Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

היה אוף-טופיק על בירות, עכשיו נעשה אוף-טופיק על....................


גלעד 106 ראלי
שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

שכחתם את הרמת גימור :Bloody

שהבשר כמעט חי , עבר תהליך בישול מאוד קצר (בעעעעעעעעע)

 

אישית אני אוהב Well Done !

 

מזכיר לי סטייק טרטר. אני לא מבין איך אנשים אוכלים את זה, זה פשוט לא טעים!!!!!!! יש לזה מרקם של חרא, טעם של חרא וזה נראה כמו חרא (נראה כמו המבורגר :lol: ).

למי שלא יודע, סטייק טרטר זה בשר טחון עם פלפל ומלח שהניחו אותו לשניה אחת על מחבת כדי שיצרב מבחוץ, בזמן שמבפנים הבשר חיי לחלוטין.

טעמתי את זה פעם אחת וזאת הייתה - פעם ראשונה, פעם אחרונה, ופעם אחת יותר מידי.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתם את הרמת גימור :Bloody

שהבשר כמעט חי , עבר תהליך בישול מאוד קצר (בעעעעעעעעע)

 

אישית אני אוהב Well Done !

 

מזכיר לי סטייק טרטר. אני לא מבין איך אנשים אוכלים את זה, זה פשוט לא טעים!!!!!!! יש לזה מרקם של חרא, טעם של חרא וזה נראה כמו חרא (נראה כמו המבורגר :lol: ).

למי שלא יודע, סטייק טרטר זה בשר טחון עם פלפל ומלח שהניחו אותו לשניה אחת על מחבת כדי שיצרב מבחוץ, בזמן שמבפנים הבשר חיי לחלוטין.

טעמתי את זה פעם אחת וזאת הייתה - פעם ראשונה, פעם אחרונה, ופעם אחת יותר מידי.

 

בשר נא ולא מבושל יכול להיות טעים מאוד.

זה תלוי בשני דברים : איכות הבשר ואיכות התיבול.

אני אכלתי סטייק טרטר מעולה במסעדה בהולנד, התיבול היה כל כך איכותי שלא שמים לב שהסטייק נא.

אבל זה אכן מגעיל פסיכולוגית.

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתם את הרמת גימור :Bloody

שהבשר כמעט חי , עבר תהליך בישול מאוד קצר (בעעעעעעעעע)

 

אישית אני אוהב Well Done !

 

מזכיר לי סטייק טרטר. אני לא מבין איך אנשים אוכלים את זה, זה פשוט לא טעים!!!!!!! יש לזה מרקם של חרא, טעם של חרא וזה נראה כמו חרא (נראה כמו המבורגר :lol: ).

למי שלא יודע, סטייק טרטר זה בשר טחון עם פלפל ומלח שהניחו אותו לשניה אחת על מחבת כדי שיצרב מבחוץ, בזמן שמבפנים הבשר חיי לחלוטין.

טעמתי את זה פעם אחת וזאת הייתה - פעם ראשונה, פעם אחרונה, ופעם אחת יותר מידי.

 

בשר נא ולא מבושל יכול להיות טעים מאוד.

זה תלוי בשני דברים : איכות הבשר ואיכות התיבול.

אני אכלתי סטייק טרטר מעולה במסעדה בהולנד, התיבול היה כל כך איכותי שלא שמים לב שהסטייק נא.

אבל זה אכן מגעיל פסיכולוגית.

 

 

אריאל , בנינו לא שמת לב בגלל המלצרית ההולנדית השופעת...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתם את הרמת גימור :Bloody

שהבשר כמעט חי , עבר תהליך בישול מאוד קצר (בעעעעעעעעע)

 

אישית אני אוהב Well Done !

 

מזכיר לי סטייק טרטר. אני לא מבין איך אנשים אוכלים את זה, זה פשוט לא טעים!!!!!!! יש לזה מרקם של חרא, טעם של חרא וזה נראה כמו חרא (נראה כמו המבורגר :lol: ).

למי שלא יודע, סטייק טרטר זה בשר טחון עם פלפל ומלח שהניחו אותו לשניה אחת על מחבת כדי שיצרב מבחוץ, בזמן שמבפנים הבשר חיי לחלוטין.

טעמתי את זה פעם אחת וזאת הייתה - פעם ראשונה, פעם אחרונה, ופעם אחת יותר מידי.

 

בשר נא ולא מבושל יכול להיות טעים מאוד.

זה תלוי בשני דברים : איכות הבשר ואיכות התיבול.

אני אכלתי סטייק טרטר מעולה במסעדה בהולנד, התיבול היה כל כך איכותי שלא שמים לב שהסטייק נא.

אבל זה אכן מגעיל פסיכולוגית.

 

 

דווקא פסיכולוגית זה ממש לא מפריע לי - כמו שכתבתי כבר, אני אוהב את הבשר כשהוא במצב של תוקף אותי חזרה (זה מוסיף אתגר לארוחה :lol: ), מה שלא אהבתי היה הטעם והמרקם המגעיל.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם סטייק אז רק פילה, אני לא אוהב טיפת שומן בבשר, אנטריקוט (שדרך אגב מי שאמר שהוא הכי יקר טועה) אני ממש לא אוהב, יותר מדי שומן ולא רך וטוב כמו פילה (לדעתי).

מידת צלייה מדיום-מדיום וול, כלומר שאתה רואה כבר את הסיבים בבשר אבל שהם עדיין ורדרדים ושהצלחת מתמלאת מעט דם ולא מוצפת בו.

לא אוהב בשר טוב על האש, בשביל על האש לדעתי לא צריך בשר יותר מדי טוב אלא בשר שמן.

סטייק טוב עושים במחבת ואפשר לאכול או רק עם פלפל ומלח או עם רוטב טוב כמו מדגסקר, חרדל, שמנת וכו'.

 

אה וכבד אווז, מת על כבד אווז, זה דווקא יכול להיות גם טוב על האש בתנאי שלא בישלו אותו יותר מדי כי כבד אווז שבושל יותר מדי יש לה טעם של קקה.

אבל גם פה אני מעדיף במחבת עם רוטב תמרים, אוכמנויות וכו'

עכשיו אני רעב :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אווווווו, גלעד אתה נוגע בנושאים רגישים :-)

בשר, מכל סוג ובכל מצב ובלבד ש...

1) לא יהיה עוף - עוף הוא דמוי בשר, בדיוק כמו טופו.

2) כשאני אתקע בו את המזלג הוא ינסה לתקוף אותי חזרה (מדיום ריר). 8)

3) גודל הנתח יעלה על 400 גרם לפחות - מומלץ נתח של חמש קילו עם הכנה של כ3 וחצי שעות בגובה 80 סנטימטר מעל המדורה.

4) התיבול היחיד יהיה מלח גס ואולי מעט מאוד פלפל טחון במקום לקראת הסוף.

5) גם "בקר נמוך"/"כבש גרמני" יעשו את העבודה :-)

6) בירה קרה ותפוחי אדמה אפויים כמו שאמרו כבר.

7) והעיקר - שיכין אותו מישהו שיודע מה הוא עושה ולא מישהי (שובניזם אידיוטי, סליחה מראש) שתהפוך אותו לדיקט. :mad:

 

ההתחים שיתאימו הם: אנטריקוט, סינטה בבישול ארוך, צוואר של בקר נמוך, צלעות.

וגם המבורגר בא בחשבון אם הוא איכותי (בורגוס הרצליה מומלץ!)

 

לא דורש הרבה הא? :D

 

מישהו פה מגלה שורשים אתניים איכותיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...