Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי מדובר על פגו 106 1.4L דגם XS שנתון 98,האוטו יד שניה עם 155K נקי מתאונות ושמור.

התוספות היחידות שלו [שכאמור,לא כלולות באיבזור המקורי]מתבטאות ברבעיית מגנזיום [ככל הניראה של הXSI עם צמיגים רחבים]

הבחור דורש על הרכב כ2K מעל למחירון בשל "המצב המזהיר" של ריכבו,השאלה הנישאלת האם גם על הרכב הזה מהדגם שלהלן ,ראוי לשלם בדר"כ מעל המחירון[בדומה לXSI /RALLY/GTI] או שמה הבחור חיי בלפלנד ?

מה לדעתכם עליי לעשות? לרדת מה"מציאה" ולהמשיך לחפש הלאה? או שמה יש עילה "להתעסק" עם המקרה שהעלתי פה?

בתודה מראש ,

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה קובע אם לשלם מעל או לא

אם אתה שואל אותי-במקרה הפרטי ,חד משמעי לא!

אבל באופן כללי,רכב זאת הוצאה גדולה ואם אתה מוצא רכבש שמור/מטופל ממש טוב כדאי להשקיע עוד כמה אלפים כי זה יחסוך לך הרבה יותר אחרי זה.כמו קלאטץ,ראש מנוע,רדיאטור...דברים שהולכים ועולים המון ואם כבר הוחלפו לרוב אתה תהיה בראש יותר שקט

פורסם

כמו שאני תמיד אומר, תשלום מעל או מתחת המחירון לא צריך הצדקה מבחינת מצב הרכב. מחיר נקבע לפי מצב השוק ולא מצב הרכב. כלומר, אם המוכר רוצה למכור ביותר זה בגלל שהוא יודע שיש ביקוש לרכב (ואם אתה לא תשלם יותר, מישהו אחר כן), ואם הוא יסכים להוריד מחיר זה בגלל שהוא יודע שאין ביקוש לרכב (ואם אתה לא תקנה, הוא יתקע עם האוטו). ה"מצב" של האוטו הוא סתם תירוץ (אבל זה תירוץ מקובל).

אז מה מצבך עם ה-106? נראה לי שלא כל-כך טוב. מכרתי את ה-106XS 98 שלי לפני שבועיים. בבוקר שבו פרסמתי את המודעה היו כ-20 טלפונים, ועד השעה 1 בצהריים שניים כבר באו והסכימו לסגור את העסקה. אחרי שסגרתי אותה המשיכו טלפונים של אנשים שניסו לשכנע אותי לבטל את העסקה והם ישלמו לי עוד 1000, עוד 2000.

ההערכה שלי, שאם אתה רוצה את האוטו הזה, תצטרך לשלם מעל המחירון, אחרת מישהו אחר יקנה אותו. לפי הביקוש שהיה לאוטו שלי, יהיה מי שיקנה אותו במחיר הזה. אם, לדעתך, הוא לא שוה עוד 2000 ש"ח או שאין לך את הכסף, תוותר על ה-106 ותחפש מודל שהביקוש לו פחות היסטרי.

פורסם

אסף מה מיוחד עוד ב106?

היא 5 דלתות?

קח לבדיקה, תראה שבאמת הכל בסדר, לפעמים זה שווה את זה במיוחד ברכבים האלה שזקוקים לטיפול ולהבחנה גבוהה ולצומת לב.

במידה והרכב במצב מושלם זה יחסוך לך כאבי ראש .

פורסם

זהו זה התוספת היחידה "המיוחדת" ברכב היא המגנזיום עם הצמיגים רחבים[שוב ככל הניראה של הSXI].

סה"כ רכב שמור כולל את האיבזור הרגיל של הדגם [ה"כ,ח"ח,נ"מ]כן היא XS 1.4 ו5 דלתות..[באסה..]

