Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאמור, בצ'קפוסט בנו גשר שעובר מעל הרמזורים, באותו גשר, יש מספר לא קטן של שרשראות שיורדות מלמעלה לרצפה, ואינן מתוחות, הן ללא עומס בכלל.

מישהו יודע למה הן משמשות?

תודה...

פורסם

תבקש מהמנהלים שיפתחו לכבודך פורום פרטי שבו תוכל לשאול את כל השאלות המוזרות שלך.

ולשאלתך - זה קשור להקטנת הויברציות מהמיקרוגל.

פורסם

לא... כי אני תמיד תוך כדי נהיגה, לא נעים לי לצלם תוך כדי נהיגה, אבל אני אשתדל להביא.

מדובר בשרשרת גדולה, הרבה יותר גדולה ממה שמשמש לקשירת טנקים על מוביל.

בקצה התחתון יש פלטת בטון שמונחת על הרצפה, והשרשרת לא מתוחה, היא רפויה לחלוטין. ומופיעות רק בצד אחד של הגשר, לכל אורכו.

פורסם

לפי דעתי השרשראות נכנסות לפעולה כאשר יש רעידת אדמה וזה מוסיף עוד אחיזה של הגשר שלא יזוז מצד לצד.

רז

פורסם

מכת הגניבות בחיפה זה משהו נורא..

סתם..

לדעתי זה אמור להחזיק את הגשר במקרה של רוח קיצונית או רעידת אדמה, לגשר יש גמישות מסויימת והשרשראות אמרות להגביל אותה במקרה הצורך. ככה אני חושב בכל אופן..

תקנו אותי אם אני טועה.

E46 330CI

פורסם

אני לא מכיר את השרשראות שבגשר הנ"ל, אבל פעמים רבות משתמשים בשרשראות כתחליף לצינור ניקוז.

השרשראות מחוברות לנקז בחלקו העליון של הגשם, ומי גשם / סחף שיגיעו לנקז הזה ירדו על השרשאות במקום להשפך בצורה חופשית מלמעלה.

פתרון זה מחליף פעמים רבות צינור ניקוז סגור.

אינני יודע עם זה המקרה בגשר הנ"ל אבל לא יפתע אותי לגלות שכן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מישהו יכול בבקשה לאתר ולשים עבורי תמונה של הבחורות שקושרים אותן בשרשראות מהתקרה ועושים להן...דברים?

יש לי בעיה בגוגל.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני לא מכיר את השרשראות שבגשר הנ"ל, אבל פעמים רבות משתמשים בשרשראות כתחליף לצינור ניקוז.

השרשראות מחוברות לנקז בחלקו העליון של הגשם, ומי גשם / סחף שיגיעו לנקז הזה ירדו על השרשאות במקום להשפך בצורה חופשית מלמעלה.

פתרון זה מחליף פעמים רבות צינור ניקוז סגור.

אינני יודע עם זה המקרה בגשר הנ"ל אבל לא יפתע אותי לגלות שכן.

איך לא חשבתי על זה...... אתה גדול. הנושא יבדק בהקדם, ותוחזר תשובה.

ולכל אלה שהציעו את הרעיון לגבי רעידות אדמה, רוחות וכדומה.

תנו לי קצת קרדיט... מן הסתם שללתי את זה מיד כשראיתי את זה, איזה שרשרת בסדר גודל כזה תחזיק גשר?

פורסם
... אבל פעמים רבות משתמשים בשרשראות כתחליף לצינור ניקוז.

....

אכן זוהי מטרת השרשראות במקרה זה.

ארז, שים לב בחורף הקרוב

פורסם
איך לא חשבתי על זה...... אתה גדול. הנושא יבדק בהקדם, ותוחזר תשובה.

ו?

תעשה על זה פיפי ותבדוק לאן זה זורם.

רק תשתדל שלא תהיה איזו פונטו למטה.

ואם כבר

גם לי יש שאלה מוזרה.

מה קורה אם קודחים חור בכדור הארץ לכל האורך עד לצד השני.

מי שיקפוץ בצד אחד - יצא הפוך בצד השני?

ואם הוא יצא-הוא יעוף לחלל או שמא בגלל כח המשיכה - יפול חזרה לחור ויצא שוב מהצד השני - אך בגלל כח המשיכה יפול שוב חזרה לחור.......

לעונים נכונה ינתן חור

• תוכן חדש...