Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה אתה מוביל.

ישנו תקן שאוסר חריגה מהחלק האחורי/קידמי של הרכב יותר ממטר אחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אסורה בתכלית האיסור

האפשרות היחידה להעמסה

כאשר שמים על הגג

במקסימלי

היא שחפץ כלשהוא יבלוט כחצי מטר מלפנים וחצי מטר לאחור

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

מותר להוביל, עם חריגה של עד מטר אחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקנה 79ב לתקנות התעבורה:

"הנוהג רכב לא יסיע אותו ולא ימשיך בנסיעתו , אלא אם דלתותיו סגורות וננקטו כל שאר אמצעי הזהירות להבטחת שלומו של הנוסע ושל כל אדם הנמצא בסמוך לרכב ."

תקנה זו מדברת על דלתות הרכב

לא צויין איזו דלת מבין כל הדלתות.

מכאן ניתן להניח שאסור לנסוע עם דלת תא מיטען פתוח.

תקנה 80 ב :

"לא יפתח אדם את דלתו של רכב ולא יניח הנוהג בו לפתוח את דלתו , כל עוד הרכב נע"

מדובר על פעולה של פתיחת הדלת תוך כדי תנועה.

ירון מאיר

פורסם

למרות דבריו הנכונים של מאיר, לא הייתי חושש ליסוע עם דלת הארגז של הטנדר פתוחה, אך הייתי דואג לשים את מספר הרישוי במקום בולט.

עריכה: כאשר המטען חורג עד מטר אחד מקדימה ומאחור יש חובה לשים משולש זוהר. יותר ממטר, אסור, כמו שאמרה נהגת.

dirty old man

need love too

פורסם

אם מספר הרכב שלך לא על הדלת וכך גם הפסים הזוהרים (אם זה רכב ישן) ,אפשר ברוב הטנדרים פשוט להוריד את הדלת ואז אין בעיה שיבלוט מטען (כמה שמותר) רק חייבים לסמן אותו.

כמובן שמדובר רק על דלת של ארגז פתוח שלא יושבים בו נוסעים.

כמובן שזה חצי חוקי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם

בהמשך לדברי אומי, אני מאמין שהתכוונת לסימון ע"י משולש אזהרה,לא?

אי אפשר לספור כמה פעמים ירדנו עם טנדרים עמוסים בטרקטורונים,

כמובן עם דלתות אחוריות פתוחות , שום ניידת לא ניטפלה אלינו.

כשרואים שהכל קשור כמו שצריך וכמובן לא בולט לקילומטר , אין סיבה לעכב סתם.

כמו שאמרת - חצי חוקי.

(זה לא כולל את העגלה שכמעט עף ממנה סולם, היום בגהה)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הקפד שהמטען לא יסתיר את הפנסים, את מספר הרישוי, ושלא יחרוג מעל למטר אחד,בדוק ששדה הראיה אינו מוגבל, וכמובן סמן אותו במשולש אזהרה.

ל'

פורסם

נוסע כך תמיד עם הפיק אפ סקודה שלי

(שמאל קיצוני בתמונה המצורפת)

בזכות לוחית הרישוי הנוספת שממוקמת על הדלת הפתוחה תמיד, לא נתקלתי באף בעיה משוטרים

(שעצרו את הרכב לא פעם ולא פעמיים בשביל רישיונות האופנועים חסרי הלוחיות שעל הסקודה)

34686208.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

הסובארו הימנית תיקח, לפי פרופיל הגלגל רואים!

ורציתי הייתי רוצה להתקל בדבר כזה ברמזור!:-)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...