Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל החברים!

בזמן האחרון האונו שלי מאוד מאוד מתחממת בנסיעה. בינתיים אני לא נוסע מכיוון שאני חושש למנוע. החום מגיע מאוד קרוב לחלק האדום של המד. מים ושמן יש, ואין איבוד שלהם בזמן האחרון. מה יכול להיות הצרה?

כמו כן, האם מישהו מכיר מוסך טוב שאפשר לסמוך עליו באיזור מודיעין? (עברתי...) יש כמה בצומת שילת אבל לא יודע אם הם טובים...

בתודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אונו 1400 94. פעם אחרונה שבדקתי שני הצינורות (עליון ותחתון) היו חמים אבל אכן לא יצא לי לבדוק הפעם.

ריך ניתן לבדוק לפני שאני נותן למוסך?

...Carpe Diem

פורסם

תודה על העצה.

האם כאשר הצינור התחתון לא חם זה מצביע רק על טרמוסטט תפוס?

מה לגבי בדיקה של הרדיאטור? (האם סתום...)

ואולי אתה מכיר מישהו באיזור מודיעין?

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מקום ברמלה,במידה וזה לא רחוק לך,לפרטים בפרטי.

ערב טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מסכים בהחלט! אין באיזור מודיעין/שילת שום מוסך שהייתי ממליץ לך להיתקרב אליו.

דווקא לגבי רדיאטורים זה לא נכון.

אמנון מרדיאטור מודיעין אמין, הגון ולא יקר.(הוא נמצא ליד מוסך שילת)

קפוץ אליו לביקור ותתרשם בעצמך.

לגבי שאר המוסכים מסכים בהחלט.

פורסם

שלום לכולם!

תוצאות הבדיקות מהיום בבוקר:

הצינור התחתון גם מתחמם (כלומר הטרמוסטט פתוח) אבל מתחיל להתחמם רק מספר "קווים" אחרי החצי, כלומר קצת מאוחר מדי, ויותר מאוחר ממה שהיה פעם... היתכן שבטרמוסטט השתנתה טמפ' הפתיחה איכשהו??

כמו כן המאוורר מתנהג בצורה מוזרה ונדלק רק לאחר שהמנוע ממש חם (מס' קווים אחרי החצי) וגם נכבה מהר יותר, כאשר פעם הוא היה נדלק בדיוק קו אחרי החצי ונכבה שתי קווים לפני.

הוספתי תמונה של מד החום כדי שתבינו על מה אני מדבר.

attachment.php?attachmentid=25260

ממה נובעת הבעיה המוזרה הזאת שהכל עובד אבל מאוחר מדי??

הבנתי שאין הרבה מוסכים נורמלים באיזור. אולי עוד מישהו מכיר את "רדיאטור מודיעין" שהמליצו עליו כאן?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

נשמע כמו טרמוסטט תפוס באמת, שנפתח מעט מדי ומאוחר מדי.

בגלל זה הצינור התחתון מתחמם לאט יותר, הרדיאטור מתחמם לאט יותר, היוניט של המאוורר נדלק מאוחר יותר ונכבה מוקדם מדי כי הרדיאטור מתקרר. הכל בגלל שמגיעים מעט מים חמים מהמנוע לרדיאטור.

(זה כמו לפתוח את המים החמים במקלחת על זרזיף דק. הם יגיעו חמים אבל מעט מדי).

לדעתי אתה יכול לפרק את הטרמוסטט ולבדוק אותו בעצמך (בסיר עם מים רותחים), ולהחליף במידת הצורך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בספר הינס רשום שבכל פתיחה של הטרומסטט יש להחליף גומית אטם.

בכל מקרה נשמע כאילו משתלם להחליף את הטרמוסטט ללא בדיקה, לא?

לא יודע אם יש לי זמן להתעסק עם זה בעצמי, אולי אלך למי שהמליצו עליו כאן...

...Carpe Diem

פורסם

אכן תהיה חייב להחליף את הגומיה, יתכן גם שהתרמוסטט הולך ביחידה אחת עם הפלאנצ' (כמו בטמפרה), שווה להחליף, אני החלפתי את כל מה שרק יכולתי בטמפרה, מלבד טרמוסטט, כמובן שהוא קינא בחבריו למחלקת המים ונתפס לאחר מספר ימים...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם בא לך להגיע להרצליה, אני חושב שיש לי כזה אטם ספייר. בכל מקרה העלות של הטרמוסטט והאטם שלו לא תעבור את ה-100 ש"ח (מצטער, אני לא זוכר את המחיר שאני שילמתי לפני שנה+ ).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...