Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להודעתי הקודמת... http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113643

ביקרתי במוסך ריטס (צ'מפיון) בב"ש, בדיקה של בדיוק 5 שניות עם סורק וישר המוסכניק אמר לי שיש צורך להחליף בית מצערת (שעליו מורכב המנוע צעדים) בעלות מזערית של 4600 ש"ח לפני מע"מ!!!

איך בדיוק פועל המנוע צעדים? למה כאשר מופעל המזגן הסל"ד מתייצב והתקלה נעלמת לגמרי?

ידוע שלמזגן מייצב סל"ד משלו, האם הוא משתמש במן מעקף לחיישן ומפעיל (בעת הפעלת המזגן) את המנוע צעדים הרגיל, או שיש למזגן עוד רכיב דוגמת המנוע צעדים שהוא מייצב את הסל"ד.

יש לציין שהתקלה לא מופיעה תמיד, בעת התנעת הרכב הסל"ד יציב, אומנם גבוה במקצת, כ-1100-1200 סל"ד אך יציב ולא מרקד. לאחר נסיעה ועצירה או לחיצת קלאץ' הסל"ד יורד לכ- 1400 ומתחיל לקפוץ כלפי מעלה, שחרור עדין של הקלאץ' ותזוזה קטנה של האוטו מייצבת אותו בחזרה, גם בעמידה..

תודה רבה לכל העוזרים..

פיליפ..

פורסם

בזמן הנעת הרכב , הסל"ד לא מרקד מפני שמופעל הצו'ק האוטומטי.

אחרי זמן מה שהמנוע התחמם, הצו'ק מפסיק והסל"ד שוב מתחיל לרקוד.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

מייצב הסיבובים זה בכל מקרה אותו המייצב סיבובים

אני לא יודע איזה דגם מנוע האוטו שלך, בכל אופן יכול להיות שיש לך "מצערת אלקטרונית" וזה אומר שהמחשב שולט על מנוע סרבו שמחובר ישירות למחשב הרכב ומנוהל על ידו.

כשאתה לוחץ גז, אתה בעצם "מבקש גז" שהמחשב יבצע.

בכל אופן רשמתי לך בפרטי הליך לנסיון, אך קודם יש למחוק קודי תקלה, אחרת חבל על הזמן.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ביקרתי היום אצל מוסכניק שאני מכיר, הוא חיבר איזשהו מכשיר דיאגנוסטי שלא אראה שום תקלה ברכב!

פתחנו את בית המצערת וכנראה לפי הסבר שלו המצערת לא חוזרת למקומה בסל"ד סרק עקב פיח שהיה שם, בוצע ניקוי מצערת ברכב הזה מספר פעמים והמחשב סוגרת את הפרפר של בית המצערת לא עד הסוף כמו שצריך להיות כאשר הכל נקי אלה סוגר אותו עד למקום שהיה בו פיח או לכלוך.. כל זה לפי הסבר שלו, כאשר עוזרים לפרפר להסגר עד הסוף (ניסינו ע"י מברג) הסל"ד מתייצב והתקלה נעלמת, הוא המליץ לי ביום ראשון לעשות איפוס למערכת ולראות עם זה עוזר..

עדכונים בהמשך..

פיליפ.

• תוכן חדש...