Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. (אני מקווה שאני מעלה את הנושא שלי בפורום הנכון)

אתמול בבוקר נסענו לטבריה אני וחברים, אני השארתי את האוטו בבית מכיוון שנסענו עם אוטו של חבר.

יום שבת לפנות בוקר (שעה 4.00) אני מקבל טלפון מאמא שלי שהיא התעוררה מטלפון של משטרת ר"ג, ושהאוטו שלי מצפצף במשך שעה, ושעליי להגיע להשתיק אותו.

מכיוון שאני בטבריה והמפתח של האוטו נמצא בבית שלי (ולא של ההורים) ובנוסף להם אין עדיין מפתח לדירה (מכיוון אני דייר חדש ולא היה עדיין הזדמנות לשכפל) אז לא היתה אפשרות לבטל את האזעקה.

שכנים המשיכו להתקשר למשטרה, והמשטרה החליטה שהיא גוררת לי את האוטו למגרש שלהם אשר נמצא בחולון.

היום כאשר הגעתי לאיזור המרכז נסעתי קודם כל למשטרה לקחת אישור גרירה מכיוון שבלעדיו אין לי אפשרות לקבל את הרכב. לשחרר את הרכב אני אוכל רק מחר כי המגרש לא עובד בשבת (לפחות לא בהחזרת רכבים).

הבלאגן שלי הוא - הגרריסט לא מוכן לשחרר לי את הרכב כי הוא כנראה רוצה להוציא ממני עוד כמה שקלים חוץ מהגרירה שזה אומר על היום שהייה במגרש.

ניגשתי למגרש בכל זאת כדי לראות איך הרכב נראה ואת זאת עשיתי מכיוון שבדו"ח גרירה שקיבלתי היה רשום כך : פנצ'ר גלגל קידמי ימני + טמבון קרוע.

במגרש ישנו שומר שלאחר שיכנועים רבים הצלחתי להיכנס לראות איך האוטו נראה, והופתעתי לגלות שיש לי פנצ'ר והטמבון שלי פרוק מהאוטו.

הקטע הוא כזה שבסביבות השעה 4.45 שלחתי את אחותי בחזרה מיציאה לראות שהכל בסדר עם האוטו שלי ולא שבור לי איזה חלון ומישהו ניסה לפרוץ לי את האוטו.

כשהיא היתה ליד האוטו באותה שעה האוטו היה שלם ללא פנצ'ר וללא כל דפיקה בטמבון.

ככה שישנם 2 אפשרויות שאחד השכנים פשוט התעצבן שהאוטו מצפצף כל כך הרבה זמן ולא מטפלים בזה, ולכן החליט להתנקם בי ולבצע את זממו. האפשרות השניה היא שאולי הגרריסט חיבל בצורה כזו או אחרת באוטו וזו התוצאה.

מה אני אמור לעשות במצב הזה שהאוטו שלי פגוע בטמבון, ועם צמיג מפונצ'ר?

אשמת מי זה? איך אני יכול לדעת?

בדו"ח של הגרריסט מופיע את התקלות אבל באותה מידה הוא היה יכול לגנוב לי גם את הסאב והמגבר ולרשום שבכלל לא היה שם כלום או שאולי הבאגז' היה פתוח!

מישהו יכול לעזור לי בנושא..מה אני אמור לעשות מחר כאשר אני משחרר את האוטו??

בתודה מראש

שי

פורסם

לדעתי, למי שלא תיפנה, בין אם לרשויות (עיריה), משטרה או לגרריסט או המייצג אותו - מכולם לא תבוא הישועה. המצב הוא כזה שכול אחד 'יפיל' את המיקרה על השני. אני מציע לך פשוט לשכור עורך דין טוב ולהתחיל במסע, אשר בסופו אני משוכנע, אם אתה הצודק, תקבל פיצוי עבור הכול ותוכל גם לבקש פיצוי על עוגמת נפש. תקן את האוטו, שמור הקבלות, בקש כמה שיותר מסמכים בכתב ובהצלחה.

פורסם

סיכוי טוב שזה מהגרירה - האוטו היה סגור עם בלם חניה, לא היה קל לגרור אותו.

לי היה מקרה שבמהלך גרירה שאני יזמתי (נתקעתי עם האוטו) הטמבון הקדמי התרסק לחלוטין, בגלל שלא היו לי הוכחות נאלצתי לספוג את הנזק.

לא יהיה קל לקבל פיצוי, תאמץ את עצת קודמי ותאזר בסבלנות.

פורסם

שלום,

לפעמים עדיף לחיות עם הנזק ולדאוג שבפעם הבאה זה לא יקרה.

עלות עורך דין והשעות שתבזבז והסיכוי שתצא מנצח הם קלושים במקרה זה.

תוותר ותוציא את העצבים שלך על כוס בירה ומשחק כדור בטלוויזיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה היא האם מותר לי לנסוע ככה כאשר הטמבון נמצא במצב הזה?

איפה אני מתקן את הריג'קטים?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

קרה לי כמעט את אותו המקרה, אך זה היה עם עדים, אבל המשטרה לא מוכנה לקבל את עדותם.

בסמוך לשעה 3.35 לפנות בוקר, זוהתה במוקד איתוראן תזוזה בלתי !@#$% ברכב. הם צלצלו אלי, כדי לוודא שזה אני, ולאחר שהוברר העניין, הם שלחו ניידת שלהם.

כשהם הגיעו, הרכב כבר לא היה שם, והוצג על מסכי המוקדנית שהוא בירושלים - מרכז. איך? התברר כי המשטרה גררה אותו מאותה הסיבה בדיוק - אזעקה.

היו עדים שרשמו את עדותם, וחתמו בחתימתם, שם וטלפון, למקרה הצורך.

השוטרים שגררו אותו, לא הצליחו, כי זה רכב ממוגן ירי, והוא כבד. מה שהם עשו - שברו לי את המנעול, ובו בזמן סדקוט לי את השמשה (שמשה קדמית - 9563 ש"ח).

המשטרה לא מוכנה לקבל את עדותם של העדים, מפאת התיישנות (חצי יום...).

יש לי עו"ד, של ענייני תעבורה. הנזק הכולל הוא 12,652 ש"ח. מה אני אקבל מהם? ז** או כסף?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בירושלים לפני שגוררים רכב או נותנים דו"ח חניה הפקח/ שוטר מצלם את הרכב במצלמה שהם מצויידים בה מלכתחילה, אם המצב דומה אצלך אתה יכול לבקש לראות את התמונה ואולי שם הרכב עדיין שלם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בירושלים לפני שגוררים רכב או נותנים דו"ח חניה הפקח/ שוטר מצלם את הרכב במצלמה שהם מצויידים בה מלכתחילה, אם המצב דומה אצלך אתה יכול לבקש לראות את התמונה ואולי שם הרכב עדיין שלם.

אומרים שאין תמונה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

נשמע כאילו משטרת ישראל מנסה לעשות עליך חאווה.

הייתי פונה לעו"ד, ובעצתו לתקשורת,שזה יגיע לפחות לYNET.

13 אלף שקל זה לא בא ברגל, ואולי ברגע שהם יראו שאתה בא עם עו"ד הם יתקפלו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...