אותי להחליף מנוע , יודע למה ? אני רואה את הקילומטרג והוא מציק לי - זה הכל.

תגידו לי שאני מטומטם ? תגידו... מה איכפת לי :)

בסך הכל רציתי לדעת סדר גודל מחירים וזמינות זה הכל.

תודה.

קיבלת. סדר גודל (קובי לא טעה) כ 60,000 לחדש ניילון. יש גם מפורקים-אבל אל תסמוך על הק"מ שרשום בשטר. זמינות של חדש-בכל מוסך רנו מאוד ישמחו לעשות עליך את קופת העשור, המאה, המילניום.

אם אתה רואה ק"מ והוא מציק לך, תפרט על מה מדובר. יתכן שיש כאן בעלי קליאו שיגידו לך אם זה בכלל מצדיק החלפה.

אם אתה מדבר עם פרויקטים עתידיים-תפרט על מה מדובר- ככה יוכלו לעזור לך (ר' הקטע של החלפת כל הבפנוכו בשביל גדישות, שבעצם משולה לאוברול מאוד מקיף -ומונעת צורך במנוע חדש)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אהלן ,

קודם כל לא ראיתי את התגובה של K&N ועל כן התשובה שלי לפני כן - מתנצל ! :)

אני לא בהכרח מעונין לעשות פרויקטים במנוע .. פשוט להשקיע הרבה כספים על האוטו בלי לדעת שיהיה לי אותו מתפקד להרבה שנים טובות... (אני מניח ואני מודע לעובדה שאני חתיכת אידיוט בנושא הזה.. האוטו עבר כולה 120 אלף והוא נוסע חזק ביותר..) אבל עדין השקעה בבולמים קפיצים ושאר תוספות עדין הולך להיות באיזור ה 6-7 אלף שזה לא מעט כסף.. ואם כבר אני משקיע אני מעדיף לעשות את זה לטווח ארוך..

תודה

פורסם

לטווח ארוך?

מילא בולמים כבר גמורים ולא מתפקדים, אז אתה מחליף.

אבל מנוע לא מפסיק לתפקד ואתה בעצמך אומר את זה, אז למה להחליף מה שתקין? תחזוקה מונעת? אם זה היה משהו שעולה גרושים היתי מסכים איתך אבל בדבר כמו מנוע אין סיבה להחליף עד שהוא לא מת. וגם כשהוא מת והמנוע יחסית נדיר עדיף לשפץ על פני להביא אחד אחר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...