לגבי בדיקה אז בדיקה מכאנית והכל אבא שלי יערוך [מוסכניק]ותאכלס בהנחה והיא נימצאה 99 אחוז פרפקט ,מה אתה אומר ,שווה לשלם עליה עוד כמה ג'ובות, או אין סיבה שעל רכב סטנדרטי שכזה יש לשלם מעל למחירון[ו2K זה לא מעט]..

שוב תודה.

11.jpg

33.jpg

22.jpg

פורסם

קח בחשבון שב106 עם ק"מ כזה יהיו לך לא מעט הוצאות נוספות.

אם תקח אותו לבדיקה, ימצאו המון ריג'קטים שיסייעו לך לקזז את ה 2K מעל שהוא דורש ותוכל לקנות אותו במחירון ומטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אסף, לגבי הוצאות מול ק"מ:

קשקוש, היה לי ZX עם יותר ק"מ מזה (לא זוכר כמה, אני חושב שראית את הרכב), לא היה לי בעיה אחת אפילו

הרכב אחלה רכב באופן כללי, יש כזאת למירן בצבע כחול, אני יודע שהוא מרוצה.

אני גם יודע שאתה יודע לדבר כמו שצריך עם בנאדם ולהוריד במחיר, לפי איך שהרכב נראה בתמונות, לך על זה.

מעבר לזה: אם הרכב נסע הרבה בעיר או יותר מחוץ לעיר, מעיד על מצב מנוע שונה אולי...

לגבי טיפולים: עזוב את הסיפורים של "אטם ראש מנוע בגלל ק"מ" אני מכיר מכוניות שנוסעות 300 אלף על אותו אטם, ורכב בן 15, ומכיר מכוניות שאחרי 60 אלף ק"מ והאוטו בן 3 כבר עשו ראש, ככה שזה לא מעיד על שומדבר, אז רק לבדוק טיפולים באופן שוטף, שלדה וכל הברבורציה הזאת, תתחדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חבר שלי מכר בשבוע שעבר 106 XR מודל 98 יד ראשונה, 200K ק"מ, שילדה נקייה, ללא ריג'קטים מיוחדים.

מחירון משוקלל: 18K

מחיר מכירה: 10K, וגם זה לקח שבועיים.

פורסם
חבר שלי מכר בשבוע שעבר 106 XR מודל 98 יד ראשונה, 200K ק"מ, שילדה נקייה, ללא ריג'קטים מיוחדים.

אתה בטוח?

ומה הקא'צ פה?? למה ב8K פחות מהמחירון ?

חייב להיות משהו...

פורסם
חפש סקסו 1.4 אותו אוטו בפחות כסף.

אל תטעה סתם לXS יש גיר קצר ורמת גימור גבוה יותר והוא יותר מוצלח מהסקסו 1400 למרות שגם היא אחלה רכב

shlomub כתב:

שוב יחי ההבדל הקטן.. הXR והXS שונות לחלוטין הXS נחשבת מעט יותר ספורטיבית בגלל הגיר הקצר יותר.

רמת הגימור של הXR נמוכה יותר והרכב עצמו הרבה פחות מבוקש מהXS

לגבי 8 אלף פחות מהמחירון זה כבר אומר שכנראה הרכב האינדיודואלי הזה היה עם בעיה מסויימת שמצדיקה הורדה של 8 K מהמחירון

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

בXR לעומת הXS אין:מושבים "ספורטיביים" ונוחים,שעון טורים,גיר קצר יותר,רמת איבזור "נדיבה" יותר,נעילה מרכזית,כנפון אחורי בבגאז מאחור,פנסי ערפל מקדימה ומראות חשמל.

ההבדל במחירון בין 2 הגירסאות:3K.

פורסם

אסף...מה מצב המנוע? מה מצב המזגן? אפילו מה מצב האורות בלוח השעונים...יש נורות שרופות?

אני לא רואה סיבה לשלם על הרכב הזה מעל המחירון..לא חסר כאלה למכירה..

אגב,2000 מעל המחירון זה יוצא כבר בסביבות ה28 אלף לא? בכסף הזה תוכל להביא ראלי דור שני ממודל 97,אולי אולי קצת יותר מהסכום הזה,אבל לא בהרבה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...