Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקניתי ו"תיגנתי" את המגבר של MTX "לא בכוונה" עם הפלוס והמינוס הרופפים ברכב...

אני הולך לקנות קומפוננט סאב ומגבר חדשים טובים ולעשות קצת סדר ברכב..

עכשיו אני לא רוצה כלל וכלל מערכת שתעלה על ה300WRMS זה משהו לא בסדר איתכם 500WRMS זה מספיק כדי לשבור סלע...

אז חשבתי על כמה אפשרויות קנייה..

סאב :אחד מהאפשרויות הבאות:

1. רוקפורד פאנץ P1(שניים כזה בתיבה כפולה כי הוא עם הספק חלש..)

2.C12 (שניים כזה בתיבה כפולה כי הוא עם הספק חלש..)

3.רוקפורד P2.

4.רוקפורד PUNCH XLC ישן וחזק.(קנייה ליד שנייה .)

5.שני סאבים של סרווין וגה ה125 WRMS בתיבה כפולה.

עכשיו רציתי לדעת מה הייתם מעדיפים סאב ישן של רוקפורד הPUNCH XLC או את הP2 הם עם אותו הספק הם אחים אחד של השני..

חוץ מהצבע שלהם לא מצאתי משהו שונה בהם..

תודה,

פורסם

למרות שהP2 הוא סאב שלא קולע לטעם האישי שלי - הייתי ממליץ לך עליו

הP1 לא מתקרב אפילו לרמה שאפשר לקרוא לה "טוב" לדעתי.

הP2 לעומת זאת מפיק תוצאה יפהיפיה בתיבה נכונה עם הגברה נכונה, אחרי היכרות ממושכת עם

avi-b - אני יכול לאמר לך שאפשר לקבל תוצאה מדהימה מהסאב הזה (אצלו יש שניים כאלה)

הטעם שלי בבאס הוא פחות פאנצ'י ויותר מלטף - אבל הסאב צריך להיות מדויק ככל האפשר - לכן הלכתי על אינפיניטי קאפה...

אם אני הייתי בוחר במקומך - הטעם שלי קצת יותר לכוון הסרווין מה גם שאני לא חושב שהייתי מביא שניים אלא הייתי מסתפק באחד. ההבדל בין סאב 125 RMS ל200 RMS לדעתי לא שמיע, ההבדלים היחידים יהיו באופי של הסאב ובתיבה שמתאימה לו שגם עוזרת ליצירת האופי הזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה היית מעדיף את הרוקפורד הישן או החדש?

ואם אתה גר בחולון (קרוב ) לאזור התעשיה תעבור אצלי בלהב 2.אם תוכל קצת לעזור לי במערכת שלי.

פורסם

דווקא את הישן...

זמן פנוי זה בעיה אצלי... אבל שבוע הבא יש מפגש אם אני לא טועה... אני מתכנן להגיע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול להסביר לי מה ההבדל בין הישן לחדש?

אני עדיין לא קלטתי אותו הספק אותו הכל רק עיצוב אחר..

• תוכן חדש...