Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע מעולה!

תחנת דלק "דור" עם מתחם רחב למספר רב של מכוניות.

בואו נסגור דברים, יוצאים מהתחנה הזאת ב-8:00 בדיוק! (מקדם ביטחון של שעה הגעה ל"מסלולים")

השיירה מחדרה יכולה לצאת בסביבות 7:45 מהמתחם של הג'מבו (מול UMI/סמי בכיכר) ולהחבור לשיירה של נתניה/כפר יונה בתחנת דלק בבצרה.

משם יוצאים כולם יחדיו.

אוקיי... חזרתי ... ;)

יש חידושים: דבר ראשון אני מציג ביום שישי בארוע מטעם המועדון (PSI השולטים ;))... מה שאומר שאני חייב להיות ב-9:00 שם...

אני יוצא ב - 7:45 מחדרה, ההצעה המעניינת היא של מר BMW כמו שגם אני ציינתי בעבר, מתחם חוצות חדרה (הקניון איפה שמקדונלדס ומכון כושר פורמה וסמי בכיכר וכו' וכו'), כל המעוניין אני מנסה להכנס הרבה לפורום אבל לא יוצא ממש אז: 050-6423591 זה הפון שלי תתקשרו במידה ואתם מאחרים או מכל סיבה שהיא.

חיפאים: אתם מצתרפים אלינו בחדרה? אם כן: נק' המפגש כאמור, ממשיכים ישר בכביש 4 אחרי צומת המשטרה בחדרה (AKA "בורקס ללא הפסקה"), ישר עד הרמזור האחרון של חדרה (ר"ח ביאליק), פונים ימינה למתחם הקניות שם. (פלאפון למתקשים ולמסתבכים).

חדרתים והסביבה: שימו לב לשעה ולמיקום.

נתניה \ כפר יונה: מה איתכם מקובל תחנת דלק דור? או שמחייב עוד עצירה בדרך?

רעננה צפון \ מרכז: לכל המעוניין וגם CAR PIMP יש מצב שתחכה כבר באזור הכביש בסביבות 8:15 או לפני תלוי בתנועה, ותתקשר אלי בבוקר של יום שישי, אני מאמין שתשתלב בתנועה בלי בעיה.

לגבי צומת סיירים וכל השאר יש פלאפון תתקשרו תתארגנו תודיעו איפה אתם וכשתראו רכבת של רכבים תצתרפו.

תגיעו בהמוניכם יהיה ענק :-D .

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שוב חוזר ומזכיר, לשיירות האלה יש השפעה לא חיובית על הנהגים בהן (וגם עלי, מודה ומתוודה). תזכרו את זה טוב, תנשמו עמוק, ותנהגו כמו בני אדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסיכום שלנו.

נפגשים בירקונים בפ''ת ליד החניה של ''אייס'' כנראה, שעה עוד לא נסגרה.

בנתיים אנחנו:איתי, אופק, הראל, ואני

עצירה בסיירים לצירוף עוד חבר לשיירונת, הבנתי שיהיו עוד אנשים בסיירים כן?

שתהיה נסיע רגוע ושלבה לכולנו, הכי חשוב המון המון כיף באירוע!

לא להרוס את הדימוי ולא להרוס את התדמית של האירוע ושל האתר בעשיית שטויות!

חושבים שיש לכם רכב מהיר? זריז? תשאירו את זה לעצמכם, אין על מי לעשות פוזות כי יש גם רכבים חזקים יותר, תמיד יהיו אז את ההתלהבות מהרכב שלכם תשאירו לעצמכם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
למרות שכבר הוזכר הנושא, אבקש שוב לחדד.

:mm_yeah:

נא להמנע מנהיגה פרועה, או כל נהיגה אחרת שבניגוד לחוק.

אם חס וחלילה תתרחש תאונה, או ארוע עם תדמית חוליגנית, ייפגע שמם של חובבי הרכב, והארוע ייזכר לרעה לתמיד.

אל תשכחו גם את המבצע של המשטרה בכביש 4.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני שוב חוזר ומזכיר, לשיירות האלה יש השפעה לא חיובית על הנהגים בהן (וגם עלי, מודה ומתוודה). תזכרו את זה טוב, תנשמו עמוק, ותנהגו כמו בני אדם.

לא בבית ספרנו!!! מראש אני מתריע ואומר, כל מי שחושב שהמטרה זה תחרות על כבישי ישראל, טועה ובגדול!!!

המטרה של נסיעה בשיירה זה איסוף של כל מי שלא יודע להגיע למסלולים, לכיף ולהראות לאנשים שיש תרבות נהיגה ומועדוני רכב זה לא כמה חברה עם מנוע גדול שכל קטן ובייצים מפלטינה!!!

ראו הוזהרתם :wink: ...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם

באיזה שעה אתם נפגשים בחניון של "אייס" בצומת ירקונים? אני אצטרף אליכם.

אגב, מי שצריך טרמפ מהוד השרון, כפ'ס והאזור יש לי מקום ל2.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לפי איך שאתה מתאר שאתה נוהג בפורום מפחיד לנסוע איתך בשיירה :wink: .

אופק.

*עריכה*

מה?! אין לחיצות כל הדרך לאשדוד?

חבל, דווקא ציפיתי ללחוץ עם הספרינט של עמית :roflmao:

פורסם
לפי איך שאתה מתאר שאתה נוהג בפורום מפחיד לנסוע איתך בשיירה :wink: .

אופק.

*עריכה*

מה?! אין לחיצות כל הדרך לאשדוד?

חבל, דווקא ציפיתי ללחוץ עם הספרינט של עמית :roflmao:

לי לא מפריע. אני מכיר את הדרך טוב מאוד...

מישהו מפחד? שיסע באוטובוס מצדי.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

2 ההודעות האחרונות שלי היו בצחוק לכל מי שלא הבין :roll:

X PLANE כמובן שאתה מוזמן להצטרף לשיירה...

פורסם
עצירה בסיירים לצירוף עוד חבר לשיירונת, הבנתי שיהיו עוד אנשים בסיירים כן?
אני הוא האדם שיצטרף בסיירים.

אני יוצא מנתניה ונוסע דרך כביש החוף, איילון, כביש ת"א-ירושלים, יוצא במחלף גנות ומצטוות לשיירה בסיירים.

אם יש כאן עוד נתנייתים שמתכוונים גם לבוא, אשמח אם יצטרפו אלי.

אלעד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עדיין לא יודעים... אני אודיע כשנסגור על שעה...

אני מתכנן על 7:40 בירקונים... אם ישתנה אני אעדכן.

תמיד יש מאחרים, ולא ב 40 נצא אלה ב 40 להפגש שם, לחכות למאחרים, שיחה פה ושם ואז יוצאים, עצירה בסיירים ושם בטח אותו דבר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...