Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משה, אני מבין אותך ואת העצבים שלך (תאמין לי, אני עצבני לא פחות בגלל זה).

העובדה שהוא "רק ייפרד מהרשיון שלו לתקופה קצרה" מעצבנת ואפילו מרתיחה אותי.

אבל אני לא יודע מה עוד יש לאזרח הפשוט (שרק רוצה להגיע כל בוקר לעבודה וכל ערב הביתה חי ושלם, תוך כדי נהיגה ברכבו הפרטי) לעשות במקרה הזה.

לתבוע את הביטוח? - תבע, קיבל כסף.

לתבוע את הקצין שוטר הזה? - לא יודע מה גודל הקומבינות שאותו קצין יכול להפעיל נגד זה, אבל הוא יכול לנסות.

אז איזה מפקד בכיר יותר ישלול לקצין את הרשיון, מקסימום - ישעה אותו לתקופה קצרה...

אחרי חודשיים (ואולי אני מגזים עם הזמן הזה) הקצין הזה יחזור לעבודה, יקבל אוטו חדש (חזק יותר ומהיר יותר, כזה שיכול סופסוף להרוג מישהו אם הוא נכנס בו חזיתית) ויצחק עם חבריו לתחנה על כל התלאות שעברו עלי עד שקיבל את האוטו הזה...

זו המדינה שלנו בינתיים.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם את"הרשיון המשטרתי" הם מקבלים בקלות.

בתקופת הסדיר בה שרתתי מספיק היה לעבור 50 שעות (בערך) נהיגה עם נהג עם רשיון בקבע, והרישון המשטרתי בידיך, מרגע זה אתה יכול לנהוג על כל ניידת משטרתי, וכל ג'יפ משטרתי.

ל'

לא יודע איפה היית בסדיר ומתי, אבל היום תנאי ראשוני להיתר משטרתי הוא רישיון אזרחי.

מעבר לזה, יש לעבור טסט פנימי אצל בוחן (מוסמך מטעם משרד התחבורה) משטרתי על סוג הרכב הספציפי שעליו את אמור לנהוג ורק אז מקבלים את הרישיון (לסוג רכב זה ב-ל-ב-ד).

במג"ב מחמירים קצת ובאמת יש לעבור אחרי הטסט 50 שעות נהיגה עם נהג אחר, ולאחר מכן, טסט פנימי נוסף.

לא הבנתי למה את מגדירה את זה "בקלות"..

פורסם

אדם שלא שם לב לרמזור = איבוד רשיון לצמיתות. אסור שבנאדם עם בלק-אאוטים בזמן נהיגה יהיה על הכביש נקודה. כמו כן אפשר רק לדמיין כמה פעמים זה כבר קרה לו קודם ובמזל לא ארעה התנגשות. לשלול רשיון מידית ולצמיתות.

אבל מכיוון שהוא שוטר, ועוד בכיר, ומהווה דוגמה לשוטרים אחרים, וכמובן לכלל האזרחים, עליו לקבל עונש חמור מאוד שמראה שלמשטרה אכפת איך היא נראית.

כמו כן מכיוון שהוא עשה עבירות חמורות, לא העקיפה מימין כמו המהירות שלה, והעובדה שלמרות שיצא לעקיפה מסוכנת לא נהג בדריכות רבה אלא בחוסר תשומת לב לרמזורים, עליו לקבל עונש חמור, מעבר לשלילה לצמיתות.

ולבסוף, מכיוון שנפצעו פצעים רציניים מאוד אנשים רבים בגללו, עליו לקבל עונש עוד יותר חמור.

פורסם
לא יודע איפה היית בסדיר ומתי, אבל היום תנאי ראשוני להיתר משטרתי הוא רישיון אזרחי.

מעבר לזה, יש לעבור טסט פנימי אצל בוחן (מוסמך מטעם משרד התחבורה) משטרתי על סוג הרכב הספציפי שעליו את אמור לנהוג ורק אז מקבלים את הרישיון (לסוג רכב זה ב-ל-ב-ד).

במג"ב מחמירים קצת ובאמת יש לעבור אחרי הטסט 50 שעות נהיגה עם נהג אחר, ולאחר מכן, טסט פנימי נוסף.

לא הבנתי למה את מגדירה את זה "בקלות"..

סדיר, "משמר הגבול", ובתקופה שבה שרתתי הדרך הייתה מאוד פשוטה, לא מבחן עיוני, לא טסט, פשוט מצלמים את הרשיון האזרחי, מגישים לשוטר טופס שבו הוא רושם את השעות שבהן הוא נוהג יחד עם איש קבע במשך 50 שעות, ומזל טוב יש לך רשיון משטרתי.

