Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי תיקון כל הליקויים, נשארה לי רק בעיית העשן.

באותו יום שעשיתי טסט היה לי עשן שחור, היום כשאני מתניע אין כמעט כלום, ומה שיש זה סך הכל עשן לבן כשהמנוע קר, וכשהוא נכנס לטמפרטורת עבודה אז כמעט ואין אותו עשן.

מדובר בחיפושית 72.

בינתיים, אני מחפש תוסף כדי לפתור את הבעיה זמנית לטסט, יש הצעות ?

פורסם

בדקת ממיר קטליטי?

וברצינות, עשן שחור מעיד בדרך כלל על תערובת עשירה מדי. יעזור אם תביא את הנתונים שבגינם נכשלת, ובכל מקרה ביקור אצל קרבורטוריסט אמור לפתור לך את הבעיה.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

במקום לבזבז כסף על תוסף - לך תבדוק שהקרבורטור לא צריך ניקוי וכיוון.

ה-200 ש"ח הנוספים (על מחיר התוסף) יחזרו אליך מהר מאוד בצריכת דלק מופחתת - בטח ובטח עם מחירי הדלק הנוכחיים.

פורסם

יש לך כאן את חבר הפורום "צביקה" בעל מכון לקרבורטורים ומומחה לא מעורער בתחום.

 

צור איתו קשר, וגש אליו לאבחון,

 

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...