Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי אפשר לעגן את הנושא הנ"ל - ע"י חוק או משו דומה של מציאת הרכב (בהנחה שהוא יהיה אספנות) ע"פ מיקום הסלולר (במידה ונוצר מצב כזה)..

כי אני חושב שבגלל חוק של צינעת הפרט אנשים מפסידים את "עולמם"

ולא שאני מזלזל בזה אבל לפעמים יש התנגשות בין שני דברים עילאיים (כמו צינעת הפרט מול גנבת רכב יוקרתי ופגיעה בזכות הקניין למשל..)

ואני חושב שבמקרים כאלו ספציפיים חוק צינעת הפרט שולי..

מה גם על מי צריך להגן על הגנב???!

פורסם

welcome to israel

אם בתוכנית של חיים הכט בעל עסק חטף שנה מאסר וקנס של 100k על זה שהוא קצת התעלל בגנבים שגנבו ממנו קבוע , אז אל תצפה לשום היגיון מהביוקרטיה הישראלית.

יוגב

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי עם המשטרה שלנו, אבל אני הייתי בודק מצב של התקשרות עם המשטרה ולהיפגש עם הזבל שלקח לך את הרכב ולעשות לו מארב, לתפוס אותו , ולהוציא ממנו בעינויים את מיקום הרכב.

אם זה בלתי אפשרי, ישנם חברות פרטיות שמתעסקות עם חלאות כאלה.

פורסם
אני לא יודע אם זה אפשרי עם המשטרה שלנו, אבל אני הייתי בודק מצב של התקשרות עם המשטרה ולהיפגש עם הזבל שלקח לך את הרכב ולעשות לו מארב, לתפוס אותו , ולהוציא ממנו בעינויים את מיקום הרכב.

אם זה בלתי אפשרי, ישנם חברות פרטיות שמתעסקות עם חלאות כאלה.

מישהו ראה פה יותר מדיי סרטי פעולה. תקרא לשוורצנגר שיעיר אותו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אולי אפשר לעגן את הנושא הנ"ל - ע"י חוק או משו דומה של מציאת הרכב (בהנחה שהוא יהיה אספנות) ע"פ מיקום הסלולר (במידה ונוצר מצב כזה)..

כי אני חושב שבגלל חוק של צינעת הפרט אנשים מפסידים את "עולמם"

ולא שאני מזלזל בזה אבל לפעמים יש התנגשות בין שני דברים עילאיים (כמו צינעת הפרט מול גנבת רכב יוקרתי ופגיעה בזכות הקניין למשל..)

ואני חושב שבמקרים כאלו ספציפיים חוק צינעת הפרט שולי..

בוא נלך צעד קדימה עם ההצעה שלך ונניח כי כרגע מסרה לך החברה, בגלל שהינך הלקוח המיליון שלה, כי הרכב נימצא בכתובת מסוימת ברמאללה....בהנחה שאינך חבר לשתיה של איווט ל'... מה אתה עושה עם מידע זה?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני הייתי קובע עם הגנב באיזור שטח ישראלי,נותן לו צ'ק מזוייף או משהו על סך 10 אלף, ומקווה שהגנב מספיק מטומטם לתת את האוטו מיד.

פורסם

כל עוד הרכב איננו בשטח מדינת ישראל, המשטרה לא תכנס לשטחים הללו. לא שהיא לא יכולה לעשות את זה (והיא עשתה - בשביל גיפ ב.מ.ו, אני הייתי שם.) היא פשוט לא תסכן חיי שוטרים בשביל אדם פשוט.

כמו שאומרים - הקומבינטור תמיד יסתדר. והחייל המצטיין? הוא ימצא את עצמו במדבר בדרום הארץ, מגרז ומשמן טנקים.

נימחק-הצעות ו"קומבינות" לא כאן.

חבל שלא שמת איתורן. הם מחוייבים לתת לך את מיקום הקריאה האחרונה.

פורסם
אני הייתי קובע עם הגנב באיזור שטח ישראלי,נותן לו צ'ק מזוייף או משהו על סך 10 אלף, ומקווה שהגנב מספיק מטומטם לתת את האוטו מיד.
לא ראית את השלט "לא מקבלים המחאות"?!

וברצינות, הגנבים האלו עובדים עם מזומן בלבד.

פורסם

הלוואי והדבר היה כל כך פשוט כפי שאתם מתארים את זה... בעוונותי הייתי אחראי מס' רב של פעמים לביצוע עיסקאות כאלה, במטרה לעצור את החשודים, ורק אחוז קטן ביותר יצא בסופו של דבר לפועל והרכב הוחזר לבעלים, פשוט בגלל שהגנבים לא כל כך תמימים כפי שאנו רוצים לחשוב.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

צניעות הפרט או לא זה מתנגש גם הזכות לקיניין !

תנסה להשיג צו בית משפט ואני מקווה שהיפיפיה הזאת תשוב אליך בריאה ושלמה ולגנבים אני מאחל מכל הלב שיתוק בידים וברגליים .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

ממה שאני יודע עם האנשים האלו:

זה הולך משהו בסגנון "הרכב מחכה לך במיקום ככה וככה וככה, אתה זורק את הכסף לתוך הפח אשפה שליד האוטו ונוסע", הם עומדים במקום מסתור וצופים עליך, לעולם לא יפגשו איתך פנים מול פנים, ככה הבנתי מאנשים ששילמו את הכסף שנדרש.

אגב, גם אם ימצא החלאה, לא יעשו לו כלום, מערכת ענישה דפוקה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כואב הלב .

האם יש מידע חדש לגבי הרכב ? האם נעשה חסד מצד אנשי החוק

דרך אגב רכב זה השתתף בכתבה עם ספיידר בעיתון אוטו 36

• תוכן חדש...