ואני הכרתי ועדיין מכירה את המערכת "קצת" מקרוב כך שהרוב במשטרה הוא "כסת"ח"(כיסוי ת..).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
סדיר, "משמר הגבול", ובתקופה שבה שרתתי הדרך הייתה מאוד פשוטה, לא מבחן עיוני, לא טסט, פשוט מצלמים את הרשיון האזרחי, מגישים לשוטר טופס שבו הוא רושם את השעות שבהן הוא נוהג יחד עם איש קבע במשך 50 שעות, ומזל טוב יש לך רשיון משטרתי.

ואני הכרתי ועדיין מכירה את המערכת "קצת" מקרוב כך שהרוב במשטרה הוא "כסת"ח"(כיסוי ת..).

ל'

קוראים לזה השתלמות ואני גם עובר את זה

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם
.....ומזל טוב יש לך רשיון משטרתי.

ל'

ומה בדיוק כסתח בזה ?

מי אמר שצריך איזשהיא הכשרה מיוחדת כדי לנהוג בניידת ? אחרי הכל זה רכב כמו שכל אחד יכול לקנות ולנהוג בו כאזרח.

אולי את מתכוונת לנהיגה מבצעית ? אז זה כבר לא ממש קיים. נסיעה עם סירנה היא לא נהיגה שונה במיוחד מנהיגה רגילה.זה לא כמו בסרטים שנוסעים על 190 קמ"ש, קפיצה מגשר ופניית פרסה ב80 קמ"ש. הנהג תמיד מודע שחלה עליו חובת הזהירות ובכל עבירת תנועה שתגרום לתאונה - הוא יהייה האשם. אין פה שום ייחוד בסוג נהיגה שכזה.

פורסם

נהיגה עם סירנה היא לא שונה?

לא צריך הכשרה לדעתך?

תחשוב על התוצאות כאשר נותנים לבחור בן 18 מפתחות לג'יפ או ניידת משטרתית שהיא לא שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהאנדרנלין עולה לראש מהר מאוד במקרה כזה...

(מה, לא שמעת? ניידות משטרה נועדו בשביל ש"יקרעו" להן ת'מנוע)

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
נהיגה עם סירנה היא לא שונה? מניסיון, לא.

לא צריך הכשרה לדעתך? לנהיגה עם סירנה, לא.

תחשוב על התוצאות כאשר נותנים לבחור בן 18 מפתחות לג'יפ או ניידת משטרתית שהיא לא שלו. עם גישה כזו, גם הכשרה לא תעזור. הרי מדובר בבן 18 שמתכוון להשתולל, לא ? יכול להיות שהתכוונת להכשרת "אחריות אישית" או "משמעת עצמית"?

ל'

ושוב, נסיעה עם סירנה לא שונה כלל מנהיגה אחרת. לא מדובר בנהיגה תוך התפרעות ולא חריגה מהסביר.

אם את חושבת שכן מדובר בחריגה, כנראה הכשרה מהסוג שאת מציעה לא מתאימה. אולי צריך חינוך קצת יותר רציני מהיסוד לגבי אחריות אישית.

פורסם
נסיעה עם סירנה לא שונה כלל מנהיגה אחרת.
סליחה?

כשאני רואה שוטר בניידת מפעיל סירנה, אני לא בדיוק רואה אותו נוהג ברוגע יחד עם שאר התנועה. הנהיגה במצב כזה היא במהירות גבוהה בהרבה ממהירות שאר הרכבים על הכביש, תוך חיתוך מכוניות ואי ציות לכל רמזור או שלט.

זו לא בדיוק נהיגה רגילה, ממש לא.

נהגי אמבולנס, שנוהגים בצורה דומה (אך בפחות חוסר אחריות ומהירות מניידות) צריכים לעבור השתלמויות ולקבל רשיון נהיגה ייעודי.

למה שוטרים לא צריכים את זה? כי רשיונות הנהיגה הם השמנת והשוטרים הם החתול. חתול שמן עם שפם בדרך כלל.

פורסם

רוצח.

בנאדם כזה הוא פשוט רוצח.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא רק בארץ

שוטר בריטי נסע במהירות 145 קמ"ש באיזור של 50 (!!!) קמ"ש, ראה לפתע מצלמת מהירות, נבהל, לחץ בעוצמה על הבלמים, איבד השליטה ברכבו- והתרסק

http://www.lep.co.uk/ViewArticle2.aspx?SectionID=73&ArticleID=1507535

עידו

מסקנה:

מצלמות מהירות גורמות לתאונות

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

• תוכן חדש...