Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריכת הדלק של הפאביה, דגם2002 תיבה אוטומטית 1.4 , 75 כ"ס

(בעיר,מחוץ לעיר ומשולב) אם מדובר בנהיגה רגועה בלי לחיצה מוגזמת על הגז ?

תודה

הכל יחסי בעולם...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
.

אם אתה מחפש אוטו נוח לך על: טיוטה קרולה שנת 98 .

הצחקת אותי! בקורולה החתול של השכנה שלי לא נכנס מאחורה! נוחות? על מה אתה מדבר בדיוק?!

ולפותח השרשור: אתה רוצה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה! למה גיר אוטומט למנוע כזה קטן?! אתה לא מבין שאתה מעמיס עליו המון וזה מה שיגרום לצריכת דלק גבוהה?! קנה רכב עם גיר רגיל!

רוצה אוטו מפנק ושנתון מתקדם? קנה סיטרואן קסארה. אמינות? שום אוטו לא מבטיח. רק שתהיה בעניין, גם יפאניות מתקלקלות ושלא יספרו לך סיפורים!

איתמר ג'ורג'.

פורסם

יש לי הגבלה לגיר אוטומט

אודה לכם אם תעזרו לי למצוא מידע אודות צריכת הדלק של הפאביה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אני יודע שבנזין 98 הכי יקר (בהשוואה ל 95 ו-96) הכל תלוי בצריכת הדגם שציינתי (כנראה שהצריכה לא תיהיה דומה לצריכה של הדגם החדש יותר ,עליו מפורט במוטוקאר,בכל זאת עברו כ 4 שנים ,שחיקה וכו...)

אני מחפש רכב שעלות הטיפולחם שלו נמוכה,האם יש הצעות (במסגרת התקציב-45K והקריטריונים שציינתי בהודעה הראשונה?)

יום טוב

הכל יחסי בעולם...

פורסם

הציעו לך ולא הבנת למה הדיון סובב סביב פונטו...

דעה אישית בצד (I own one), שים לב שבשוק המשומשות הפונטו היא בין הפופולריות ביותר. ולא במקרה.

הפונטו נותנת תמורה מצויינת למחיר, הטיפולים סבירים, הנוחות סבירה, ובסך הכל - קנייה מומלצת.

ולגבי לנסות - כבר הציעו לך לעשות נסיעת מבחן... הכוונה היא שתתקשר לסוכנות של פיאט ותעשה סיבוב על פונטו. הפונטו שמוכרים עכשיו כמעט זהה לפונטו שאתה יכול לקנות משומשת בתקציב שלך - זה אותו רכב רק עם מתיחת פנים (פנסים/פגוש/ושאר זוטות).

וזה אומר רכב מודרני, כריות אוויר, ABS, ארבעה כוכבי בטיחות, מנוע לא רע בכלל שסוחב ולא שותה דלק בכמויות היסטריות...

ניר

פורסם

יכל להיות ששאלה לא בפורום הנכון(אם כן,נא להעביר ל טכני)

השאלה, מה משפיע על צריכת דלק בכלל

ובפאביה 1.4 אוט' 75 כ"ס מודל 2002 בפרט (חוץ מבית מצערת מלוכלך)?

תודה

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אני הייתי הולך על יונדאי אקסנט משנת 2000 ואילך (צורה חדשה\MK2 :D) , רכב אמין מאוד , לא שותה הרבה וגם לא חלש. מזגן טוב, ועיצוב יפה לדעתי.

גיר אוטומאט מצויין , והסחירות של הרכב גבוהה מאוד.

פורסם

מצטרף להמלצה של אדי (הסטלן שמעליי) רכב יחסית נוח, כח בגדר הסביר, יש מישענת יד שמוסיפה המון לנוחות הנהג וגם ממש לא צמאה מבחינת דלק (לפחות עם רגל כבדה :-P )

לניר (הבחור עם הפונטו)- למה לעשות נסיעת מבחן אצל היבואן במידה ואתה יודע שלא תיקנה ממנו? סתם לבזבז לו את הזמן? לא בעייה למצוא פונטו של חבר או משהו לנסיעת מבחן.

ההמצלה הכי טובה בעניין היא פשוט לסכור ליום אחד את הרכב בזול. אפשרי למצוא ב 100 שקל ליום. ככה יש לך את נסיעת המבחן הכי טובה!

אופק.

פורסם

אני הייתי ממליץ דווקא על מכוניות "שונות"

הבנאדם רוצה המון במעט, ולכן הוא חייב להגיע עם עצמו למסקנה של לקנות אוטו עם שוק (יקר ולא נותן הרבה) או אוטו בלי שוק (זול מאד ולרוב נותן המון) לדוגמא:

מכוניות של רובר (בימים אלו לא מומלץ אבל רק לצורך העיניין) היה לנו 416 מאד מאד מאובזרת, גרושים ממש...

