Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמל ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה לשדרג את מערכת החשמל ברכב, האם אני צריך לשדרג את האלטרנטור אול קנות מצבר חזק יותר?

מה ההבדל?

וכמו כן מה העלות של כל אחד ואחד?

תודה.

פורסם

אלטרנטור לרולס רויס עולה כ-20000 ש"ח...

בעצם...איזה רכב אמרת שיש לך ?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוזוקי בלנו

אומנם ההבדל בין סוזוקי בלנו לרולס רויס הוא לא מורגש כמעט אבל יש לי הרגשה שהאלטרנטור יעלה זול יותר לבלנו.

פורסם
אם אני רוצה לשדרג את מערכת החשמל ברכב, האם אני צריך לשדרג את האלטרנטור אול קנות מצבר חזק יותר?

מה ההבדל?

וכמו כן מה העלות של כל אחד ואחד?

תודה.

ROEE7,

1. האם אתה יודע מה ההספק של האלטרנטור המקורי?

2. אולי תפרט את מרכיבי המערכת שלך? במיוחד חשוב לדעת איזה מגברים.

3. האם יש לך כרגע (ליפני השידרוג) בעיות של היבהובים באורות?

4. האם בדקת צריכת זרם כללית של כל צרכני החשמל של הרכב, כולל המערכת?

5. בשלב ראשון הייתי ממליץ לשדרג את עובי הכבל פלוס בין המצבר לאלטרנטור, את כבל המינוס בין המצבר לגוף הרכב ואת כבל המינוס מהמנוע לגוף הרכב. אם זה לא פותר בעיות, מומלץ לשדרג גם את האלטרנטור.

6. כמה אמפר שעות המצבר ברכב?

7. בד"כ אין צורך לשדרג את המצבר כי כאשר הרכב מונע, צריכת החשמל היא מהאלטרנטור ולא מהמצבר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אין לי מושג מה ההספק של האלטרנטור המקורי-אבל זאת סוזוקי בלנו ומאז לא החלפתי שום אלטרנטור.

ישלי 2 מגברים KICKER 650.4 וSOUNDSTREAM 560.4

כן יש לי המון בעיות של היבהובים-גם בדשבורד וגם באורות של האוטו.

יש לי כבל פלוס 4G של SOUNDQUEST שמתפצל במושב האחורי ל2 של 8

וכבל מינוס גם של 8 שמתחבר לגוף הרכב.

למי אני יכול ללכת כדי שיראה עד כמה האלטרנטור תקין\צריך לעבור שדרוג?

מה העלות של אלטרנטור משודרג?

פורסם

א. תהפוך את הכבלים של המינוס שלך ל4 גייג'!

ב. תדאג שכבלי המינוס שלך יהיו קצרים ככל האפשר ושיהיו מחוברים לנקודות הארכה טובות ברכב.

ג. שדרג את שלושת הגדולים כמה שיותר מהר - מהמינוס של המצבר לגוף הרכב - כבל קצר ככל האפשר, מהמינוס של האלטרנטור לגוף הרכב ומהפלוס של האלטרנטור לפלוס של המצבר - תשתמש בחיווט 4 גייג'...

ד. אם כל זה לא עוזר - תיגש למכון שמתמחה באלטרנטורים ותבקש שיעבו לך את הסליל שלו או שיתקינו לך אלטרנטור שמוציא זרם יותר גבוה.

ה. אל תתקין קבל - זה רק מוסיף עומס על האלטרנטור, קבל מתקינים רק במצב שיש מפלי מתח והמערכת מספיק חזקה כדי לשאת את המערכת שמותקנת עליה אבל המטען החשמלי לא עובר מספיק מהר לצרכנים של המערכת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי .א,

עדיף שהאורך של הכבלים הנ"ל יהיה קצר ככל האפשר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עיבוי או החלפה של האלטרנטור זה בערך אותו כסף 1400-1600 שח

אלטרנטור "חדש" בהספק גדול יותר לסוזוקי בלנו לא יעלה על 850 900 שקל

• תוכן חדש...