סיטרואן קסארה\C3 רכבים מאד נוחים. אנחנו קנינו קסארה 2003 ב 45 אלף ש"ח מאובזרת עד הצוואר...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
אני הייתי ממליץ דווקא על מכוניות "שונות"

הבנאדם רוצה המון במעט, ולכן הוא חייב להגיע עם עצמו למסקנה של לקנות אוטו עם שוק (יקר ולא נותן הרבה) או אוטו בלי שוק (זול מאד ולרוב נותן המון) לדוגמא:

מכוניות של רובר (בימים אלו לא מומלץ אבל רק לצורך העיניין) היה לנו 416 מאד מאד מאובזרת, גרושים ממש...

סיטרואן קסארה\C3 רכבים מאד נוחים. אנחנו קנינו קסארה 2003 ב 45 אלף ש"ח מאובזרת עד הצוואר...

האם הסיטרואן (קסארה\C3) מייצגת רכבים צרפתים?

לפיג'ו 206 יש שוק חזק ,לא?

איפה הפאביה בסיפור הזה? (האוטו מאוד מאובזר),כמעט בוודאות הוא מועדף על הפיג'ו מבחינתי

על פיאט אין מה לדבר

הכל יחסי בעולם...

פורסם

shiby, התקציב די מוגבל אני יודע

אמרת שהדרישות גדולות מדי,חוץ מ כריות אוויר ו ABS יש לי כל מה ציינתי פה בלנסר שנת 93

עברו 13 שנה ,הגיע זמן להשתדרג מבחינת הבטיחות,אתה לא מסכים?!

מה הסיכוי למצוא רכב הדומה ללנסר מבחינת איכות החומרים-עברו 13 שנה ,חלקי הרכב התבלו וזה מובן,קח את הרכב עכשיו כמו שהוא ,קח 20K =יש לך רכב חדש לעוד 13 (אם לא יותר) שנים.

אני די בספק שפונטו יסחוף תקופה דומה והוספת סכום כסף קטן (יחסית) יחזיר אותו למצבו החדש!!!

בקשר לפיג'ו אני לא יודע בכל זאת יש את ה 205 (רכב מעולה ,לפני 10 שנים ,כיום הרכב לא מספיק טוב מבחינתי)

מה שבכל זאת מפריע בלנסר זו צריכת הדלק הגבוהה ולכן אני רוצה לעבור לרכב מיני או סופר מיני

(מנוע 1.4 מקסימום) שיצרוך דלק בהתאם.

חבל שאין בתקציב שלי רכבים יפנים ,בדגמים חדשים שיענו על כל הדרישות שלי!!!!

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אהלן

הציעו לך כאן פאביה, פולו, 206 ועוד.

מבחינת צריכת דלק אני יכול להגיד לך שהפולו 1.4 ידנית (!!!) עם 75 כ"ס מעולה (20 ק"מ/ל' מחוץ לעיר, 12 ק"מ/ל' בעיר בממוצע ואפשר להגיע לפחות מיזה בעיר), גם הפאביה מעולה בחסכון בדלק בגרסת ה- 100 כ"ס (לא ידוע לי לגביי גרסת ה- 68 כ"ס) והפאביה יותר נוחה ואיכותית לכן היא יותר מומלצת. (בפולו משנת 2000-2002 הפלסטיקים מתפרקים בצורה מחרידה ומתקלפים לעומת פאביות ואוקטביות שראיתי שעברו הרבה ק"מ).

רוצה אך ורק פינוק? בתקציב כמו שלך אתה יכול למצוא סיטרואן קסארה בשנתון גבוהה ואני אישית הייתי חושב על הכיוון שלה.

רוצה שנתון גבוהה, חסכון בדלק ומוכן להתפשר קצת על נוחות? קנה פונטו ספייס, אתה יכול למצוא בתקציב הזה בקלות פונטו שנת 2002 ומעלה ועלויות האחזקה שלה מאוד נמוכות גם במוסכים המורשים.

בפונטו אוטומטית שיש לי במשפחה צריכת הדלק מעולה (כ- 12 ק"מ/ל' בעיר וכבין- 16-18 ק"מ/ל' מחוץ לעיר).

זו החלטה שלך ואתה זה שצריך לקבוע בסופו של דבר ולכן דעתי היא שתנהג על כל רכב ותערוך השוואה (אפילו תיקח דף ועט, תדפיס טבלה עם רשימה של ציונים לכל פרמטר שאתה בוחן במכוניות שונות), כך יהיה לך הרבה יותר קל להחליט כי לכולם יש העדפות שונות ברכב ולכל אחד ואחת יש הגדרה שונה ל"רכב מושלם" בשבילו.

בהצלחה ושבת שלום!

איתמר ג'ורג' :-).

• תוכן חדש...